top of page

Laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze projecten. Neem gerust een kijkje waar wij zoal dagelijks aan werken of mee aan het werk gaan.  

Floating Office Rotterdam...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met IP Visie uit Etten-Leur heeft Knook Infra B.V. van Roodenburg Installatie Bedrijf B.V. uit Krimpen aan den IJssel de opdracht ontvangen voor het aanleggen van de glasvezelinfrastructuur ten behoeve van het Floating Office Rotterdam. Floating Office Rotterdam is een zeer duurzaam in aanbouw zijnde drijvend kantoorgebouw in de Rijnhaven van Rotterdam. Dit bijzondere project is volledig zelfvoorzienend en energie neutraal. Naast het hoofdkantoor van GCA (Global Center on Adaptation) is straks ook een restaurant met een groot buitenterras en een drijvend zwembad te vinden. Alle voorbereidende werkzaamheden worden op verschillende locaties in Nederland uitgevoerd, waarna de gehele drijvende fundering van het project over het water wordt vervoerd naar de Rijnhaven. In het eerste kwartaal van 2021 zal het Floating Office Rotterdam in gebruik worden genomen. Knook Infra is ontzettend trots voor dit unieke project de voorzieningen van glasvezel aan te mogen brengen. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding kunnen straks alle gewenste diensten (Internet, VoIP, IP-VPN, etc.) geleverd worden aan de partijen die zich op het Floating Office Rotterdam gaan vestigen.

....voor iedereen een oplossing....  

Sleufloze technieken...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Vandaag is Knook Infra B.V. in opdracht van Tres Telecom uit Sliedrecht gestart met het koppelen van 2 panden voor haar klant in Meerkerk. Voor het aanleggen van deze ondergrondse infrastructuur maken wij in dit project gebruik van sleufloze technieken. De sleufloze techniek horizontaal gestuurd boren is in deze een ideale oplossing om langere afstanden ondergronds te overbruggen en een snelle manier met relatief weinig impact op de bovengrondse infrastructuur. Met geavanceerde meetsystemen kunnen we de boring nauwkeurig volgen en daar waar nodig bijsturen. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel maar vooral stabiel netwerk voor deze klant. De twee locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk. 

....voor iedereen een oplossing....  

Glasvezel voor woon- en werkplek mensen met een beperking...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen weken heeft Knook Infra B.V. in opdracht van Tres Telecom uit Sliedrecht een compleet glasvezelnetwerk aangelegd voor Adovah in Lunteren. Adovah is gevestigd op het voormalige Bungalowpark De Droomwens. Dit park is gelegen in het Buurtbos, grenzend aan de Ginkelse heide en aan de rand van het Wekeromse zand. Adovah heeft dit bungalow park en zijn omgeving omgetoverd tot een goede woon- en werkplek voor mensen met een beperking, waar ze samen hun leven delen en meedenken en/of elkaar aanvullen waar nodig. Een plek waar je je thuis voelt, waar je kunt leven, je doelen kunt nastreven, je tijd zinvol kunt invullen en genieten van het goede. Ze bieden in ieder geval een zelfstandige woonplek. Daarnaast bieden ze dagbesteding aan op of nabij het terrein. Dit is kleinschalige horeca in het ontmoetingshuis, werken in het groen en houtbewerking vanuit de werkschuur en werk voor lokale ondernemers. Een prachtig initiatief op een bijzondere locatie. Voor deze nieuwe klant bouwen wij het interne glasvezelnetwerk welke bestaat uit 4 routes van glasvezelverbindingen welke op hun beurt afgewerkt worden op glasvezellades in patchkasten en straatkasten (PoP). De meetrapporten zijn opgemaakt en het project is naar tevredenheid opgeleverd.

....voor iedereen een oplossing....  

Een bijzondere tegenstelling in een mooi landschap...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Deze week is Knook Infra B.V. in opdracht van haar klant VolkerWessels Telecom gestart met het aanleggen van een glasvezelverbinding voor een opstelpunt (zendmast) van KNP MobiRail in Geertruidenberg. Geertruidenberg is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en ligt aan de monding van de Donge. Deze stroomt in de Bergsche Maas, welke vervolgens overgaat in de Amer. Aan de overzijde ligt de Biesbosch en naar het westen toe vindt men grootschalige landbouwpolders. In oostelijke richting ligt de kom van Raamsdonkveer. Het is werkelijk een prachtige omgeving. In Geertruidenberg staat echter ook de Donge centrale en later gevolgd door de veel grotere Amer centrale die voor een belangrijk deel verantwoordelijk is voor de opwekking van elektriciteit in Zuid-Nederland. Met de restwarmte van de Amer centrale wordt een kassengebied verzorgd. Voor onze klant leggen wij een glasvezelverbinding aan in een tracé van circa 1.000 meter.

 

....voor iedereen een oplossing....  

