Keyboard and Mouse

Laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze projecten. Neem gerust een kijkje waar onze specialisten zoal dagelijks aan werken of mee aan het werk gaan.   

IMG_1960.jpeg

 8 november, 2021

5x nieuwe BT glasvezelaansluiting in opdracht van Martens Telecom Glasvezeltechniek (MTG).....

In opdracht van MTG heeft Knook Infra B.V. in de afgelopen maand 3 opdrachten uitgevoerd voor het aanleggen van de glasvezelinfrastructuur van BT ten behoeve van bedrijfspanden in de zakelijke markt in Nederland.​ Zo zijn er in de afgelopen maand glasvezelaansluitingen gerealiseerd aan de Albert Cuypsingel in Dordrecht, het Reitseplein in Tilburg en de Kabelweg in Amsterdam. In de aankomende maand gaan wij nog 2 glasvezelaansluitingen in Zwijndrecht en Oosterhout realiseren. 

 

Op deze projecten realiseren wij voor onze opdrachtgever het graven van het tracé, het aanbrengen van de multiduct mantelbuizen, het aanbrengen van glasvezelkabels door middel van de zogenaamde blaastechnieken en het plaatsen van de benodigde HandHoles waar de toekomstige lassen in gemaakt kunnen worden. 

Knook Infra is verheugd deze opdrachtgever te kunnen ondersteunen met onderdelen van ons specialisme.

....voor iedereen een oplossing...

IMG_8088.JPG

 1 november, 2021

Eerste projecten in opdracht van nieuwe opdrachtgever uit Rijswijk .....

Knook Infra B.V. heeft van deze nieuwe opdrachtgever uit Rijswijk de eerste 5 opdrachten ontvangen voor het ontsluiten van antenne opstelpunten (data- en telecom zendmasten) in Nederland. 

 

Voor mobiele communicatie en het ontvangen en verzenden van data zijn zendmasten noodzakelijk. De antennes op deze masten zetten elektrische signalen om in elektromagnetische velden: onzichtbare golven door de lucht. Daarmee kunnen ze informatie zenden en ontvangen. Denk hierbij aan het gebruiken van je smartphone of laptop zonder dat je aangesloten bent op een fysieke kabel of verbonden bent met een Wi-Fi-netwerk en toch kan bellen en alles kunt bekijken, ontvangen en verzenden. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de opstelpunten (masten). Je ziet ze overal zendmasten van zo'n 30 tot 40 meter hoog met witte antennes erin of witte antennes op daken van gebouwen. In Nederland staan ongeveer 15.753 zendmasten die zorgen voor 2G,3G,4G en 5G dekking voor alle Internet Service Providers (ISP-ers).

 

Knook infra gaat bij aantal locaties, in onder andere Bloemendaal, Purmerend, Zeewolde, Wassenaar en Rotterdam, de glasvezel connectie verzorgen tussen de apparatuur van de ISP-er in het onderkomen waar de voeding van de verbinding binnenkomt en de apparatuur van de ISP-er in het onderkomen waar de verbindingen vanuit een kast de mast ingaan. Wij zijn dan ook super trots om deze nieuwe opdrachtgever als klant te mogen verwelkomen.  

 

....voor iedereen een oplossing....

IMG_8172.jpg

 29 oktober, 2021

Strandhuisjes Nollestrand kiest voor flexibele oplossing .....

Op het mooie Nollestrand, op een loopafstand van de boulevards en het centrum van Vlissingen, bevinden zich unieke slaapstrandhuisjes. De slaapstrandhuisjes bevinden zich sinds 2000 op een unieke locatie in een baai genaamd het Nollestrand. De huisjes zijn gelegen op een Zuidstrand waardoor je met je gezicht naar de zee volop kunt genieten van de zon, de zee en het strand. Vanuit het verblijf is er een prachtig uitzicht op het strand en de monding van de Noordzee. Deze strandhuisjes zijn alleen gedurende het "mooie" seizoen aanwezig op de locatie en worden dus voor het "winterseizoen" in zijn geheel verwijderd inclusief alle bijbehorende infrastructuur voor internet en televisie kijken. 

Verantwoordelijk voor het verwijderen tijdens het "winterseizoen" en het opnieuw aanleggen voor het "mooie" seizoen van deze infrastructuur is het bedrijf SB International B.V. uit Heinkenszand. Het is dan ook SB International B.V. die Knook Infra heeft gevraagd mee te denken in het versimpelen van deze, ieder jaar terugkerende dure en bewerkelijke handelingen. Na een aantal brainstorm sessies binnen het team van Knook Infra zijn wij trots te melden, dat wij in samenwerking met SB International de oplossing hebben bedacht en mogen gaan uitrollen. 

 

Door het creëren van 2 definitief geplaatste glasvezel tactical verloop aansluitpunten met daartussen een flexibele oplossing doormiddel van een glasvezel heavy duty Army tactical prefab oplossing is het tijdens het plaatsen- en weer verwijderen van de strandhuisjes een kwestie van uitrollen- en weer oprollen geworden. Door het kiezen van een "plug and play" variant kan SB International deze handeling zelf uitvoeren, dus kostenbesparend en efficiënt. 

....voor iedereen een oplossing....

IMG_3793.jpeg

 27 oktober, 2021

Knook Infra ingezet bij verbouwing Nemag te Zierikzee .....

De Nederlandse Machinefabriek Nemag uit Zierikzee krijgt een geheel nieuw onderkomen. Het gebouw wordt ongeveer twee keer zo groot als het bestaande kantoor. De bouw duurt een jaar, maar dan heb je ook een prachtig gebouw, klaar voor de toekomst.    

Om dit te kunnen realiseren heeft Knook Infra B.V. de opdracht ontvangen van Axoft IT & Telcom B.V. uit Capelle aan den IJssel om de gehele bestaande infrastructuur te waarborgen en tot een nader te bepalen datum om te leggen naar de tijdelijke huisvesting van het bedrijf gedurende de bouw van het nieuwe pand. Om dit te bewerkstelligen leggen wij op een "veilige" afstand van de bouw activiteiten een tijdelijke nieuwe glasvezel infrastructuur aan. Deze tijdelijke glasvezel infrastructuur kan uiteindelijk weer opnieuw aangebracht worden in de toekomstige prachtige nieuwbouw. 

 

De eerste fase is in de afgelopen week in zijn geheel afgerond. Het is nu geduld hebben en wachten tot de bouw is afgerond voordat wij weer kunnen uitrukken en de definitieve fase gaan opleveren.  

....voor iedereen een oplossing....

PKFpapierpallets.jpg

 24 oktober, 2021

Uitbreiding glasvezelnetwerk voor PKF/POST in Venlo .....

Ons goed voorbereide team is in de afgelopen week gestart met het aanleggen van een tweetal glasvezelverbindingen voor PKF/POST op haar locatie in Venlo.   

Venlo is de grootste gemeente in Noord-Limburg en na Maastricht, qua inwonerstal de tweede van de Nederlandse provincie Limburg. De gemeente omvat meerdere stadsdelen, zoals in het westen aan de overkant van de rivier de Maas Blerick en in het zuiden Tegelen en Belfeld en in het noorden de dorpen Arcen, Lomm en Velden. De gemeente heeft in totaal 102.038 inwoners per 1 juli 2021 (CBS).

PKF/POST is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1964. De hoofdvestiging is in Finsterwolde en er is een productielocatie in Venlo. Vanuit deze strategische locaties in Noord- en Zuid-Nederland, beiden langs de grens met Duitsland, worden meerdere West-Europese markten bediend. Met in totaal 150 medewerkers op beide productielocaties produceert PKF/POST zes miljoen pallets per jaar. Met zes miljoen pallets per jaar is PKF/POST de grootste Nederlandse palletproducent. Ruim 30% van alle in Nederland geproduceerde pallets komt van de PKF/POST productielocaties in Finsterwolde en Venlo.

 

Deze klant heeft op haar locatie in Venlo meerdere panden. Door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare glasvezelverbindingen tussen deze panden zal het netwerk van PKF/POST kunnen functioneren als één. 

....voor iedereen een oplossing....

3D9DC2D8-ED42-4A62-BDA6-5D7A18039875.jpeg

 5 oktober, 2021

BEEQUIP legt glasvezel aan naar nieuwe etage .....

Knook Infra B.V. heeft van BEEQUIP B.V. de opdracht ontvangen om een glasvezelverbinding aan te leggen tussen de huidige locatie op de begane grond (MER) en haar nieuwe locatie op de vierde etage (SER) op haar prachtige locatie in Rotterdam.    

BEEQUIP is financier van zwaar materieel (gebruikt en nieuw) voor de bouw, infra en logistieke sector. Het MKB is de motor van de Nederlandse economie. Beequip laat Nederlandse bedrijven groeien met behulp van equipment leasing oplossingen. Met korte reactietijden, heldere afspraken en een gemotiveerd team willen ze jou en je onderneming zo snel mogelijk helpen verder te groeien.

 

Deze klant heeft meerdere verdiepingen, maar door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare glasvezelverbinding zal haar netwerk kunnen functioneren als één. Omdat wij deze verdiepingen onderling kunnen koppelen, heeft BEEQUIP een bewuste stap naar een uitstekend werkend netwerk ingezet. 

....voor iedereen een oplossing....

576dfc7c-9dcc-4c42-b16d-102024fe3bbe_edited.jpg

 25 september, 2021

Jamey Knook en Ilse van der Wal slagen beide voor de IPAF training: veilig werken met een hoogwerker .....

In de afgelopen week hebben onze collega's Jamey Knook en Ilse van der Wal een dag cursus gevolgd bij Mateco uit Rotterdam. 

In de ARBO wet wordt bepaald dat een werkgever verantwoordelijk is voor een gedegen vakkundige opleiding van zijn werknemers. Volgens de wet moet een hoogwerkerbediener 18 jaar of ouder zijn en aantoonbaar een bedieningsinstructie hebben gehad. Voor het veilig werken met een hoogwerker is echter meer vereist dan het bedienen van de knoppen op het onderste of bovenste bedieningspaneel. Om de veiligheid van de operator en personen en objecten in de directe omgeving te kunnen waarborgen is een goede basiskennis nodig van de werking van de machine en een praktische training volgens (inter)nationaal erkende normen. Daarnaast eisen steeds meer opdrachtgevers dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide erkende opleiding een hoogwerker, heftruck of verreiker mogen bedienen. Deze training werd gegeven op de vestiging van Mateco in Rotterdam. Voor het geven van de opleiding beschikken zij over een oefenterrein waar de deelnemers hun vaardigheden kunnen trainen. Op dit oefenterrein bevinden zich diverse parcoursen en realistisch oefenmateriaal. De ééndaagse opleiding bestaat uit een theoriedeel (’s ochtends) en een praktijkdeel (’s middags). Beiden worden afgesloten met een examen.

Wij feliciteren Jamey en Ilse met het behalen van het IPAF certificaat en de mooie toekomstige projecten op hoogte.

....voor iedereen een oplossing....

IMG_2871.jpeg

 21 september, 2021

6 bedrijven in Terborg aangesloten op glasvezel in 3 dagen .....

Knook Infra B.V. heeft in opdracht van WionPlus B.V. uit Capelle aan den IJssel 6 bedrijfspanden in het pittoreske Terborg aangesloten op glasvezel.

Terborg is een kleine stad in de Achterhoek die deel uitmaakt van de gemeente Oude IJsselstreek, in de Nederlandse provincie Gelderland. Terborg heeft ruim 4.500 inwoners en is de enige stad van de gemeente. Terborg kreeg in 1419 stadsrechten van de Heeren van Wisch. Terborg is vernoemd naar de Burcht (‘ter burght') van de Heeren van Wisch, die in de twaalfde eeuw een burcht aan de oever van de Oude IJssel lieten bouwen. Die burcht, waaraan de voormalige gemeente Wisch haar naam dankte, is inmiddels verdwenen. Terborg ligt ongeveer 7 kilometer ten zuidoosten van Doetinchem en grenst aan Gaanderen in het noorden, Etten in het westen en Silvolde in het zuiden.

Omdat Terborg een kleine 2 uur rijden is vanuit onze locatie is het gehele team in Terborg gebleven om het project in 3 dagen te kunnen realiseren. Zonder deze mensen kan onze organisatie niet bestaan. Teamwork is het toverwoord. Samenwerkende werknemers versterken elkaar namelijk. Door samen te werken worden vertrouwensbanden tussen teamleden versterkt en krijgen ze inzicht in de kwaliteiten, kennis en ervaring van de ander. Ieder individu is uniek, maar door de koppeling van de individuen binnen ons team in goede banen te leiden, ontstaat een groep mensen die effectief en energiek met elkaar kan samenwerken en complexe projecten tot een goed einde brengt. Eén ding staat daarbij voorop, dat de dames en heren écht als puzzelstukjes in ons team passen. Energieke teamplayers. Ieder met zijn of haar eigen karakter en drive wat heeft geresulteerd in wederom een tevreden klant. Een compliment waard.

....voor iedereen een oplossing....

Damen Maaskant Shipyards.jpg

 14 september, 2021

Damen Maaskant Shipyards Stellendam krijgt glasvezel uitbreiding.....

Knook Infra B.V. heeft van Damen Maaskant Shipyards Stellendam de opdracht ontvangen voor het realiseren van een glasvezelkoppeling tussen het hoofdgebouw en de nieuwbouw op de yard aan de Deltahaven 40 in Stellendam.

Damen Maaskant Shipyards Stellendam is een familiebedrijf en een klantgerichte scheepsbouwer. Zij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, onderhoud, reparatie en ombouw van schepen voor de visserij- en de werkbootsector. Haar verhaal begint in 1948 toen Piet Maaskant en zijn zonen een reparatiewerf openden voor de mossel- en garnalenvloten die vanuit Bruinisse aan de Nederlandse Noordzeekust werkten. Vanaf het begin hadden zij de ambitie om diensten te ontwikkelen welke de verwachtingen van haar klanten zou overtreffen. In de loop der jaren hebben zij het aanbod uitgebreid met de bouw van de innovatieve, hoogwaardige, op bestelling gebouwde nieuwbouwschepen waar ze bekend om zijn geworden. Vandaag de dag blijven ze in het hart van de vissersgemeenschap, ondersteund door een uitgebreide, professionele lokale toeleveringsketen en door haar bekwame medewerkers, van wie velen de tweede of zelfs derde generatie van hun families zijn die op deze werf werken. Als onderdeel van de Damen Shipyards Group, volledig gefuseerd met de Damen Fishing Product Group, breiden ze de huidige markten uit en zetten ze koers naar nieuwe markten op het internationale podium. Als familiebedrijf geloven ze in de ontwikkeling van sterke, samenhangende relaties. Ze zijn trots op de langdurige associaties die ze hebben met klanten en industriële partners - en beschouwen deze als een maatstaf voor het succes. Het doel is om marktleider te worden in de ontwikkeling en productie van innovatieve en duurzame schepen voor het kweken, oogsten en vangen van vis uit de zee. Op deze manier willen ze de toekomst van haar industrie veiligstellen voor de komende generaties.

