top of page

Koperkabel-

techniek

Koperkabel is nog altijd één van de meest betrouwbare verbindingen 

Knook Infra geeft u graag een maatwerkadvies over de aanleg van een nieuwe óf uitbreiding van een bestaande koperkabelinfrastructuur. Wij hebben alle technische kennis, ervaring en bewezen vakmanschap in huis om aan uw wens tegemoet te komen. 

Voor het ontwerpen, bouwen en renoveren of uitbreiden van universele netwerken moet u kunnen rekenen op een deskundige partner. Deze moet invulling en advies kunnen geven op uw concrete vraag en met u mee denken rekening houdend op toekomstige ontwikkelingen. Knook Infra kan zich hierin terug vinden en is er dan ook zeker van, met de ruime ervaring die wij hebben opgebouwd u hierin voledig te kunnen ontzorgen. 

 

Afhankelijk van de indeling van uw pand en de gebruikerswensen ontwerpen en installeren wij de optimale infrastructuur voor spraak-, data- en beveiligingscommunicatie. Voorafgaand doen wij graag met u op locatie een inventarisatie om tot een juiste oplossing te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn denk aan nieuwbouw, verbouwing dan wel cascorenovatie zijn wij instaat om voorafgaand op basis van plattegronden u ook een passende oplossing aan te bieden.

 

Knook Infra heeft een allround dienstverlening op het gebied van koperkabelinfrastructuur en voert dagelijks opdrachten uit in grote delen van Nederland. Onze koperkabelmonteurs doen hun werk met veel precisie en grote betrokkenheid. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen en installeren van kabels en kabelvoorzieningen. 

bottom of page