Deze klant heeft meerdere panden, maar door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare dataverbinding zal haar netwerk kunnen functioneren als één. Als netwerkbouwers richten wij ons op kleine- en grote bedrijven met kleine-, grote- of complexe netwerken. Door onze kennis- en kunde in glasvezelnetwerken, gecombineerd met onze gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid, bieden wij hierdoor vrijheid en flexibiliteit in de keuze van uw infrastructuur. Omdat wij vestigingen onderling kunnen koppelen, heeft Damen Maaskant Shipyards Stellendam de eerste stap naar een uitstekend werkend netwerk ingezet. 

....voor iedereen een oplossing....

Lolo Securitas.JPG

 3 september, 2021

Eerste projecten voor Securitas in uitvoering.....

Knook Infra B.V. heeft van Securitas Technology de eerste 3 opdrachten ontvangen voor het aanleggen van de diverse passieve netwerkbekabeling welke nodig is op 3 locaties bij haar klanten in Nederland.  

Securitas realiseert alles voor een veilige werk- en leefomgeving bij haar klanten en telt in Nederland bijna 7.000 medewerkers die dagelijks zorgen voor de optimale veiligheid van mensen en bedrijven. Door de indeling in regio's is Securitas in heel Nederland dichtbij. Branch Managers sturen vanuit de 29 regiokantoren de collega’s op de klantlocaties aan. Ze beheren de veiligheidsoplossingen en zijn een vast aanspreekpunt voor klanten. Met ruim 355.000 medewerkers wereldwijd maken zij de wereld elke dag een stukje veiliger. Securitas is actief in 48 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Australië, Azië en Afrika. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zweden.

Securitas hecht veel waarde als het gaat om discretie ten opzichte van haar klanten maar om een kleine indruk te geven van de projecten welke wij gaan realiseren leggen wij 17.000 meter bekabeling afgemonteerd en gemeten aan in de vorm van glasvezel-, Cat6A SFTP-, Bus- en alarmkabel. Het eerste kleinere project is reeds opgeleverd. Het tweede project is voor meer dan 50% gereed en het derde project wordt over een aantal weken mee gestart. Wij hoeven jullie niet te vertellen hoe ontzettend trots wij zijn dat wij dit prachtige bedrijf kunnen toevoegen aan ons klantenbestand.

....voor iedereen een oplossing....

Internet og things.jpg

 28 juli, 2021

Upgrade voor het data netwerk van EAO Benelux.....

In opdracht van Axoft IT & Telecom B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra B.V. gestart met het vervangen van het totale datanetwerk van EAO Benelux B.V. uit Dordrecht.

Het in 1947 opgerichte familiebedrijf EAO AG groeide uit tot één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige drukknoppen, toetsenborden en geavanceerde besturingselementen tot en met complete HMI besturingspanelen en HMI systemen.

Met meer dan 600 betrokken medewerkers kan EAO terugvallen op een wereldwijd productie- en verkoopnetwerk. Met productievestigingen in Zwitserland, Duitsland, Noord-Amerika en China en met haar 10 verkoopkantoren en distributeurs in meer dan 50 landen garanderen zij een wereldwijde beschikbaarheid over de gehele wereld, 24 uur per dag. Efficiënte en moderne ontwikkelingsprocessen, effectieve, wereldwijde supply chains, en een competent project- en adviesmanagement zijn bijkomende services, die zij wereldwijd aan haar klanten en zakelijke partners aanbieden.

Op de locatie in Dordrecht vervangen wij het bestaande datanetwerk voor een nieuw CAT6A S/FTP datanetwerk. Deze upgrade van het huidige netwerk zal ervoor zorgen dat het netwerk van deze klant voor een geruime tijd weer toekomst vast is. Een mooie uitdaging welke wij niet uit de weg gaan.

....voor iedereen een oplossing....

nieuwbouw-nieuwe-nobelaer-entree-s800x600.jpg

 16 juli, 2021

Wij bouwen het data netwerk van het cultuurcentrum  Nieuwe Nobelaer.....

In opdracht van Bink Elektro B.V. uit Sprundel is Knook Infra B.V. gestart met het aanleggen van het totale datanetwerk van de nieuwbouw "Nieuwe Nobelaer" in Etten-Leur.

De Nieuwe Nobelaer is een cultuurcentrum in West-Brabant met een bibliotheek, een kunsteducatie/onderwijs, een speelotheek, een poppodium, een evenementen theater en een middelgroot theater. Het cultuurcentrum biedt een mooi, gevarieerd en aansprekend podiumprogramma voor jong en oud. Verheugd kijken zij uit naar haar nieuwe thuishaven die gebouwd wordt aan de Parklaan in Etten-leur. De architect heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor dit gloednieuw cultuurcentrum met ruimte voor theater, kunsteducatie en bibliotheek. De buitenzijde wordt een toonaangevend herkenningspunt en vormt een aantrekkelijke verbinding met het winkelhart van Etten-Leur. 

In deze nieuwbouw locatie plaatsen wij 3 grote serverkasten, leggen wij circa 26Km Cat 6A kabel aan en monteren wij uiteindelijk ruim 460 netwerkpoorten af. De werkzaamheden zijn al in volle gang. In deze prachtige nieuwbouw locatie mag een uitstekend werkend netwerk natuurlijk niet ontbreken.   

....voor iedereen een oplossing....

shutterstock_1912614199.jpg

 11 juli, 2021

7 nieuwe glasvezelaansluitingen in opdracht van WionPlus B.V. in Zoetermeer en Hazerswoude.....

In opdracht van WionPlus B.V. uit Capelle aan den IJssel heeft Knook Infra B.V. 5 nieuwe glasvezelaansluitingen gerealiseerd in Hazerswoude en 2 nieuwe glasvezelaansluitingen gerealiseerd in Zoetermeer.

Om deze zakelijke markt aansluitingen te kunnen maken is er een tracé aangelegd van in totaal 750 meter, is er ruim 2.100 meter glasvezelkabel aangebracht door middel van de zogenaamde blaastechnieken, zijn er vele lassen in de voeding gemaakt met zogenaamde BPEO's, zijn alle kabels afgewerkt op een eindpunt genaamd FTU en zijn alle gemonteerde vezels gemeten met

een optical time-domain reflectometer, vaak afgekort tot OTDR. 

De werkzaamheden voor het aanleggen van deze glasvezelverbindingen zijn deze week afgerond en opgeleverd aan deze wel gewaardeerde opdrachtgever.

....voor iedereen een oplossing....

Air Liquide.jpg

 2 juli, 2021

Fase 1 aanleggen glasvezelnetwerk Air Liquide Rozenburg ...

Knook Infra B.V. heeft van Axoft IT & Telecom B.V. uit Capelle aan den IJssel de opdracht ontvangen om voor haar klant Air Liquide Nederland een nieuw Point to Point glasvezelnetwerk aan te leggen op de plant van haar locatie in Rozenburg. 

 

Air Liquide is marktleider in gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg. Met maar liefst 23 vestigingen in de Benelux is Air Liquide goed vertegenwoordigd om in de buurt van haar klanten industriële en medische gassen te produceren. Voor de locatie in Rozenburg leggen wij in totaal ruim 1,5 Km glasvezelkabel aan met 96 vezels verdeeld over glasvezellades voor de indoor locaties en BPEO's voor de outdoor locaties. De kabels worden aangelegd in de daarvoor bestemde kabelbanen die aangebracht zijn over de gehele plant.   

 

Ons goed voorbereide team is in de afgelopen week gestart met het aanbrengen van deze glasvezelkabels voor nog maar de eerste fase van het gehele project. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze plant. Op naar het totaal invullen van deze opdracht voor het realiseren van een snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze industriële locatie.​

....voor iedereen een oplossing....

markland-college-oudenbosch-google-streetview-1_edited.jpg

24 juni, 2021

Glasvezel aanleggen voor het Markland College in Oudenbosch ...

Knook Infra B.V. heeft van Bink Elektro B.V. uit Sprundel de opdracht ontvangen om op de locatie van het Markland College in Oudenbosch een 3-tal Point to Point glasvezelverbindingen aan te leggen tussen de verschillende SER ruimtes (Satellitte Equipment Room waarin de decentrale ICT apparatuur van deze locatie is geplaatst). 

 

Stichting Markland College bestaat uit twee zelfstandige scholen. Het Markland College Oudenbosch (gymnasium, atheneum, havo, mavo, vmbo beroepsgerichte leerwegen kader en basis) en het Markland College Zevenbergen (vwo, havo en mavo). Beide scholen worden aangestuurd door het College van Bestuur (CvB) en elke school heeft een eigen directie. De Raad van Toezicht houdt intern toezicht op het College van Bestuur.

 

 

De locatie in Oudenbosch heeft meerdere SER ruimtes maar door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare glasvezelverbindingen worden deze ruimtes onderling gekoppeld. Als netwerkbouwers richten wij ons op kleine- en grote bedrijven met kleine-, grote- of complexe netwerken. Door onze kennis- en kunde in glasvezelnetwerken, gecombineerd met onze gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid, bieden wij u vrijheid en flexibiliteit in de keuze van uw infrastructuur. Omdat wij deze SER ruimtes onderling koppelen, kiest het Markland College voor een uitstekend en op de toekomst voorbereid netwerk. 

....voor iedereen een oplossing....

IMG_9444.jpeg

22 juni, 2021

Wederom veel nieuwe glasvezelaansluitingen voor VWT in de maanden april, mei en juni ...

In opdracht van VolkerWessels Telecom heeft Knook Infra B.V. in de maanden april, mei en juni een groot aantal aan opdrachten uitgevoerd voor het aanleggen van de glasvezelinfrastructuur ten behoeve van bedrijfspanden in de zakelijke markt, mobiele sites van providers en uitbreidingen op onderkomens van een aantal providers binnen de regio Zuidwest in Nederland.

Zo zijn er in de afgelopen 3 maanden glasvezelaansluitingen gerealiseerd aan de James Wattstraat in Gouda, de Reigerhof in Gouda, de tweede route van de Vlietpolderstaat in Gouda, de Zwijnskade in Hardinxveld-Giessendam, de Saffier in Berkel en Rodenrijs, het Nijverheidscentrum in Zevenhuizen, de Hoogzandweg in Ridderkerk, de INN route in 's-Gravendeel en de Burgemeester Wittelaan in Bergen op Zoom. 

 

Al deze projecten resulteren in een te graven en aan te leggen tracé van ruim 3 Km, het aanbrengen van meer dan 5,5 Km glasvezelkabel door middel van de zogenaamde blaastechnieken, al de te maken lassen, het afmonteren en meten van alle vezels en het plaatsen van de actieve apparatuur voor het opleveren van een werkende verbinding. 

....voor iedereen een oplossing....

ITW-eae.jpg

16 juni, 2021

Nieuwe aanleg glasvezelverbindingen voor ITW EAE ...

Knook Infra B.V. heeft van ITW EAE B.V. de opdracht ontvangen om twee nieuwe glasvezelverbindingen te realiseren op haar locatie in Oosterhout.

 

ITW EAE is een divisie van Illinois Tools Works, Inc. (NYSE: ITW), een wereldwijde industriële fabrikant uit de Fortune 200 met activiteiten in 58 landen. ITW EAE is een ontwikkelaar en leverancier van kapitaalgoederen die worden gebruikt in de productie van elektronica en wordt aangetroffen in vooraanstaande assemblagefaciliteiten voor printplaten (PCB's) over de gehele wereld.

Op de locatie in Oosterhout (NB), op slechts een uur rijden van Amsterdam of Brussel en naast de snelweg A59, bevindt de faciliteit zich dicht bij een van de meest innovatieve gebieden in Europa. Deze locatie van ITW EAE Oosterhout herbergt verkoop, service, engineering, administratiekantoren en logistieke diensten. De locatie is uitgerust met een competentiecentrum waar trainingen en demonstraties worden gefaciliteerd en herbergt de hub voor reserveonderdelen voor EMEA en het servicecentrum.

Op de locatie in Oosterhout vervangen, verplaatsen en breiden wij de huidige glasvezelverbindingen uit. Deze upgrade van het huidige netwerk zal ervoor zorgen dat het netwerk van deze klant toekomst vast is. Een mooie uitdaging welke wij niet uit de weg gaan. 

 

....voor iedereen een oplossing....

Tennet TSO Maasvlakte 1.png

10 juni, 2021

Rijkswaterstaat ook in zee met Knook Infra ...

Knook Infra B.V. heeft van Rijkswaterstaat Centrale Informatievoorziening gevestigd in Stellendam de opdracht ontvangen om een 24 voudige point to point OM3 glasvezelverbinding te monteren en te meten op het TenneT landstation op de Maasvlakte te Rotterdam. 

 

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. We willen leven in een land dat beschermd is tegen overstromingen. Een land waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water en waar we vlot en veilig van A naar B kunnen. Het inrichten van het land gaat ook om de balans tussen verschillende belangen zoals economie, milieu en woongenot. Daarvoor zetten de mensen van Rijkswaterstaat zich dagelijks in. Met ruim 200 jaar kennis van de inrichting van ons land weten ze dat dit meer is dan het technisch uitvoeren van projecten aan weg en water. Het gaat ook om de balans tussen al die belangen: economie, milieu, woongenot.

TenneT heeft op en ten noorden van de Maasvlakte (gemeente Rotterdam) een gedeelte van het elektriciteitsnet op zee Hollandse Kust (zuid) gerealiseerd. Het net op zee bestaat uit twee platforms met transformatoren op de Noordzee, met elk twee (in totaal vier) onderzeese 220 kV elektriciteitskabels naar de kust. Deze kabels zijn via een nieuw transformatorstation met twee 380 kV kabels op het bestaande hoogspanningsstation aan de Coloradoweg aangesloten. Hiermee sluit het beoogde windenergiegebied Hollandse Kust (zuid) aan op het landelijk hoogspanningsnet. 

Wij hoeven jullie niet te vertellen hoe ontzettend trots wij zijn dat wij deze partij te kunnen toevoegen aan ons klantenbestand.

 

....voor iedereen een oplossing....

Hapag Ll0yd.jpg

2 juni, 2021

Upgrade voor het netwerk van Hapag-Lloyd in Rotterdam ...

Knook Infra B.V. heeft van Hapag-Lloyd Rotterdam de opdracht ontvangen om het gehele netwerk op haar locatie in Rotterdam Waalhaven op te knappen. 

 

Hapag-Lloyd behoort tot de toonaangevende zeevervoerders voor de transatlantische vaargebieden, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Intra-Amerika. Om een beetje een indruk te geven benoemen wij Hapag-Lloyd in een aantal getallen:

241 moderne schepen, 11,8 miljoen TEU (Twenty-foot Equivalent Unit) vervoerd per jaar, circa 13.300 gemotiveerde medewerkers in 395 kantoren in 131 landen. Hapag-Lloyd is een toonaangevende wereldwijde lijnvaartmaatschappij en een krachtige partner voor klanten. Hapag-Lloyd biedt een vloot met een totale capaciteit van 1,7 miljoen TEU, evenals een containervoorraad van ongeveer 2,8 miljoen TEU, waaronder een van 's werelds grootste en modernste koelcontainervloten. In totaal 121 lijndiensten wereldwijd zorgen voor snelle en betrouwbare verbindingen tussen meer dan 600 havens op alle continenten.

 

De wens van dit prachtige bedrijf is voor haar locatie in Rotterdam Waalhaven de MER ruimte (Main Equipment Room waarin de centrale ICT apparatuur van het gebouw is geplaatst) en de driemaal SER ruimtes (Satellitte Equipment Room waarin de decentrale ICT apparatuur van de verdiepingen is geplaatst) in zijn geheel te her-structureren en op te knappen. Daarnaast voorzien wij de koppelingen tussen deze ruimtes van nieuwe glasvezelkabels.  De werkzaamheden zijn gepland en wij verwachten dit project in de maand juni aan onze opdrachtgever te kunnen opleveren.

 

....voor iedereen een oplossing....

super-tape-500x500.png

16 mei, 2021

Nu al een uitbreiding op het totale datanetwerk van Supertape ...

Knook Infra B.V. heeft van Bink Elektro B.V. uit Sprundel de opdracht ontvangen om bij Supertape uit Etten-Leur een uitbreiding te realiseren op het datanetwerk van deze locatie. 

 

Tape zit in de genen van dit bedrijf. Ze voelen en ruiken aan tape. Ze bedenken creatieve oplossingen. Ze produceren miljoenen vierkante meters per jaar en leveren u betrouwbare verbindingen. Verbindingen die sinds 1962 de basis vormen van lange, plezierige relaties met eindgebruikers en distributeurs. Met ruim 200 medewerkers in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen hebben zij leidende posities opgebouwd in 20 markten en meer dan 40 landen. 

 

In 2019 heeft Knook Infra circa 400 netwerkpoorten voor een grote uitbreiding van Supertape gerealiseerd.  Het is dus voor Knook Infra geen onbekende locatie. Ditmaal breiden wij op deze locatie wederom het datanetwerk uit. Het is altijd plezierig en aangenaam om bestaande klanten te zien terugkomen met nieuwe opdrachten. 

....voor iedereen een oplossing....

Fiber1 bewerkt.jpg

2 mei, 2021

The Protein Brewery in Breda koppelt vestigingen aan elkaar...

Knook Infra B.V. heeft van Bink Elektro B.V. uit Sprundel de opdracht ontvangen om bij de locaties van The Protein Brewery in Breda aan elkaar te koppelen door middel van het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding. 

 

The Protein Brewery draagt ​​bij aan een duurzamere wereld door nieuwe manieren te ontwikkelen om voedseleiwitten te produceren, door fermentatietechnologieën in te zetten met lokaal geproduceerde, niet-allergische en waterefficiënte gewassen. Op deze manier kan de dierlijke voedselproductie drastisch worden verminderd. Het draagt ​​bij aan het verminderen van de opwarming van de aarde, het dierenleed en de stikstofuitstoot en biedt ook een oplossing om een ​​groeiende bevolking te voeden tot 10 miljard mensen in 2050.

 

Deze klant heeft meerdere vestigingen, maar door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare dataverbinding zal haar netwerk kunnen functioneren als één. Als netwerkbouwers richten wij ons op kleine- en grote bedrijven met kleine-, grote- of complexe netwerken. Door onze kennis- en kunde in glasvezelnetwerken, gecombineerd met onze gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid, bieden wij u vrijheid en flexibiliteit in de keuze van uw infrastructuur. Omdat wij vestigingen onderling kunnen koppelen, heeft The Protein Brewery de eerste stap naar een uitstekend werkend netwerk ingezet. 

....voor iedereen een oplossing....

IMG_9232_edited.jpg

19 april, 2021

11 nieuwe glasvezelaansluitingen in opdracht van Nettenbouw Nederland B.V. in Zoetermeer...

In opdracht van Nettenbouw Nederland B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra B.V. gestart met het aanleggen van 11 nieuwe aansluitingen op het glasvezelnetwerk van Zoetermeer ten behoeve van de Stichting Georganiseerde eerstelijnshulp Zoetermeer (SGZ).

Elke dag zetten de Zoetermeerse eerstelijnszorgverleners zich met hart en ziel in voor de inwoners van Zoetermeer en Benthuizen. Samen werken ze aan de best mogelijke zorg voor de Zoetermeerders. De Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ) is de organisatie die huisartsen, apothekers en andere eerstelijnszorgverleners ondersteunt. Dat kan ondersteuning zijn op het gebied van samenwerking, onderling of met andere partijen zoals het ziekenhuis of de gemeente. Maar de SGZ ondersteunt ook op facilitair gebied waaronder automatisering en huisvesting.

De werkzaamheden voor het aanleggen van deze glasvezelverbindingen zijn al in volle. Wij verwachten voor de maand juni deze projecten aan onze opdrachtgever te kunnen opleveren. 

....voor iedereen een oplossing....
 

IMG_0763.JPG

12 april, 2021

6 nieuwe bedrijfsunits op glasvezel recht voor onze deur...

In opdracht van WionPlus B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra B.V. gestart met 6 nieuwe bedrijfsaansluitingen op het glasvezelnetwerk van DKR op de Noord in Krimpen aan de Lek.

Deze nieuwe bedrijfspanden zijn gebouwd op het voormalige terrein van de Struijk Groep in Krimpen aan de Lek werkelijk op een steenworp afstand van de hoofdlocatie van Knook Infra. ​De bedrijfspanden worden aangesloten met de zogenaamde 

Multiduct buizen. Deze buizen bestaan uit dikwandige, zonder extra bescherming in te graven minitubes van polyethyleen, omwikkeld met een mantel van stevige polypropyleen. Het gebruik van twee verschillende materialen voorkomt verkleving van de foliemantel met de afzonderlijke tubes. Daardoor kunnen wij op elke gewenste plek de mantel opensnijden en één of meerdere individuele minitubes isoleren, aftakken en koppelen. De interne buisjes hebben een buitenmaat van 5mm en een binnenmaat van 3,5mm. In deze buisjes blazen wij de glasvezelkabels genaamd EPFU. Om deze nieuwe bedrijfspanden aan te sluiten is in totaal ruim 1.500 meter EPFU geblazen.

Knook Infra is erg trots deze 6 nieuwe klanten te mogen verwelkomen en te mogen bouwen op het netwerk van DKR. 

....voor iedereen een oplossing....
 

Rubber Design pand.jpg

6 april, 2021

Rubber Design B.V. uit Heerjansdam koppelt vestigingen...

In opdracht van Rubber Design B.V. gaat Knook Infra B.V. aan de slag met het aanleggen van een passieve glasvezelverbinding tussen haar 2 locaties in Heerjansdam.

Rubber Design is gevestigd in Heerjansdam een dorp ten noorden van de Oude Maas in de Zwijndrechtse Waard in Zuid-Holland en onderdeel van de gemeente Zwijndrecht. Rubber Design is uitgegroeid tot een van de internationaal toonaangevende specialisten als het gaat om het bieden van oplossingen voor problemen met trillingen, geluid en schokken. In de afgelopen twee decennia is Rubber Design ook uitgegroeid tot een gerenommeerde specialist in schroefasinstallaties voor de exclusieve jachtbouw.

 

Het vergunningstraject is opgestart zodat we na deze procedure kunnen gaan starten met het aanleggen van de Point to Point glasvezelverbinding tussen de twee locaties. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel, een erg stabiel en een op de toekomst voorbereid netwerk waar vele mogelijkheden mee in te vullen zijn. 

....voor iedereen een oplossing....

 


 

IMG_5801.JPG

2 april, 2021

De maanden februari en maart zaten vol met glasvezelaansluitingen voor VWT...

In opdracht van VolkerWessels Telecom heeft Knook Infra B.V. in de maanden februari en maart een groot aantal aan opdrachten uitgevoerd voor het aanleggen van de glasvezelinfrastructuur ten behoeve van bedrijfspanden, mobiele sites en uitbreidingen op onderkomens binnen de regio Zuidwest in Nederland.

Zo zijn er in de afgelopen 2 maanden glasvezelaansluitingen gerealiseerd aan de 's-Gravenlandseweg en de Noordweg in Schiedam, Straalweg in Zierikzee, Prinsenweg in Vierpolders, Hoogzandweg in Ridderkerk, Pastoor van Genklaan in Oostburg, Archimedesweg in Berkel en Rodenrijs, Leemanstraat en de Van der Kunststraat in Werkendam, Vlietpolderstraat in Gouda, Nijverheidsstraat in Zevenhuizen, Montessoriweg in Rotterdam, Emerweg in Breda, N830 tussen Dalem en Vuren en de Neerpolderseweg in Giessenburg.

 

Al deze projecten resulteren in een te graven en aan te leggen tracé van ruim 6 Km, het aanbrengen van meer dan 10 Km glasvezelkabel door middel van de zogenaamde blaastechnieken, al de te maken lassen en het afmonteren en meten van alle vezels. Voor deze opdrachtgever zijn de maanden april en mei al vol gepland met nieuwe door ons te realiseren projecten. 

....voor iedereen een oplossing....

 


 

IMG_8151.JPG

29 maart, 2021

Het voorjaar begint op het strand van Vlissingen ...

In opdracht van SB International Projects B.V. heeft Knook Infra in de afgelopen week twee stuks glasvezelverbindingen geblazen en gemonteerd voor het project ten behoeve van de Strandhuisjes op het Nollestrand van Vlissingen.

Wat een unieke ligging hebben deze slaapstrandhuisjes! De  Slaapstrandhuisjes bevinden zich sinds 2000 op deze prachtige locatie in een baai genaamd het Nollestrand op loopafstand van de boulevard en het centrum van Vlissingen. De huisjes zijn gelegen op een Zuidstrand waardoor je met je gezicht naar de zee volop kunt genieten van de zon, de zee en het strand. Vanuit het verblijf is er een prachtig uitzicht op het strand en de monding van de Noordzee.

 

SB International Projects heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in complexe (draadloze wifi) netwerken. hierbij zijn snelheid, veiligheid, grote aantallen gebruikers en koppelingen tussen de grote verscheidenheid van hardware haar uitdaging. 

Op deze prachtige locatie hebben wij voor onze klant twee Point to Point glasvezelverbindingen gerealiseerd. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel, een erg stabiel en een op de toekomst voorbereid netwerk waar vele mogelijkheden mee in te vullen zijn. Daarbij wederom een tevreden klant "op het strand" achtergelaten.  

....voor iedereen een oplossing....

 


 

WhatsApp Image 2021-03-15 at 14.01.19 (1

16 maart, 2021

Knook Infra lost storing op in "de schuur" van Coolblue ...

In opdracht van LinQ Solutions heeft Knook Infra in de afgelopen 2 dagen een acute storing opgelost bij het XXL Distibutiecentrum van Coolblue in Tilburg.  

Bij Coolblue werken ze aan één doel: klanten blij maken. Dat doen ze op verschillende locaties, maar ze hebben één groot magazijn. Deze locatie noemen zij ook wel ‘de schuur’. 'de schuur staat in Tilburg en biedt onderdak aan alle Coolblue producten. Om alle producten een plekje te kunnen geven in dit gigantische magazijn, hebben ze het afgelopen jaren flink uitgebreid. Er zijn 3 hallen aangebouwd waardoor het totaal nu op 8 hallen staat, die samen goed zijn voor 88.000 m2. Dat zijn ongeveer 20 voetbalvelden of 384 tennisbanen. Als je een rondje om 'de schuur' wilt lopen, leg je ongeveer 1,5 kilometer af.

 

In dit indrukwekkende distributiecentrum is een gat geboord door een vloer waarbij één van de vele glasvezelkabels is beschadigd. Gelukkig zijn de verbindingen tussen de locaties redundant uitgevoerd. LinQ Solutions benaderde ons hierover en gaf aan dat de oplossing niet al te lang op zich kon laten wachten. Met haastige spoed hebben wij de defecte glasvezelverbinding verwijderd, de breuk in de subduct (buis) waar de vezel ingeblazen zat hersteld, een nieuwe glasvezelkabel ingeblazen, aan beide zijdes de glasvezelverbinding opnieuw afgewerkt, de afgewerkte vezels opnieuw gemeten en daarbij wederom een tevreden klant in zijn "schuur" achtergelaten.  

....voor iedereen een oplossing....

 


 

Zwembad Schuagt 3.jpg

12 maart, 2021

Aan de slag bij Zwembad Schuagt ...

Bijna op de grens tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek ligt sinds mensenheugenis zwembad Schuagt, één van de zeven buitenzwembaden binnen de grenzen van de gemeente Krimpenerwaard. Knook Infra B.V. heeft van Stichting Zwembad Schuagt de opdracht ontvangen om te starten met graafwerk wat noodzakelijk is om een persleiding van het zwembad te vervangen.  

 

Het buitenzwembad is gelegen op een prachtige buitendijkse plek aan de voet van de historische watertoren en omgeven door hoge kades, die de zwemliefhebbers tijdens de mooie zomerdagen veel beschutting bieden. Een plek waar opa’s en oma’s nog hebben leren zwemmen onder leiding van de badmeester, waar zij in groepsverband hun zomers doorbrachten in het water of op de ligweide, waar jeugdliefdes ontstonden, waar zij zelf met hun jonge gezinnen naar toe gingen en waar zij nu, terwijl hun kleinkinderen rondplenzen in het eerste bad, herinneringen ophalen aan vroeger.

 

Wat is Knook Infra trots om op deze locatie, waar generaties zwemplezier plaats heeft gevonden, aan de slag te mogen gaan. Wij starten in eerste instantie met het vrijgraven van de leiding zodat deze vervangen kan worden, waarna wij het geheel weer kunnen verdichten. Laten we duimen voor nog vele mooie zomers.

....voor iedereen een oplossing....

 


 

Quawonen logo.jpg

11 maart, 2021

Stichting QuaWonen koppelt locaties aan elkaar met glasvezel ...

Knook Infra B.V. heeft van Stichting QuaWonen uit Bergambacht de opdracht ontvangen om te starten met het aanleggen van het passieve glasvezelnetwerk wat nodig is om de twee locaties in Bergambacht aan elkaar te koppelen als één netwerk.

 

QuaWonen is de corporatie voor de Krimpenerwaard. Zij bieden goede huisvesting aan mensen die zelf moeilijk kunnen slagen op de woningmarkt en dragen bij aan vitale kernen en leefbare wijken. Haar organisatie is stevig lokaal verankerd. Ze werken nauw samen met huurders, gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties. Ze handelen klantgericht en met aandacht voor het milieu. Knook Infra is erg trots deze klant uit de regio te mogen verwelkomen als nieuwe relatie. 

 

Het vergunningstraject is opgestart zodat we na deze procedure kunnen gaan starten met het aanleggen van de Point to Point glasvezelverbinding tussen de twee locaties. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel, een erg stabiel en een op de toekomst voorbereid netwerk waar vele mogelijkheden mee in te vullen zijn. 

....voor iedereen een oplossing....

 


 

DSC07141.jpg

9 maart, 2021

Vervangen netwerkpoorten SCC Bevrachting B.V. ...

In opdracht van Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra B.V. gestart met het vervangen van het bestaande netwerk bij SCC Bevrachting B.V. aan de Propaanweg op de Vondelingenplaat.

SCC Bevrachting B.V. is logistiek met passie. In Nederland bewijzen ze al 10 jaar elke dag haar vaardigheden. Het doel is dat uw goederen betrouwbaar, veilig en snel op de plaats van bestemming komen. Bent u producent, handelaar, importeur of exporteur? Ervaart u dan zelf hoe soepel logistiek kan verlopen. Binnen het team van SCC houdt één contactpersoon zich persoonlijk bezig met uw eisen, hij vindt de passende oplossing voor u, handelt alles af en bij vragen staat hij tot uw beschikking. Of er nu sprake is van “eenvoudig” containertransport tegen optimale kosten, transport van gevaarlijke stoffen, zwaar transport of van opslag inclusief douaneformaliteiten, zij hebben de oplossing.

 

Op de locatie aan de Propaanweg verwijderen wij het huidige netwerk en vervangen dit voor 46 nieuwe Cat6A netwerkpoorten welke afgewerkt worden in een nieuw te plaatsen patchkast. Het vervangen van het huidige netwerk zal ervoor zorgen dat het netwerk van deze klant voorlopig toekomst vast is. Een mooie uitdaging voor Knook Infra om dit netwerk aan te leggen. 

....voor iedereen een oplossing....

 


 

Golfbaan Hitland.png

5 maart, 2021

Ground under repair bij Golfbaan Hitland ...

In opdracht van Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel gaat Knook Infra B.V. starten met het aanleggen van het passieve glasvezelnetwerk wat nodig is om de verschillende locaties van Golfbaan Hitland te nieuwerkerk aan den IJssel aan elkaar te koppelen als één netwerk.


Axoft IT & Telecom levert toekomst vaste IT en Telecom oplossingen. IT en Telecom schuiven naar elkaar toe? IT en Telecom zijn wat Axoft betreft altijd al onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Vanaf de start in 1994 integreren de specialisten van Axoft beide werelden zoveel als mogelijk, het levert haar relaties aanzienlijke beheers- en kostenvoordelen op én ongekend gebruiksgemak. Axoft IT & Telecom heeft de juiste sleutel in handen voor uw IT en Telecom problemen!

 

Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel is een openbare golfbaan met aantrekkelijke tarieven en een fraaie ligging in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam (Zuid-Holland). Onder andere Golfclub Hitland speelt op de 18 holes golfbaan, gelegen in het natuurgebied Hitland. Eigenaar en exploitant van Golfbaan Hitland is het Recreatieschap “Hitland”. Golfbaan Hitland beschikt naast een 18 holesbaan tevens over een 9 holes par 3-baan, alsmede een vrij toegankelijke, verlichte drivingrange, twee oefengreens en een chipping green met oefenbunker. In het gezellige Golfhuis vindt u naast een restaurant met groot terras, kleedkamers met douches, vergaderruimtes en het kantoor van het recreatieschap met de balie van de caddiemaster.

 

Op dit prachtige complex gaan wij starten met het aanleggen van Point to Point glasvezelverbindingen tussen het Clubhuis, de Golfshop en de Golfschool. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel, een erg stabiel en een op de toekomst voorbereid netwerk waar vele mogelijkheden mee in te vullen zijn. 

....voor iedereen een oplossing....

 


 

Delektro pand Ede.jpg

19 februari, 2021

Camping de Bosgraaf in Lieren kiest voor Wi-Fi oplossing ...

In opdracht van Delektro uit Ede gaat Knook Infra B.V. starten met het blazen, lassen en monteren van het passieve glasvezel- en koperkabel netwerk wat nodig is om de Camping de Bosgraaf in Lieren in zijn geheel te voorzien van een Wi-Fi oplossing.


Delektro is een E-installateur met een speciale missie. Verrassen met aandacht voor details. Een missie die nooit gewoon wordt want wie met aandacht werkt, ziet altijd iets nieuws. Een missie waaraan Delektro met veertig ‘SpecialHelmets’ uitvoering geven.

Opdrachtgevers verbazen zich er vaak over. De manier waarop haar medewerkers (zij noemen ze SpecialHelmets, naar hun karakteristieke zwarte veiligheidshelmen) te werk gaan. Medewerkers van Delektro die niet kunnen leven met details die niet kloppen. Die naar nóg betere oplossingen zoeken. Die flexibel reageren op planningswijzigingen door overmacht. Die, kortom, werken zoals u dat zelf ook zou doen. Stijlbewust en met verantwoordelijkheidsgevoel. Of zoals zij het samenvatten: met aandacht. Op die manier realiseren ze keer op keer, samen met architecten en (onder)aannemers zoals wij geweldige projecten.  

 

Comfortcamping De Bosgraaf is een gemoedelijke familiecamping middenin een bosrijk natuurgebied. Met álles wat je zoekt op vakantie; stilte of juist vertier, luxe of eenvoud. Knook Infra gaat voor deze locatie 1.500 meter glasvezelkabel aanleggen voor in totaal 14 bestaande- en nieuwe veldkasten om uiteindelijk circa 36 Wireless acces points (WAP) te voorzien van zo'n 3.500 meter UTP Outdoor kabel. In computernetwerken is een WAP ofwel wireless access point een apparaat dat gebruikers mogelijk maakt om verbinding te maken met een draadloos netwerk volgens een van de wifistandaarden. Bij publiek toegankelijke wifinetwerken geeft de WAP toegang tot internet nadat de persoon is geautoriseerd bij het netwerk

....voor iedereen een oplossing....

 


 

db8ad3f0-c1f6-4cb3-9c7f-98ec3fad6dae.jpg

16 februari, 2021

Koning Winter gooit "roet in het eten" ...

Vanwege de winterse omstandigheden van de afgelopen week is de start van diverse nieuwe glasvezelprojecten in Zuidwest Nederland zoals Vierpolders, Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam en Rotterdam in ieder geval minimaal met één week uitgesteld. Zoals het zich al een beetje liet aanzien, gooide Koning Winter roet in het eten.

 

Wanneer het vriest, geven gemeentes geen vergunning af om te graven en wordt er op de lopende werken direct een zogenaamd breek verbod afgegeven. Dit breek verbod zorgt ervoor dat wij als aannemer niet tegen wil en weten doorgaan met het opbreken van het aanwezige (vastgevroren) straatwerk. Het verwerken van glasvezelkabels is sowieso bij een temperatuur van 4 graden Celsius of lager bijzonder lastig en risicovol, dus absoluut niet aan te raden. Daarnaast is het werkelijk werken langs de weg in de erbarmelijke weersomstandigheden van vorige week alles behalve veilig voor onze medewerkers.

 

Met een gedeelte van onze vaste medewerkers zijn wij direct gestart aan de projecten waar al opdracht voor gegeven was en welke inpandig uitgevoerd konden worden. Zo is het Grafisch Lyceum in Rotterdam geholpen met het opnieuw afmonteren en meten van haar Darkfiber tussen de locaties aan de Heer van Bokelweg en het Stadhoudersplein in Rotterdam. Is er bij Daikin Nederland in Capelle aan den IJssel gestart met het inpandig aanleggen van een glasvezelverbinding vanaf de begane grond naar de 6e verdieping en zijn er 8 stuks netwerkpoorten aangelegd vanaf de 6e verdieping, waar de glasvezelverbinding uitkomt, naar de 6e, 7e en 8e verdieping voor de nog te plaatsen accespoints ten behoeve van het nieuwe Wi-Fi netwerk. Daarnaast is er gestart aan de voorbereidingen voor het verhuizen van HerikVerhulst N.V. welke gevestigd is in de "Wilhelminatoren" aan het Wilhelminaplein 16 te Rotterdam. De voorbereidingen hielden in het aanleggen van een glasvezel- en UTP netwerk van de 6e verdieping naar de 16e verdieping waar ze op korte termijn uiteindelijk naartoe gaan verhuizen.   

 

Ons voornemen is om, na het prachtige schaatsweekend, in deze week weer volledig op te starten. Opnieuw ijs en weder dienende…

....voor iedereen een oplossing....

 


 

IMG_9876.JPG

15 februari, 2021

Glasvezelaansluiting voor nieuwbouw woonhuis in Gorssel...

In opdracht van Delektro uit Ede heeft Knook Infra B.V. bij een prachtige nieuwbouw van een woonhuis aan de Ravensweerdsweg in Gorssel een glasvezelverbinding gerealiseerd.

Gorssel is een plaats in de gemeente Lochem in de Nederlandse provincie Gelderland. Het plaatsje telde begin 2020 circa 4.005 inwoners. Tot de fusie met Lochem op 1 januari 2005 was Gorssel een zelfstandige gemeente. In 1995 stond Gorsel op de negende plaats van miljonairsgemeenten in Nederland. Wie regelmatig over de N348 tussen Deventer en Zutphen rijdt, kent het beeld: aan twee handen heb je niet genoeg om de fraaie karakteristieke villa’s langs de weg te tellen. Grote toegangshekken verraden bovendien de landhuizen die meer verscholen en verder van de drukke weg hun plek hebben. 

 

In de bouw van deze prachtige woning mag een moderne- en op de toekomst voorbereide glasvezelverbinding niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....  

Industrie Moerdijk.jpg

4 februari, 2021

Knook Infra realiseert 7 glasvezelaansluitingen op haven- en industriegebied Moerdijk...

In opdracht van VolkerWessels Telecom heeft Knook Infra B.V. in de afgelopen 2 weken bij 7 bedrijven op het indrukwekkende haven- en industriegebied van de Moerdijk een glasvezelverbinding gerealiseerd.

Het haven- en industriegebied Moerdijk is een gebied met een drietal grote havens met een aanliggend industrieterrein, in de Nederlandse gemeente Moerdijk. Het ligt aan het Hollandsch Diep ten westen van de Moerdijkbrug. De zeehaven is de verst in het land gelegen zeehaven in Nederland, het industrieterrein beslaat ruim 2500 hectare. De haven en het omliggende industrieterrein zijn speciaal ontworpen om bedrijven in de chemische en zware industrie aan te trekken. Het belangrijkste bedrijf dat er zich vestigde is Shell Chemie.

 

Om deze 7 glasvezelaansluitingen te bewerkstelligen is door Knook Infra meer dan 1.000 meter geul aangelegd, meer dan 2.000 meter glasvezelkabel geblazen, diverse lassen gemaakt om uiteindelijk alle kabels af te werken en te activeren door middel van het plaatsen van een switch. 

....voor iedereen een oplossing....  

IMG_5371.JPG

26 januari, 2021

Ook Industrieterrein Coenecoop camera beveiliging...

In opdracht van Pro-Rec Security Solutions B.V. uit Krimpen aan de Lek is Knook Infra B.V. vorige week gestart met het aanleggen van het netwerk en het plaatsen van de cameramasten voorbereidend op de installatie collectieve camerabeveiliging Industrieterrein Coenecoop te Waddinxveen.

Camera Beveiliging op een Industrieterrein wordt steeds belangrijker en ook onmisbaar bij het verhalen van schades en het oplossen van misdaad, omdat er steeds meer ingebroken wordt bij kleine en grote bedrijfspanden.

 

Wij zijn dan ook erg trots te kunnen melden dat er alweer 5 locaties zijn voorzien van deze collectieve camerabeveiliging en streven ernaar nog veel meer locaties te mogen invullen en uitvoeren voor deze gewaardeerde opdrachtgever.

....voor iedereen een oplossing....  

DKR netwerk.png

18 januari, 2021

Steeds meer aansluitingen in Krimpen aan de Lek...

In opdracht van WionPlus B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra B.V. gestart met 2 nieuwe bedrijfsaansluitingen op het glasvezelnetwerk van DKR op de Noord in Krimpen aan de Lek.

 

DKR is opgericht door drie regionale ondernemers uit de Krimpenerwaard die de krachten hebben gebundeld. DKR is in het leven geroepen om de ondernemers in deze regio te voorzien van een snelle internetverbinding door middel van glasvezel. Iedere ondernemer weet hoe essentieel dit is voor zijn bedrijf en wat de voordelen er van zijn. Het glasvezelnetwerk is beschikbaar vanaf het begin van de Lekdijk nabij nr 43 op de dijk van Krimpen aan den IJssel en is aangelegd naar Krimpen aan de Lek tot aan de Noord 41B. Knook Infra is gevestigd aan de Noord 149 te Krimpen aan de Lek en heeft zelf ook een glasvezelaansluiting van 500 Mbps op dit glasvezelnetwerk. Het beheer en nieuwe aanleg wordt uitgevoerd door WionPlus welke op haar beurt Knook Infra de opdracht geeft om de werkelijke aanleg van de aansluitingen te realiseren. 

Wij zijn dan ook erg trots de volgende 2 nieuwe klanten te mogen verwelkomen en te mogen bouwen op het netwerk van DKR. 

....voor iedereen een oplossing....  

IMG_0569_edited.jpg

16 december, 2020

Een decembermaand vol nieuwe aansluitingen op glasvezel...

In opdracht van VolkerWessels Telecom heeft Knook Infra B.V. in de maand december diverse opdrachten uitgevoerd en nieuwe opdrachten mogen ontvangen voor het aanleggen van de glasvezelinfrastructuur ten behoeve van bedrijfspanden, mobiele sites en uitbreidingen op kasten binnen de regio Zuidwest in Nederland.

 

Zo zijn er in de afgelopen weken glasvezelaansluitingen gerealiseerd aan de Rijnstraat in Sliedrecht, de Schakelweg in Rotterdam Hoogvliet. Deze week zijn we gestart met glasvezelaansluitingen aan de Westbaan in Moordrecht, de Stockholm in Barendrecht, de Lutonbaan in Rotterdam Zestienhoven en de Kastanjelaan in Made. In de aankomende weken en in de eerste weken van 2021 zullen wij starten met glasvezelaansluitingen aan de Voorweg in Spijkenisse, de Elektraweg in Middelburg, de Achterzeedijk in Barendrecht en de S-Gravelandseweg in Schiedam.  

Al deze projecten resulteren in een te graven en aan te leggen tracé van circa 3,5 Km, het aanbrengen van circa 6 Km glasvezelkabel door middel van de zogenaamde blaastechnieken, al de te maken lassen waarna het afmonteren en meten van alle vezels uitgevoerd kan worden.  

 

Knook Infra is ontzettend trots voor deze opdrachtgever de voorzieningen van glasvezel aan te mogen leggen. 

....voor iedereen een oplossing....  

FOR GCA-Powerhouse-Company-beeld-Atchain

1 december, 2020

Floating Office Rotterdam...

In samenwerking met IP Visie uit Etten-Leur heeft Knook Infra B.V. van Roodenburg Installatie Bedrijf B.V. uit Krimpen aan den IJssel de opdracht ontvangen voor het aanleggen van de glasvezelinfrastructuur ten behoeve van het Floating Office Rotterdam.

 

Floating Office Rotterdam is een duurzaam in aanbouw zijnde drijvend kantoorgebouw in de Rijnhaven van Rotterdam. Dit bijzonde project is volledig zelfvoorzienend en energie neutraal. Naast het hoofdkantoor van GCA (global Center on Adaptation) is straks ook een restaurant met een groot buitenterras en een drijvend zwembad te vinden. Alle voorbereidende werkzaamheden worden op verschillende locaties in Nederland uitgevoerd, waarna de gehele drijvende fundering van het project over het water wordt vervoerd naar de Rijnhaven. In het eerste kwartaal van 2021 zal het Floating Office Rotterdam in gebruik worden genomen.

 

Knook Infra is ontzettend trots voor dit unieke project de voorzieningen van glasvezel aan te mogen brengen. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding kunnen straks alle gewenste diensten (Internet, VoIP, IP-VPN, etc.) geleverd worden aan de partijen die zich op het Floating Office Rotterdam gaan vestigen. 

 

....voor iedereen een oplossing....  

WhatsApp Image 2020-11-20 at 10.01.54 (1

20 november, 2020

Sleufloze Technieken...

Vandaag is Knook Infra B.V. in opdracht van Tres Telecom uit Sliedrecht gestart met het koppelen van 2 panden voor haar klant Kortlever in Meerkerk. Voor het aanleggen van deze ondergrondse infrastructuur maken wij in dit project gebruik van sleufloze technieken.

 

De sleufloze techniek horizontaal gestuurd boren is in deze een ideale oplossing om langere afstanden ondergronds te overbruggen en een snelle manier met relatief weinig impact op de bovengrondse infrastructuur. Met geavenceerde meetsystemen kunnen we de boring nauwkeurig volgen en daar waar nodig is bijsturen. 

 

Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel maar vooral stabiel netwerk voor deze klant. De twee locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk.

 

....voor iedereen een oplossing.... 

Avodah lunteren.jpg

13 november,2020

Glasvezel voor woon- en werkplek mensen met een beperking

In de afgelopen weken heeft Knook Infra B.V. in opdracht van Tres Telecom uit Sliedrecht een compleet glasvezelnetwerk aangelegd voor Adovah in Lunteren.

 

Adovah is gevestigd op het voormalige Bungalowpark De Droomwens. Dit park is gelegen in het Buurtbos, grenzend aan de Ginkelse heide en aan de rand van het Wekeromse zand. Adovah heeft dit bungalow park en zijn omgeving omgetoverd tot een goede woon- en werkplek voor mensen met een beperking, waar ze samen hun leven delen en meedenken en/of elkaar aanvullen waar nodig. Een plek waar je je thuis voelt, waar je kunt leven, je doelen kunt nastreven, je tijd zinvol kunt invullen en genieten van het goede. Ze bieden in ieder geval een zelfstandige woonplek. Daarnaast bieden ze dagbesteding aan op of nabij het terrein. Dit is kleinschalige horeca in het ontmoetingshuis, werken in het groen en houtbewerking vanuit de werkschuur en werk voor lokale ondernemers. Een prachtig initiatief op een bijzondere locatie. 

 

Voor deze nieuwe klant bouwen wij het interne glasvezelnetwerk welke bestaat uit 4 routes van glasvezelverbindingen welke op hun beurt afgewerkt worden op glasvezellades in patchkasten en straatkasten (PoP). De meetrapporten zijn opgemaakt en het project is naar tevredenheid opgeleverd.

....voor iedereen een oplossing....  

IMG_8111.JPG

6 november,2020

Een bijzondere tegenstelling in een mooi landschap...

Deze week is Knook Infra B.V. in opdracht van haar klant VolkerWessels Telecom gestart met het aanleggen van een glasvezelverbinding voor een opstelpunt (zendmast) van KNP MobiRail in Geertruidenberg.

 

Geertruidenberg is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en ligt aan de monding van de Donge. Deze stroomt in de Bergsche Maas, welke vervolgens overgaat in de Amer. Aan de overzijde ligt de Biesbosch en naar het westen toe vindt men grootschalige landbouwpolders. In oostelijke richting ligt de kom van Raamsdonkveer. Het is werkelijk een prachtige omgeving. In Geertruidenberg staat echter ook de Donge centrale en later gevolgd door de veel grotere Amer centrale die voor een belangrijk deel verantwoordelijk is voor de opwekking van elektriciteit in Zuid-Nederland. Met de restwarmte van de Amer centrale wordt een kassengebied verzorgd.

 

Voor onze klant leggen wij een glasvezelverbinding aan in een tracé van circa 1.000 meter.

 

....voor iedereen een oplossing....  

shutterstock_119419564.jpg

3 november,2020

3 panden worden 1 netwerk...

In samenwerking met IP Visie uit Etten-Leur gaat Knook Infra een compleet glasvezelnetwerk voor 3 panden aan de St. Ignatiusstraat te Breda aanleggen. Deze 3 panden zijn eigendom van TAS B.V. een vastgoed bedrijf uit Made. 

 

Knook Infra gaat ervoor zorgen dat alle 3 de gebouwen onderling aan elkaar verbonden worden met een glasvezelverbinding. Door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare glasvezelverbindingen zullen deze 3 panden netwerk technisch kunnen functioneren als één. Als netwerkbouwers richten wij ons op kleine- en grote bedrijven met kleine-, grote- of complexe netwerken. Door onze kennis- en kunde in glasvezelnetwerken, gecombineerd met onze gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid, bieden wij u vrijheid en flexibiliteit in de keuze van uw infrastructuur. Omdat wij vestigingen onderling kunnen koppelen, heeft deze nieuwe opdrachtgever de eerste stap naar een uitstekend werkend netwerk ingezet. 

....voor iedereen een oplossing....

Golfbaan Zoetermeer.jpg

1 november,2020

Hole in One...

In opdracht van WionPlus B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra gestart met het aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding voor Golfclub Westerpark in Zoetermeer. 

 

De uitdagende 18 holes golfbaan van BurgGolf Zoetermeer ligt in het Groene Hart en is hierdoor omringd door prachtige polderlandschappen. BurgGolf Zoetermeer was een van de eerste openbare banen in de buurt van Den Haag. Deze volwaardige 18 holes championship course is ontworpen door golfbaanarchitect Joan Dudok van Heel en gelegen in een prachtig natuurpark. Het is een combinatie van een bos- en polderbaan en kenmerkt zich door de verschillen in hoogte en de vele uitdagingen.

 

Bij deze prachtige Golfclub mag een moderne- en op de toekomst voorbereide glasvezelverbinding niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

itv_studios.jpg

25 oktober,2020

"The show must go on"...

In de afgelopen week heeft Knook Infra B.V. voor ITV Studios Netherlands B.V. een 40-tal werkplekken voorzien van een netwerkbekabeling in haar vestiging in Amsterdam. 

 

ITV Studios Netherlands is de Nederlandse productietak van het Britse mediabedrijf ITV Studios. Dat geeft dit bedrijf toegang tot de catalogus van ITV Studios en stelt ze in staat om op hoog niveau content te ontwikkelen. ITV Studios Netherlands is als een van de grootste productiehuizen van Nederland een plek waar creatieve, ondernemende en bevlogen makers werken aan content in alle mogelijke genres en voor elk platform. Zij willen inspireren en doen dat zowel in de organisatie als ver daarbuiten. Met programma’s als The Voice, Ik Hou van Holland, Married at First Sight, Weet Ik Veel, Bommetje, Het Perfecte Plaatje, De Wereld Rond met 80-jarigen, Love Island en Oogappels weten ze miljoenen mensen te raken.

 

Het aanleggen van de netwerkbekabeling is ondertussen afgerond en tot alle tevredenheid opgeleverd. Een tevreden klant is onze grootste beloning. 

....voor iedereen een oplossing....

Hest Tank terminal foto.jpg

25 oktober,2020

Nieuw glasvezelnetwerk 

Maasvlakte Rotterdam...

In opdracht van HES Hartel Tank Terminal B.V. gaat Knook Infra B.V. een compleet nieuw glasvezelnetwerk aanleggen voor de nieuwe Tank Terminal op de Maasvlakte. 

 

De HES Hartel Tank Terminal op de Hartelstrook in de haven van Rotterdam is een terminal in ontwikkeling. Op het terrein van 27 hectare komen 54 tanks met een capaciteit van 1,3 miljoen m3. Aan de kade met zes ligplaatsen kunnen zeeschepen afmeren tot aan VLCC’s (Very Large Crude Carriers). In de Hudsonhaven komen negen aanlegplaatsen voor de binnenvaart. De terminal voldoet aan de laatste stand der techniek op gebied van vergunningseisen, milieu en veiligheid. Knook Infra gaat op deze nieuw plant het fysieke glasvezelnetwerk aanleggen en installeren. Een bedrijfsnetwerk is een algemene benaming van een structuur, die verschillende data producerende of data verwerkende apparaten met elkaar verbindt en bestaat eigenlijk uit twee onderdelen. De netwerkbekabeling (passieve componenten) en alle apparatuur die je daarop aansluit (actieve componenten). Knook Infra draagt zorg voor de gehele netwerkbekabeling. We maken hierbij gebruik van glasvezel en bouwen hiermee een soort "wegennetwerk" waar iedere partij gebruik van kan maken. Deze vergelijking zal voor een echte professional wellicht overbodig zijn.

 

Knook Infra is ontzettend trots om op deze state of the art terminal aan de slag te kunnen voor deze nieuwe klant.

 

....voor iedereen een oplossing.... 

IMG_4512.JPG

18 oktober,2020

Camerabeveiliging Roelofarendsveen...

In opdracht van Pro-Rec Security Solutions hebben wij in de afgelopen week op 4 verschillende locaties in Roelofarendsveen een cameramast geplaatst en de daarbij behorende netwerk bekabeling aangelegd voor beveiligingscamera's. 

 

Pro-Rec is in 2004 opgericht als Pro-Rec Camera Solutions B.V.. De naam verraadt al dat haar corebusiness op dat moment bestond uit het aanbieden van hoge-en betrouwbare kwaliteit camerabeveiligingsapparatuur inclusief de installatie. Al snel kwam voor Pro-Rec de mogelijkheid tot uitbreiding naar aanleiding van de stijgende vraag naar een totaalpakket op het gebied van elektronische beveiliging binnen de markt. Zij zijn met deze marktbeweging meegegaan alleen zijn zij hierin wel vastberaden om haar eigen identiteit te behouden. Dat is namelijk dat Pro-Rec maatwerk levert en zich wil distantiëren van zogenoemde ‘dozenschuivers’.

 

Deze visie sluit uitstekend aan bij de no-nonsense mentaliteit van Knook Infra. Wij zijn dan ook verheugd onze expertise als aanvulling te kunnen leveren op de projecten van Pro-Rec. 

....voor iedereen een oplossing....

Basisschool Uniek Hoeve.jpg

10 oktober,2020

Glasvezel voor Basisschool "Uniek"...

In opdracht van Bink Elektro uit Sprundel heeft Knook Infra in de afgelopen vakantie periode een glasvezelverbinding aangelegd voor de Basisschool "Uniek" in Hoeven. 

 

Vanwege de groei van het aantal leerlingen op basisschool Uniek in Hoeven is sprake van een tekort aan onderwijsruimte. Op termijn komt er een Integraal Huisvestingsplan (IHP) waar de gemeenteraad haar goedkeuring voor moet geven. Daar kan basisschool Uniek echter niet op wachten. De Borgesius Stichting en de gemeente Halderberge hebben onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden om de behoefte aan extra onderwijsruimte in te vullen. Zij trekken de conclusie dat tijdelijke huisvesting in de vorm van drie noodlokalen ter overbrugging van de periode tot permanente nieuwbouw op dit moment de beste oplossing biedt. Knook Infra zorgt ervoor, dat deze gebouwen onderling aan elkaar verbonden worden met een glasvezelverbinding. 

 

Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. De locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk.

....voor iedereen een oplossing....

IMG_8597_edited.jpg

1 oktober,2020

Werken aan de Ter Steeghe ring voelt als thuiskomen...

In de afgelopen week heeft Knook Infra een nieuwe glasvezelverbinding aangelegd tussen de Ter Steeghe ring 15 en de Ter Steeghe ring 9 in Zwijndrecht.

 

De Ter Steeghe ring 9 is een bijzondere locatie voor ons. Dit is namelijk het voormalige pand van Van Dulmen B.V. waar de roots zijn gelegd voor het ontstaan van Knook Infra B.V. Het voelde voor vele van onze medewerkers dus werkelijk als thuiskomen. De voormalige eigenaar de heer P. Van Dulmen heeft het prachtige bedrijfspand onlangs verkocht aan Viking Life-Saving Equipment B.V. welke al een vestiging hebben aan de Ter Steeghe ring 15.

 

Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. De twee locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk. Prachtig om deze opdracht uit te voeren en gelijk weer op deze locatie even door de ruimtes te lopen waar we vele mooie en waardevolle herinneringen opgedaan hebben. Afscheid nemen van deze locatie was in het geval van de eigenaar van Knook Infra een start van iets nieuws, iets moois. Het loslaten van de vele lieve collega’s was lastig, maar ‘uit het oog’ betekende niet ‘uit het hart’. De mooie herinneringen koesteren wij, en wij hopen bij Knook Infra nog enorm veel mooie, waardevolle herinneringen te gaan verzamelen.

....voor iedereen een oplossing....

Origineel glasvezel.jpg

26 september,2020

Modern glasvezelnetwerk voor 66 bedrijfspanden in Lopik...

In samenwerking met FiberNow Net B.V. gaat Knook Infra een compleet glasvezelnetwerk uitrollen voor de nieuwbouw van 66 bedrijfspanden op het project MOB Complex in Lopik. De ontwikkeling van deze bedrijfspanden is in handen van Q4U uit Haastrecht. 

 

Q4U is een bureau gespecialiseerd in bouwkundig advies, ontwerp en begeleiding. Dit met als doel de opdrachtgever een compleet of gedeeld pakket aan dienstverlening te kunnen aanbieden. Q4U is onderverdeeld in drie takken; Bouwconsultants, Design & Devise en Estate & Development. FiberNow is op haar beurt een onafhankelijke glasvezel netbeheerder, operator en service provider. Haar kennis uit de dienstverlening in de informatie- & telecommunicatiesector én de rijke ervaring met uitrol van telecommunicatie- en IT-netwerken gebruiken zij om nieuwe collectieve glasvezelnetwerken aan te leggen en slimme diensten aan te bieden. Onder de naam FiberNow realiseren ze met partners zoals Knook Infra een breed uitgestrekt glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen in Nederland en bij mensen thuis.

 

In deze samenwerking leggen wij een glasvezelnetwerk aan van zo'n 10.000 meter waardoor de 66 nieuwe bedrijfslocaties kunnen worden voorzien van veel meer dan alleen zakelijk internet.  

....voor iedereen een oplossing....

Logo Linq Solutions.jpg

16 september,2020

Glasvezel voor LinQ Solutions BV ...

Knook Infra gaat in opdracht van LinQ Solutions B.V. uit Brandwijk een prachtig nieuw redundant glasvezelnetwerk bouwen ten behoeve van een Distributie Centrum voor groente en fruit in Ridderkerk. Het netwerk bestaat uit een combinatie van diverse redundante glasvezelverbindingen met OS2, OM4 en OM5 verbindingen. 

 

Met samen meer dan 50 jaar ervaring in telefonie, wireless netwerken en glasvezeltechnieken weten de specialisten van LinQ Solutions altijd de beste oplossing te vinden voor uw telecom vraagstukken. Door de brede ervaring met diverse toepassingen zijn zij in staat creatieve oplossingen te bieden voor het systeem wat het beste bij uw situatie past. LinQ Solutions is van alle markten thuis. Zij leveren een volledig geïntegreerd dienstenpakket: van advisering en ontwerp tot installatie, implementatie en onderhoud. Op elk deelaspect van het traject kunt u rekenen op de deskundigheid van haar specialisten.

 

Knook Infra is ontzettend trots deze partij te kunnen toevoegen aan haar klantenbestand.

....voor iedereen een oplossing....

IMG_5654.JPG

8 september,2020

Investeren in de toekomst ...

We zitten inmiddels midden in de coronacrisis en het ziet er niet naar uit dat we ons normale leven op hele korte termijn weer kunnen gaan hervatten. En dan denk je misschien dat dit niet het juiste moment is om te investeren, maar als je de juiste investeringen kiest, kan juist het tegendeel het geval zijn.

 

Vanuit deze visie hebben wij gekozen om te investeren in een gloednieuwe Kaeser Compressor M31. Een hogedruk compressor met een werkdruk van 14 bar en een capaciteit van 1,9 m3. Speciaal geschikt voor al onze inblaaswerkzaamheden. Bij deze compressor hebben wij 2 complete blaasmachines aangeschaft te weten een Plumett UltimaZ E25. Door de behoefte aan een kleine en handzame inblaasmachine waarmee zakelijke klanten kunnen worden aangesloten op het glasvezelnetwerk is de door ons aangeschafte UltimaZ hiervoor uitermate geschikt. De andere machine is de inblaasmachine Plumett Mini-jet P02. Wij zullen deze apparatuur vooral inzetten voor de realisatie van diverse data- en glasvezelnetwerken in de zakelijke markt. Met oog op de toekomst is gekozen voor de breed inzetbare Mini-jet welke eveneens specifiek voor FTTX-projecten kan worden ingezet.

 

Knook Infra is trots deze machines te mogen toevoegen aan ons arsenaal van materieel waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. Met vertrouwen kijken wij naar de toekomst want wie de toekomst als tegenwind ervaart, loopt in de verkeerde richting.

....voor iedereen een oplossing....

47aa9b46-7a70-4b1f-8361-8d5c5c308e9c.jpg

1 september,2020

Meewerken aan een veilig Nederland ...

In opdracht van Pro-Rec Security Solutions gaan wij in de aankomende weken aan de slag met het plaatsen van cameramasten voor beveiligingscamera's. In Nootdorp plaatsen wij op 5 verschillende locaties een cameramast.

 

Aansluitend op dit project verhuizen we naar Delft waar wij op 1 locatie een mast plaatsen. Hierna zullen wij doorgaan op 3 locaties in Delfsgauw waar wij eveneens een mast plaatsen. Op dit project dient ook het netwerk naar de masten aangelegd te worden. Daarna gaan wij het netwerk van een cameramast vervangen op een locatie in Waddinxveen waarna we afsluiten met het herplaatsen van een cameramast in Roelofarendsveen. Een crimineel gaat voor de weg van de minste weerstand. Het wordt pas interessant wanneer hij zijn daad kan verrichten zonder herkend of betrapt te worden. De aanwezigheid van een camerasysteem zal zijn risico om herkend te worden aanzienlijk vergroten.

 

Knook Infra is trots mee te mogen bouwen aan een veilige leef- en werkomgeving in Nederland.

....voor iedereen een oplossing....

LOGO wellant.jpg(mediaclass-landscape-la

26 augustus,2020

Wellant College kiest voor glasvezel...

In samenwerking met Tres Telecom uit Sliedrecht is Knook Infra gestart met het aanleggen van een compleet intern glasvezelnetwerk voor het Wellant mbo in Dordrecht.

 

Het Wellant mbo Dordrecht is een kleinschalige school met een breed pakket aan modern groen onderwijs. Gaat je passie uit naar huisdieren of naar de internationale paardenwereld? Of naar werken in het groen of met water? Of klopt je hart voor styling? In Dordrecht hebben ze de juiste opleiding voor jou. Uniek is ook het keuzedeel zorg, waarbij je zorg voor dier en mens kunt combineren. De ruime locatie is goed bereikbaar. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een mooi nieuw gebouw, naar verwachting is dat in 2020 gereed. Het nieuwe gebouw wordt gebouwd naast het bestaande gebouw. Knook Infra zorgt ervoor dat alle gebouwen onderling aan elkaar verbonden worden met een glasvezelverbinding. 

 

Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. De diverse locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk.

....voor iedereen een oplossing....

IMG_9659.JPG

20 augustus,2020

Knook Infra sluit klant aan in het pittoreske Haelen...

In opdracht van Wionplus B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra afgereisd naar het pittoreske dorpje Haelen in Limburg. 

 

Haelen is een kerkdorp in de Nederlandse provincie Limburg. Het vormt sinds 2007 een deel van de gemeente Leudal. Daarvoor hoorde het bij de gelijknamige gemeente Haelen. Het telt circa 4.330 inwoners. In het dorp spreekt men een Limburgs dialect, het 'Haeles'.

 

Voor onze opdrachtgever is een zakelijke klant aangesloten op glasvezel door middel van het blazen van circa 500 meter glasvezelkabel, het maken van een GCO (las), het koppelen van de duct richting de klant op de voedende Multiduct buis en het invoeren en afwerken van de duct met daarin de glasvezelkabel. Dit allemaal in 1 dag werk met onze leg-, blaas- en lasploegen.

Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding voor de zakelijke eindgebruiker, kan deze klant voortaan gebruik maken van een op de toekomst voorbereide glasvezelverbinding.

....voor iedereen een oplossing....

logo MTG.png

12 augustus,2020

BT aansluiting in opdracht van MTG...

Vandaag is Knook Telecom gestart met het aansluiten van een bedrijfslocatie op het netwerk van BT in Dordrecht. Deze werkzaamheden voeren wij uit in opdracht van MTG Glasvezeltechniek.

 

Martens Telecom Glasvezeltechniek MTG is gespecialiseerd in glasvezeltechniek. Het doormeten, repareren, installeren en reconstrueren van glasvezelnetwerken en -verbindingen is dagelijks werk voor het team van MTG. Eén van de pluspunten van MTG is haar snelle en flexibele inzetbaarheid bij storingen, schade of calamiteiten. MTG beschikt over alle relevante kennis omtrent protocollen en voorschriften van de diverse dienstenaanbieders. Dankzij haar enorme praktijkervaring en oplossingsgerichtheid werkt MTG dagelijks voor de telecombranche, het openbaar vervoer (spoor), multitechnische dienstverleners, offshorebedrijven, industrie en utiliteit.

 

Knook Infra kijkt uit naar de samenwerking en is trots deze nieuwe opdrachtgever te kunnen aanvullen met ons specialisme...

 

....voor iedereen een oplossing.... 

Schermafbeelding 2020-04-22 om 15.53.14.

6 augustus,2020

ETB de Noord in zee met Knook Infra...

Knook Infra heeft van haar nieuwe opdrachtgever ETB de Noord B.V. de opdracht ontvangen om een nieuw compleet glasvezelnetwerk uit te rollen ten behoeve van een CCTV- en een BMI installatie bij haar project in Stellendam. 

 

ETB de Noord is onderdeel van de Utron Group en is met haar 2 locaties in Alblasserdam en Zwijndrecht, gespecialiseerd in (nieuwbouw-) installaties en onderhoud in de utiliteit, woningbouw en industrie. Dit zijn licht- en krachtinstallaties, maar ook de infrastructuur van datacommunicatie, brandmeld-, ontruimings-, beveiligings en geluidsinstallaties.

 

Knook Infra is ontzettend trots deze gerenommeerde installatie professional te mogen verwelkomen als nieuwe klant. 

....voor iedereen een oplossing....

IMG_5659.JPG

21 september,2020

Uitbreiding nieuwbouw voorzien van glasvezel...

In samenwerking met onze partner Tres Telecom uit Sliedrecht heeft Knook Infra in de afgelopen week op de prachtige nieuwbouw locatie van een gerenommeerde aannemer aan de Rosmolenweg in Papendrecht een uitbreiding gerealiseerd op haar glasvezelnetwerk.

 

Deze aannemer is toonaangevend op de internationale baggermarkt en verlener van maritieme diensten. Zij bieden een unieke combinatie van experts, materieel en diensten. Zij leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor haar klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden van de wereld.

 

Het uitbreiden van dit glasvezelnetwerk betekende meerdere koppelingen van glasvezelverbindingen aanbrengen tussen MER (Main Equipment Room) locaties en SER (Satellite Equipment Room) locaties. Deze kabels zijn aangebracht door middel van de zeer efficiënte aanlegtechniek het blazen van glasvezel. Met behulp van een mini-jet op luchtdruk blazen we de glasvezelkabel door vooraf aangelegde buizen heen. Na het blazen zijn de glasvezelkabels netjes afgemonteerd op glasvezellades en wordt iedere vezel gecontroleerd door middel van het meten van de vezels met een Optical Time Domain Reflectometer (OTDR).

....voor iedereen een oplossing.... 

Oude veste Breda.jpg

11 september,2020

Glasvezel voor oude Bredase postkantoor...

In opdracht van WionPlus B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra gestart met het aanleggen van een compleet glasvezelnetwerk voor 43 woningen aan de Oude Vest in Breda.

 

Dit voormalige oude postkantoor in Breda wordt een groot appartementencomplex met ruimte voor winkels, horeca en kantoren. Het plan is om ongeveer 110 tot 120 huur- en koopwoningen te bouwen. Een deel (22 woningen) valt onder de categorie sociale huur. Voor ieder budget is hier dus binnenkort een huisje te vinden. Op de begane grond is ruimte voor horeca en winkels.

 

In de her-inrichting van dit pand mag een moderne- en op de toekomst voorbereide glasvezelverbinding niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

P&M express.jpg

1 september,2020

Netwerk bekabeling voor P&M in Tilburg...

In opdracht van onze opdrachtgever Bink Groep uit Sprundel is Knook Infra gestart met het aanleggen van een compleet indoor- en outdoor datanetwerk ten behoeve van de nieuwbouw van P&M in Tilburg.

 

Transportbedrijf en koeriersdienst P&M Express is een bedrijf welke met alle ontwikkelingen is meegegroeid en vervoert alle soorten goederen. Of het nu gaat om vervoer van gevarengoed waar een ADR uitrusting vereist is, of het met spoed distribueren van pakketten, alles is mogelijk. Haar transport voertuigen kunnen dan ook worden uitgerust met alle mogelijke technische hulpmiddelen. Ze werken zogenoemd voortdurend aan het verbeteren en stroomlijnen van haar transport service. Deze logistiek dienstverlener verhuist naar een nieuwe bedrijfslocatie op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. Het nieuwe pand bestaat uit circa 2.758 vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte. Ook komt er een beveiligde truckparking ter grootte van circa 12.000 vierkante meter.

 

Voor Bink Elektro bouwen wij het complete inpandige datanetwerk ten behoeve van alle werkplekken en voor Bink Beveiliging leggen wij zowel binnen als buiten het gehele datanetwerk aan voor alle beveiligingscamera's. In dit nieuwe pand mag een uitstekend werkend netwerk niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

plattegrond Barendrecht Fresh Pack.png

2 augustus,2020

Fresh Pack Logistics wil één netwerk voor twee locaties...

Knook Infra B.V. heeft de opdracht gekregen van Fresh Pack Logistics B.V. uit Barendrecht om twee locaties aan de Spoorlaan 12 en het Handelscentrum 40A aan elkaar te koppelen door middel van een point to point glasvezelverbinding. 

 

Fresh Pack Logistics B.V. is specialist in de koeling, in-en uitslag, cross docking en het transport van AGF producten. In haar distributiecentrum nabij Rotterdam hebben zij 10.600 vierkante meter opslagcapaciteit. Er is ruimte voor de opslag van 6.500 pallets in verschillende temperatuurzones. 

 

Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. De twee locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen opgestart en in volle gang. Op naar weer een snelle, een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.

....voor iedereen een oplossing....

IMG_4102.JPG

12 juli,2020

"We shall not be moved"...

Ondanks alle perikelen op deze planeet, blijven wij vooruit kijken en hiernaar handelen.

 

Met ingang van de afgelopen week is Knook Infra B.V. een buitenterrein met een oppervlakte van 150 m2 rijker. Door het in gebruik nemen van dit buitenterrein is de zogenaamde rommel voor de deur een verleden en staan de materialen die buiten kunnen staan netjes opgeslagen. Dit nieuwe buitenterrein bevindt zich op een steenworp afstand van onze hoofd locatie. Doordat dit zo dichtbij is zal het geen invloed hebben op onze bevoorrading en reistijden. 

 

Zoals aangegeven zien wij dit als weer een stap voorruit in het de ontwikkeling van ons bedrijf en daar zijn we ontzettend trots op.

 

....voor iedereen een oplossing....  

sbb-beeldmerk.png

1 juli,2020

Knook Infra B.V. heeft predicaat erkend leerbedrijf...

Knook Infra is onlangs aangemerkt als erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat Knook Infra B.V. Glasvezel- en Koperkabel techniek stageplekken mag aanbieden aan (v)mbo-leerlingen die opgeleid willen worden tot monteur data-distributie. De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf.

 

Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren deze bedrijven een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Gezien het feit dat voor ons vak nog geen specifiek onderwijs wordt gegeven is het wel noodzakelijk dat hier ook stappen in ondernomen gaan worden.

 

Ondanks dat, is Knook Infra erg blij dat dit predicaat is toegekend. 

....voor iedereen een oplossing....

IMG_7855_edited_edited.jpg

11 juni,2020

11de aansluiting voor De Hoorneboeg in Hilversum...

We gaan alweer terug naar eind 2018, wanneer Knook Infra is gestart met het glasvezelnetwerk voor de culturele buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum. 

 

De Hoorneboeg, aan de rand van de Hilversumse Hei, is al sinds 1792 een unieke plek die uitnodigt om tot jezelf te komen. Op dit moment is het nog altijd een buitenplaats voor inspiratie. Het doel van alle initiatieven op De Hoorneboeg is een plek te creëren waar mensen in verbinding komen met de natuur, met anderen en met zichzelf. Een plek voor bewustwording, verbinding en persoonlijke ontwikkeling om zo de wereld een beetje mooier te maken.

 

Ondertussen heeft Knook Infra de 11de  locatie op deze prachtige plek voorzien van een glasvezelaansluiting. Er zullen er vast nog meer gaan volgen.

....voor iedereen een oplossing....

IMG_3586.JPG

29 mei,2020

Op bezoek in Holten...

Holten ligt in het zuidoosten van Salland en grenst in het oosten aan Twente en in het zuiden aan de Achterhoek. Knook Infra is in dit prachtige gelegen gebied in de afgelopen week aan de slag gegaan met het aanleggen van een glasvezelverbinding voor de besturing van een nieuw professioneel toegangshekwerk van de afscheiding van een particulier landgoed. De afstand naar de toegang van dit landgoed is van een dusdanige lengte dat hier een glasvezelverbinding voor noodzakelijk was. 

 

Maar wat is glasvezel eigenlijk? Een glasvezel is zo dun als een haar. De vezel bestaat uit twee soorten glas: een flinterdunne kern en een dikkere mantel die in elkaar gesmolten zijn. Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over grote afstanden te transporteren. Digitale informatie wordt door een glasvezel gestuurd door manipulatie van een lichtstroom uit een laser, aan-uit-aan-uit enzovoort. Het is vergelijkbaar met het seinen van een boodschap in het donker door middel van een zaklantaarn en morsecode, waarbij een serie van punten en strepen informatie vormt. Hoe sneller de laser aan en uit kan flikkeren, hoe sneller de informatie kan worden overgestuurd. De snelheid waarmee de data wordt verzonden, wordt ‘bit-rate’ genoemd en wordt meestal aangeduid als bits per seconde. Met een bitrate van 1 gigabit per seconde (Gbit/s, ruim 15.000 keer sneller dan ISDN) is het mogelijk om in één seconde de tekst van meer dan honderd boeken te versturen. Niet alleen tekst, maar ook video’s, muziek, tv-uitzendingen, telefoongesprekken en webpagina’s worden op deze manier via glasvezel overgeseind. Het grootste voordeel van het gebruik van glasvezel is dat een vezel informatie over een langere afstand in minder tijd kan overbruggen. Het is krachtig en snel snel snel!

....voor iedereen een oplossing....

Logo Riwal.jpg

7 mei,2020

Riwal koppelt haar locaties aan elkaar...

In de afgelopen week is Knook infra in samenwerking met Tres Telecom aan het werk gegaan om de bij Riwal uit Dordrecht haar 2 locaties aan elkaar te koppelen door middel van het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding. 

 

Riwal is een echte specialist. Afgelopen jaren is Riwal uitgegroeid tot expert op het gebied van aangedreven hoogwerk materieel. Hieronder verstaan ze: hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Alles bij elkaar hebben ze een vloot van ongeveer 19.000 machines. Juist doordat ze specialist zijn kunnen ze de beste klantervaring realiseren. Deze klant heeft twee vestigingen, maar door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare dataverbinding zal haar netwerk kunnen functioneren als één.

 

Als netwerkbouwers richten wij ons op kleine- en grote bedrijven met kleine-, grote- of complexe netwerken. Door onze kennis- en kunde in glasvezelnetwerken, gecombineerd met onze gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid, bieden wij u vrijheid en flexibiliteit in de keuze van uw infrastructuur. Omdat wij vestigingen onderling kunnen koppelen, heeft deze nieuwe opdrachtgever de eerste stap naar een uitstekend werkend netwerk ingezet. 

....voor iedereen een oplossing....

Breeland Rotterdam.png

Wij zijn flexibel en schakelen snel...

Afgelopen vrijdag hebben wij een tot nu toe onbekende klant "uit de brand" geholpen en laten zien wat wij kunnen. Was er donderdag nog een probleem bij Breeland Rotterdam omdat, voor de aannemer van de verbouwing die op dit moment plaats vindt, de patchkast met alle verbindingen erin in de weg stond en per direct weg moest, was dit vrijdag alweer opgelost door onze specialist en werkend opgeleverd op de nieuwe plaats. In ieder geval weer een tevreden klant achter gelaten gezien zijn reactie per email: "Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende service! Echt heel erg blij mee."

....voor iedereen een oplossing....

20200113_150101.jpg

Straalverbinding voor Kobout...

In de afgelopen week heeft Knook Infra in opdracht van Axoft IT & Telecom een straalverbinding gerealiseerd bij haar klant Kobout in Hendrik Ido Ambacht. Een straalverbinding (ook wel microgolfverbinding) is een communicatiesysteem dat een straal radiogolven in het microgolf frequentiegebied gebruikt om video (beeld), audio (geluid) en/of data (gegevens) tussen twee locaties over te brengen. Bij de installatie is het noodzakelijk dat de zendende en ontvangende schotel- of richtantennes precies op elkaar gericht zijn. Er moet vrij zicht zijn tussen de twee radiostations. Een uiterste interessant project welke door onze medewerkers uitstekend en naar alle tevredenheid is ingevuld. 

....voor iedereen een oplossing....

Recreatoeoord Binnenmaas.jpg

Glasvezelnetwerk op Recreatieoord Binnenmaas...

In opdracht van Bres Accommodaties B.V. gaan wij op het Recreatieoord Binnenmaas een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen.

 

Recreatieoord Binnenmaas is een groot familiepark dat centraal ligt in de Hoeksche Waard aan de Binnenbedijkte Maas, in de volksmond ook wel Binnenmaas genoemd. Op het recreatieoord vind je een mooi openluchtzwembad met grote waterglijbanen en ligweiden, een gezellige speeltuin, een attractiepark met onder andere (mini) Formule-1 wagens, elektrische bootjes, air-trampoline en midgetgolf. Maar dat is nog niet alles. Er is een prachtige kinderboerderij, een jachthaven met verhuur van waterfietsen, kano’s en roeiboten en over het Recreatieoord ligt bijna 4 kilometer aan vrij toegankelijkewandelpaden. Op het recreatieoord zijn eveneens horeca gelegenheden aanwezig zoals een ijswinkel, een pannenkoekenhuis en een brasserie restaurant met een heerlijk terras aan het water van de Binnenmaas. 

 

Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen afgerond en er kan gestart worden met het uitrollen van deze snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

allinq logo.jpg

Werkzaamheden op bijzondere locaties...

In de afgelopen weken is Knook Infra aan het werk op een aantal bijzondere locaties in Nederland voor onze opdrachtgever Schuuring Installatie Techniek uit Harderwijk.

 

Zij zijn internationaal specialist in verbindingstechnologie. Met ruim 50 jaar aan kennis en ervaring bouwen en beheren zij informatie-infrastructuren voor netwerkeigenaren in de telecomwereld en daarbuiten. Zij verbinden mensen. Letterlijk en figuurlijk. Dit doen zij vanuit meerdere organisatieonderdelen in binnen- en buitenland. Met elkaar vormen ze de Allinq Group. 

 

Voor deze gerenommeerde opdrachtgever bouwen wij glasvezel- en data netwerken op drie locaties verspreid over Nederland. Op de luchtbasis Volkel van Defensie leggen wij 12.000 meter glasvezelkabel aan door middel van blaastechnieken. Op de luchtbasis Leeuwarden van Defensie  leggen wij, in samen werking met de monteurs van de opdrachtgever, verschillende datanetwerken aan waar we zeker tot het einde van het jaar mee aan de slag kunnen. Daarnaast zijn wij op de RAI in Amsterdam zowel koper- als glasvezelnetwerken aan het aanleggen. Mooie projecten voor onze medewerkers en een mooie uitdaging om hier invulling aan te geven.

 

....voor iedereen en oplossing....

Glazen-Maas logo.png

Wij bouwen mee aan glasvezel in Rotterdam...

Sinds 2002 stimuleert gemeente Rotterdam digitale innovatie in de regio. Rotterdam werd destijds voorzien van een open glasvezelnetwerk (er ligt een ring door de stad) en twee FTTH (Fiber To The Home) locaties: Nesselande en Llyodskwartier. Deze inrichting is al jaren een grote impuls voor de Rotterdamse economie. In technische zin stimuleert het de creativiteit en inspiratie binnen Rotterdamse bedrijven in instellingen.

 

Inmiddels zijn de twee FTTH-locaties verkocht aan Reggefiber en is het ringnetwerk verder gegaan onder de naam Glazen-Maas. Knook Infra is er trots op, deze klant te mogen toevoegen aan haar bestand van relaties. Wij zijn in de afgelopen week gestart met het aanleggen van de nieuwe glasvezelverbinding voor het concert- en congresgebouw De Doelen in Rotterdam. De Doelen is met ruim 450.000 concertbezoekers bij 600 concerten per jaar het tweede concertgebouw van Nederland.

 

Wij hoeven eenieder niet te vertellen hoe trots wij zijn op deze opdracht.

....voor iedereen een oplossing....

De Zaag plattegrond.png

Op een steenworp afstand bouwen wij netwerken...

Op een steenworp afstand van onze thuisbasis gaat Knook Infra voor Vastgoed Bolnes B.V. een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen op een deel van het eiland genoemd "de Zaag". 

 

Het eiland De Zaag is een zandbank van zo'n 37 ha in de rivier de Nieuwe Maas in Krimpen aan de Lek. Het is gevormd doordat de natuur eilandjes tegen de buitendijkse gronden van het Huys ten Donck samen liet groeien met een klein plaatje, dat rond 1600 bekend stond als 'Zaegje'. Rond 1800 was het zo gevormde eiland inmiddels door de stroom naar de noordelijke oever verplaatst. Het is met een brug met de Krimpenerwaard verbonden over het Bakkerskil. 

 

Op deze voor ons bijzondere locatie gaan wij starten met het aanleggen van Point to Point glasvezelverbindingen tussen de verschillende vestigingen en de te plaatsen cameramasten op dit landschap. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. Het ontwerptraject is ondertussen afgerond en er kan binnenkort aangevangen worden met het uitrollen van deze snelle, betrouwbare maar vooral een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

IMG_5399_edited.jpg

Uitbreiding in werkpakket Glas Zakelijke Markt aansluitingen...

Na de succesvolle samenwerking in het VDSL werkpakket  (Very_high_bitrate Digital Subscriber Line) voor onze opdrachtgever in het Zuidwesten van Nederland, breiden wij onze werkzaamheden uit met het maken van glasvezel Zakelijke Markt aansluitingen. Deze gerenommeerde opdrachtgever ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt telecominfrastructuur die veelvoudige en complexe communicatiestromen mogelijk maakt.

 

Door het aanleggen van glasvezelverbindingen voor deze hoofdaannemer naar de zakelijke eindgebruikers, kunnen deze klanten voortaan gebruik maken van een op de toekomst voorbereide glasvezelverbinding. Deze week starten wij met de eerste 5 opdrachten.

 

....voor iedereen een oplossing....

IMG_4934.JPG

Agility Project Logistics laat nieuw netwerk aanleggen...

In opdracht van Agility Project Logistics B.V. uit Rotterdam is Knook Infra gestart met het aanleggen van een nieuw data-netwerk voor haar nieuwe Wi-Fi netwerk. 

 

Agility is een van 's werelds toonaangevende logistieke bedrijven. Zij bieden de supply chain smarts technologie en persoonlijke service die uw bedrijf verbindt met wereldwijde markten, zodat u kunt groeien. 

 

Omdat het aanleggen van dit netwerk op hoogte moet gebeuren, met behulp van hoogwerkers, zetten wij hiervoor onze gecertificeerde monteurs in welke opgeleid zijn om te werken op hoogte. 

....voor iedereen een oplossing....

file2-1.jpeg

Glasvezelnetwerk voor een van de grootste in de Glasbranche...

In samenwerking met Tres Telecom uit Sliedrecht is Knook Infra gestart met het aanleggen van een compleet glasvezelnetwerk voor de Van Noordenne Groep uit Hardinxveld-Giessendam.

 

De Van Noordenne Groep is actief sinds 1938 en uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke bedrijven binnen de glasbranche in Nederland. Wij bouwen voor de Van Noordenne Groep een redundant glasvezelnetwerk tussen haar MER (Main Equipment Room) waarin de centrale ICT apparatuur van het gebouw is geplaatst en de 6 aanwezige SER (Satellite Equipment Room). Dit zijn distributiepunten in de diverse gebouwen, van waaruit de werkplekken worden bekabeld. 

 

Ondanks het feit dat wij glasvezel netwerken aanleggen en zij het complete scala glas, beglazing- en aanverwante producten nationaal en internationaal leveren, liggen onze technieken toch erg ver uit elkaar. 

....voor iedereen een oplossing....

Rhenus Port_Logistics_waalhaven.jpg

Rhenus Logistics B.V. kiest weer voor Knook Infra...

Knook infra heeft van Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel de opdracht ontvangen om voor haar klant Rhenus Logistics B.V. een uitbreiding te verzorgen op het glasvezelnetwerk op haar locatie in de Waalhaven te Rotterdam. 

 

Al eerder heeft Knook Infra het gehele data netwerk van Rhenus Logistics op de Maasvlakte te Rotterdam vervangen. Het is dus voor Knook Infra geen onbekende. Ditmaal breiden wij op de locatie in de Waalhaven het interne glasvezelnetwerk uit voor een nieuwe huurder en leggen wij een nieuw glasvezelnetwerk aan ten behoeve van beveiligingscamera's.

 

Altijd goed om bestaande klanten te zien terugkomen met nieuwe opdrachten. 

....voor iedereen een oplossing...   

Van der Peijl tuinplanten.jpg

Tussen de planten...

Van der Peijl tuinplanten heeft knook Infra opdracht gegeven voor het leveren en aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding op haar kwekerij in Zundert welke maar liefst een oppervlakte heeft van 9 hectare.

 

Van der Peijl tuinplanten heeft liefde voor het vak. Daaruit kunnen mooie dingen ontstaan. Zoals exclusieve soorten, met unieke eigenschappen. Planten en maten die je nergens anders zult vinden. Of bijna nergens. Als modern en volledig geautomatiseerd bedrijf innoveren en ontwikkelen zij voortdurend. Zij kweken jaarlijks zo’n 900.000 sierheesters in pot.

 

Binnen deze innovatieve en moderne organisatie mag glasvezel niet ontbreken.

...voor iedereen een oplossing...

WhatsApp Image 2019-05-29 at 11.26.10.jp

Op "bezoek" in het Philips Stadion...

In opdracht van Best Connection B.V. uit Ede zijn we in de afgelopen week met onze glasvezelspecialisten aan de slag gegaan in het Philips Stadion in Eindhoven. 

 

Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV. Het moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913.

 

Onze glasvezelspecialisten hebben 2 glasvezelverbindingen volledig afgewerkt en gemeten binnen de gestelde opleverdatum, met een tevreden klant als resultaat. 

 

...voor iedereen een oplossing...

IMG_8672.jpg

Wij blijven investeren in nieuwe technieken...

Wij zijn erg content met de aanschaf van onze Fiber Cable Detector. Hierdoor kunnen wij erg makkelijk de juiste glasvezelkabel vinden door simpelweg op de kabel of de HDPE-buis te kloppen/tikken. Geen extra graafwerk voor het lokaliseren van een merkband. Geen luikjes meer maken in de glasvezelkabels. Door te kloppen/tikken horen en zien we nu of het de juiste kabel is.

 

Onze monteurs hebben deze Fiber Cable detector nu al aan aantal keren mogen gebruiken op onze projecten. Een prima investering! 

 

...voor iedereen een oplossing... 

Logo De Jong Duke.png

Een opdracht waar koffie niet mag ontbreken...

In samenwerking met Tres Telecom uit Sliedrecht gaan wij een uitbreiding realiseren op het glasvezelnetwerk van De Jong Duke eveneens uit Sliedrecht.

 

De Jong DUKE is een Nederlandse fabrikant van koffieapparatuur, met vestigingen in Europa en de VS. Het bedrijf is een privébedrijf en heeft meer dan 50 jaar ervaring met het bouwen en ontwikkelen van koffiemachines, gebaseerd op de principes van innovatie, design en betrouwbaarheid. Dit moet voor de medewerkers van Knook Infra een heerlijk "bakkie koffie" opleveren tijdens onze werkzaamheden.

 

Wij zijn al gestart met het opmaken van de vergunningstekeningen om de vergunningaanvraag in gang te kunnen zetten voor het aanleggen van deze point to point glasvezelverbinding van circa 900 meter.

 

...voor iedereen een oplossing... 

Logo GGZ.jpg

Wij omarmen samenwerken...

Knook Infra gaat in samenwerking met Tres Telecom uit Sliedrecht een uitbreiding realiseren op het glasvezelnetwerk van GGZ Westelijk Noord-Brabant op haar hoofdlocatie in Halsteren.

 

GGZ WNB is een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Zij hebben deskundige teams in huis voor iedere leeftijd, van jong tot oud. Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat haar medewerkers hen zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met het doel dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. 

 

Door onze nauwe samenwerking met Tres Telecom gaan wij op dit imposante complex ervoor zorgen dat wederom een aantal van de vele gebouwen op dit terrein, met elkaar verbonden worden door middel van glasvezel. Wij omarmen het ‘nieuwe normaal’ en gaan samenwerkingen aan om succesvol en toekomstbestendig te zijn. 

...voor iedereen een oplossing...    

DACHSER_051212_0113.jpg

Reclame zorgt voor nieuwe opdracht...

Knook Infra gaat voor DACHSER Netherlands B.V. uit Waddinxveen een uitbreiding op haar glasvezelnetwerk realiseren. DACHSER werd opgericht in 1930, met het hoofdkantoor in Kempten, en is tegenwoordig een van de wereldleiders op het gebied van de logistiek. Een naadloos, wereldwijd transportnetwerk en vooruitstrevende IT-oplossingen garanderen de meest intelligente combinatie en integratie van logistieke netwerkcompetenties wereldwijd. DACHSER heeft al tientallen jaren bewezen dat een familiebedrijf veel kan bereiken met toegewijde werknemers en innovatief denken.

 

Knook Infra is aan deze opdracht gekomen door de reclame uitingen op onze bedrijfswagens. DACHSER vulde het contact formulier in op onze website waaruit al snel een afspraak volgde. De oplossing werd voor deze nieuwe klant in kaart gebracht en als voorstel aangeboden. Na een kort overleg over de aangeboden oplossing heeft DACHSER de opdracht aan Knook Infra gegund. 

 

Wij bedanken DACHSER voor het vertrouwen in Knook Infra.

 

...voor iedereen een oplossing...    

Logo Eurotrol.jpg

Ook in Ede bouwen wij netwerken...

Eurotrol heeft Knook Infra opdracht gegeven om haar bestaande locatie in Ede te koppelen aan haar nieuwe locatie, eveneens in Ede. Eurotrol B.V. is een gespecialiseerd bedrijf actief op de wereldmarkt van referentiematerialen voor de In Vitro Diagnostiek (IVD). Eurotrol onderzoekt, ontwikkelt en produceert kwaliteitscontroles voor de klinische chemie. 

 

De glasvezelverbinding tussen haar twee locaties is dé oplossing voor bedrijven die niet afhankelijk willen zijn van externe glasvezel aanbieders en zelf het beheer over de verbinding willen voeren. Deze glasvezelverbinding biedt onbeperkte bandbreedte die volledig naar eigen wens ingericht kan worden. De glasvezel is een directe verbinding tussen haar twee locaties. Er is in de praktijk geen limiet aan bandbreedtes. De belichtingsapparatuur die aan beide zijden geplaatst wordt bepaalt de haalbare snelheden. Deze glasvezelverbinding is bijzonder toekomstbestendig en betrouwbaar. Een extra voordeel is dat u niet meer betaalt per Mbit/s of Gbit/s, maar alleen voor de eenmalige aanlegkosten. Daarnaast is deze oplossing een uitstekende keuze wanneer (zeer vertrouwelijke) informatie digitaal uitgewisseld wordt.

 

Wij bedanken Eurotrol voor het vertrouwen in Knook Infra. 

....voor iedereen een oplossing....

FMO.jpg

2 bedrijfspanden, 1 netwerk...

Met dank aan Tres Telecom projecten uit Sliedrecht gaan wij voor haar klant in Den Haag een mooie uitdaging realiseren door het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding tussen de twee vestigingen van FMO, de Nederlandse Financierings-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden.

 

Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen opgestart en in volle gang. Op naar weer een snelle, een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze trouwe opdrachtgever.

...voor iedereen een oplossing...

69c603f0e05a4d418583af8038a8d082.jpg

Wij pakken ons podium...

In opdracht van Axoft IT & Telecom uit Ridderkerk gaan wij starten met het aanleggen van een verbeterde WiFi omgeving voor de locatie CAPSLOC van de Stichting Welzijn Capelle te Capelle aan den IJssel. 

 

Welzijn Capelle biedt ondersteuning, begeleiding, hulp, informatie en advies aan Capellenaren. Vanuit het hart, omdat iedereen er toe doet. Door te verbinden en te versterken, streeft Welzijn Capelle naar een Capelse samenleving waarin mensen op een positieve manier aandacht hebben voor elkaar. De locatie CAPSLOC is het podium van Capelle aan den IJssel. Onder de noemers ‘Cultuurpodium’ en ‘Talenthouse’ biedt CAPSLOC een plek waar je uitgedaagd wordt om je eigen talenten te ontdekken en kunt genieten van de talenten van anderen. 

 

Op deze mooie locatie mag een goed werkende WiFi-omgeving niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

Rhenus_Port_Logistics_Deep_Sea_Terminal_

Vervangen huidige netwerk Rhenus Logistics B.V. op de Maasvlakte ...

Knook infra heeft van Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel de opdracht ontvangen om voor haar klant Rhenus Logistics B.V. de netwerkomgeving op haar locatie op de Maasvlakte te vervangen voor een CAT6 netwerk.

 

Rhenus Port Logistics uit Rotterdam, de nummer 1-haven van Europa, is een onafhankelijke haventerminal operator en maakt deel uit van Rhenus Seaports. Zij werken voor metaal- en staalhandelaren en producenten, project- en stukgoed 

vervoerders, offshore-bedrijven, fabrikanten, rederijen en agenten. Op meerdere locaties in de Rotterdamse haven verwerken en slaan zij bulkgoederen, gemengde ladingen, projectladingen en containers op. Indien nodig zorgen zij ook voor de (binnen) scheepvaart, tri modale transport- en douaneformaliteiten met haar interne douaneafdeling.

 

Het vervangen van het huidige netwerk zal ervoor zorgen dat het netwerk van deze klant voorlopig toekomst vast is. Een mooie uitdaging voor Knook Infra om dit netwerk aan te leggen. Vooral omdat het te vervangen netwerk iedere dag wordt gebruikt. Om de downtime te beperken wordt het nieuwe netwerk naast het huidige aangelegd en in zijn totaliteit overgenomen, voordat het oude netwerk wordt verwijderd.

....voor iedereen een oplossing...   

Lomand locatie.jpg

Aan het werk voor Lomans Totaalinstallateur ...

In opdracht van Lomans, een totaalinstallateur, gaat Knook Infra B.V. de netwerkbekabeling uitbreiden in de locatie van Rijkswaterstaat in Delft. Met iets meer dan driehonderd medewerkers verdeeld over een vestiging in Capelle aan den IJssel en Amersfoort behoort Lomans tot één van de vijftig grootste installatiebedrijven van Nederland. Een nieuwe klant waar Knook Infra trots op kan zijn. Wij zijn gestart met alle voorbereidingen waarna het nieuwe netwerk van meer dan 250 netwerkkabels aangelegd en gemonteerd kan worden. Met de totale oplevering in het vooruitzicht halverwege de maand maart, zal Knook Infra met veel enthousiasme en hard werken de komende weken op deze locatie aan het werk zijn. 

....voor iedereen een oplossing....

WhatsApp Image 2019-01-24 at 08.56.07.jp

Uitbreiding in werkpakket VDSL voor 2019 ...

Na de succesvolle samenwerking in 2018 heeft Knook Infra ook in 2019 een rol van betekenis in 

het uitrollen van het VDSL (Very_high_bitrate Digital Subscriber Line) werkpakket voor haar opdrachtgever in het Zuidwesten van Nederland.

 

Deze gerenommeerde opdrachtgever ontwerpt, bouwt, beheert  en onderhoudt telecominfrastructuur die veelvoudige en complexe communicatiestromen mogelijk maakt. Door het aanleggen van glasvezelverbindingen voor deze hoofdaannemer, vanaf de hoofdverdelers naar de kabelverdelers in de wijk van de infrastructuur eigenaar, kunnen er steeds hogere datasnelheden uit de bestaande netwerken gehaald worden. Zo wordt er met behulp van de VDSL techniek een hogere snelheid gehaald uit de traditionele koperkabel richting de eindgebruikers (consument). VDSL is de opvolger van ADSL en ADSL+.

 

Knook Infra is in 2019 verantwoordelijk voor de uitrol van circa 126 projecten waaronder de glasvezelring in Rotterdam Vlaardingen van circa 23.000 meter glasvezelkabel waar we in de afgelopen koude weken al mee gestart zijn.

....voor iedereen een oplossing....

IMG_1190_bewerkt.jpg

Aan het werk in Nistelrode ...

Deze week is Knook Infra gestart aan een tweede project voor Staatsbosbeheer met het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding tussen twee van haar vestigingen.

 

Deze keer is het op haar prachtige locatie in Nistelrode. Nistelrode is een dorp in de gemeente Bernheze in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.

 

Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze bestaande klant. Op naar weer een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

LOGO tummers.png

Tummers Groep kiest voor Knook Infra ...

Tummers Groep kiest ervoor om haar uitbreidingen op het netwerk doormiddel van het aanleggen van een aantal Point to Point glasvezelverbindingen tussen haar locaties in Hoogerheide, aan te laten leggen door Knook Infra B.V.

 

De Tummers organisatie richt zich op het ontwikkelen en verbeteren van processen in de aardappel-, knol- en bolverwerkende industrie. In 1976 is familiebedrijf Tummers B.V. gestart als machinefabriek en onderhoudspartner voor de florerende Zeeuwse aardappel industrie. Inmiddels is Tummers Food Processing Solutions uitgegroeid tot een toonaangevende producent van machines, machineonderdelen en complete productielijnen voor aardappel- en groenteverwerking. De Tummers Groep bestaat vandaag de dag uit een viertal bedrijven met meer dan 100 werknemers, die over de gehele wereld opereren.

 

Met het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel, maar vooral een erg stabiel vast netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen gestart. Als de vergunningverlenende instanties een beetje meewerken, kunnen wij op korte termijn weer een snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever opleveren.​

....voor iedereen een oplossing....

Logo Fabory.png

Upgrade glasvezelverbinding voor Fabory ...

In opdracht van Black Box Network Services, een van 's werelds grootste aanbieders van voice communicatie, data-infrastructuur en netwerkproducten, gaat Knook Infra bij haar klant Fabory uit Tilburg het redundante glasvezelnetwerk omleggen en verplaatsen naar haar nieuwe locatie in Tilburg.

 

Fabory is al sinds 1947 hét adres voor al uw bevestigingsoplossingen. Daarnaast bieden zij ook een groot assortiment gereedschappen, industriële- en veiligheidsartikelen.

 

De aanvraag van de vergunning voor de aanleg is ondertussen gestart en het is een kwestie van tijd totdat de werkelijke aanleg zal gaan plaatsvinden om deze nieuwe klant te voorzien van een moderne en toekomst vast glasvezelnetwerk. 

...voor iedereen een oplossing...

Logo Assicuro.jpg

Een uitstapje naar het plaatsje Nieuwstadt ...

Knook Infra gaat voor Assicuro Private Insurance een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen tussen haar twee bedrijfspanden in het pitoreske stadje Nieuwstadt in het Nederlands-Limburg.

 

Assicuro Private Insurance is een assurantiebemiddelaar die vele jaren een betrouwbaar en integer aanspreekpunt is voor mensen die hoge eisen stellen aan het verzekeren van hun privé bezittingen  Assicuro is gespecialiseerd in exclusieveverzekeringen voor met name welgestelde particulieren. Bijzondere auto's waaronder Ferrari's, Aston Martin's en Rolls-Royce's, zijn bij Assicuro dagelijkse kost. Daarnaast biedt Assicuro verzekeringen tegen scherpe en uiterst betaalbare premies met uitstekende voorwaarden voor onder andere woonhuizen, kostbaarheden, overige particuliere bezittingen en risico's zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

 

In dit prachtige stadje gaan wij starten met het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze nieuwe klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen gestart. Op naar het invullen van deze opdracht voor het realiseren van een snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

Cugla foto.jpg

Top Systems B.V. Kiest voor Knook Infra ...

In opdracht van Top Systems uit Roosendaal gaan wij voor haar klant Cugla Concrete Solutions in Breda een nieuw project realiseren door het aanleggen van redundante Point to Point glasvezelverbindingen tussen drie van haar vestigingen.

 

Al meer dan 40 jaar verstevigt Cugla de ruggengraat van de bouwwereld. Elke dag vertrouwen de betonmortelindustrie, de betonproductenindustrie en aannemers in de bouw op haar producten.

 

TOP systems zorgt voor continuïteit en zekerheid van het netwerk bij haar klant Cugla. Met het aanleggen van deze glasvezelverbindingen draagt Knook Infra haar steentje bij aan een zeer snel, maar vooral een erg stabiel vast netwerk voor deze klant. 

 

Het ontwerp- en vergunningstraject gaat ondertussen van start. Als een strenge winter nog even wegblijft, kunnen wij op korte termijn weer een snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever opleveren.​

....voor iedereen een oplossing....

LOGO Harvest-house-logo-nieuw.png.jpg

Vitamines in overvloed ...

In opdracht van UC Systems uit Hardinxveld-Giessendam gaat Knook Infra voor haar klant Harvest House te Maasdijk een glasvezelverbinding aanleggen.

 

Harvest House is één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame telers en medewerkers zijn zij continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met haar innovatieve vermogen maken Harvest House de solide, meedenkende partner die zij graag willen zijn. Haar vruchtgroentetelers zijn inmiddels uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende producenten van vruchtgroenten. Niet alleen door schaalgrootte, maar ook door teeltinnovatie en ketenregie. 

 

Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding wordt deze locatie voorzien van een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide verbinding. ​

....voor iedereen een oplossing....

Pro rec Logo 1.jpg

Beter een goede buur dan een verre vriend...

In opdracht van Pro-Rec uit Krimpen aan de Lek gaat Knook Infra een glasvezelverbinding aanleggen tussen 2 locaties bij haar klant in Stellendam. 

 

Pro-Rec Security Solutions B.V. is gespecialiseerd in het bieden van veiligheid voor iedereen. Zij maken hierin geen onderscheid. Voor Knook Infra een bijzondere klant aangezien zij onze buren zijn aan de Noord te Krimpen aan de Lek.

 

Ook bij deze klant gaan wij ervoor zorgen dat door het aanleggen van deze glasvezelverbinding er een stabiel netwerk gecreëerd wordt voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....