3 panden worden 1 netwerk...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met IP Visie uit Etten-Leur gaat Knook Infra een compleet glasvezelnetwerk voor 3 panden aan de St. Ignatiusstraat te Breda aanleggen. Deze 3 panden zijn eigendom van TAS B.V. een vastgoed bedrijf uit Made. Knook Infra gaat ervoor zorgen dat alle 3 de gebouwen onderling aan elkaar verbonden worden met een glasvezelverbinding. Door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare glasvezelverbindingen zullen deze 3 panden netwerk technisch kunnen functioneren als één. Als netwerkbouwers richten wij ons op kleine- en grote bedrijven met kleine-, grote- of complexe netwerken. Door onze kennis- en kunde in glasvezelnetwerken, gecombineerd met onze gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid, bieden wij u vrijheid en flexibiliteit in de keuze van uw infrastructuur. Omdat wij vestigingen onderling kunnen koppelen, heeft deze nieuwe opdrachtgever de eerste stap naar een uitstekend werkend netwerk ingezet. 

....voor iedereen een oplossing....

Hole in One ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van WionPlus B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra gestart met het aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding voor Golfclub Westerpark in Zoetermeer. De uitdagende 18 holes golfbaan van BurgGolf Zoetermeer ligt in het Groene Hart en is hierdoor omringd door prachtige polderlandschappen. BurgGolf Zoetermeer was een van de eerste openbare banen in de buurt van Den Haag. Deze volwaardige 18 holes championship course is ontworpen door golfbaanarchitect Joan Dudok van Heel en gelegen in een prachtig natuurpark. Het is een combinatie van een bos- en polderbaan en kenmerkt zich door de verschillen in hoogte en de vele uitdagingen. Bij deze prachtige Golfclub mag een moderne- en op de toekomst voorbereide glasvezelverbinding niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

"The show must go on" ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen week heeft Knook Infra B.V. voor ITV Studios Netherlands B.V. een 40-tal werkplekken voorzien van een netwerkbekabeling in haar vestiging in Amsterdam. ITV Studios Netherlands is de Nederlandse productietak van het Britse mediabedrijf ITV Studios. Dat geeft dit bedrijf toegang tot de catalogus van ITV Studios en stelt ze in staat om op hoog niveau content te ontwikkelen. ITV Studios Netherlands is als een van de grootste productiehuizen van Nederland een plek waar creatieve, ondernemende en bevlogen makers werken aan content in alle mogelijke genres en voor elk platform. Zij willen inspireren en doen dat zowel in de organisatie als ver daarbuiten. Met programma’s als The Voice, Ik Hou van Holland, Married at First Sight, Weet Ik Veel, Bommetje, Het Perfecte Plaatje, De Wereld Rond met 80-jarigen, Love Island en Oogappels weten ze miljoenen mensen te raken. Het aanleggen van de netwerkbekabeling is ondertussen afgerond en tot alle tevredenheid opgeleverd. Een tevreden klant is onze grootste beloning. 

....voor iedereen een oplossing....

Nieuw glasvezelnetwerk Maasvlakte Rotterdam...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van HES Hartel Tank Terminal B.V. gaat Knook Infra B.V. een compleet nieuw glasvezelnetwerk aanleggen voor de nieuwe Tank Terminal op de Maasvlakte. De HES Hartel Tank Terminal op de Hartelstrook in de haven van Rotterdam is een terminal in ontwikkeling. Op het terrein van 27 hectare komen 54 tanks met een capaciteit van 1,3 miljoen m3. Aan de kade met zes ligplaatsen kunnen zeeschepen afmeren tot aan VLCC’s (Very Large Crude Carriers). In de Hudsonhaven komen negen aanlegplaatsen voor de binnenvaart. De terminal voldoet aan de laatste stand der techniek op gebied van vergunningseisen, milieu en veiligheid. Knook Infra gaat op deze nieuw plant het fysieke glasvezelnetwerk aanleggen en installeren. Een bedrijfsnetwerk is een algemene benaming van een structuur, die verschillende data producerende of data verwerkende apparaten met elkaar verbindt en bestaat eigenlijk uit twee onderdelen. De netwerkbekabeling (passieve componenten) en alle apparatuur die je daarop aansluit (actieve componenten). Knook Infra draagt zorg voor de gehele netwerkbekabeling. We maken hierbij gebruik van glasvezel en bouwen hiermee een soort "wegennetwerk" waar iedere partij gebruik van kan maken. Deze vergelijking zal voor een echte professional wellicht overbodig zijn. Knook Infra is ontzettend trots om op deze state of the art terminal aan de slag te kunnen voor deze nieuwe klant.

 

....voor iedereen een oplossing.... 

Camerabeveiliging Roelofarendsveen...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Pro-Rec Security Solutions hebben wij in de afgelopen week op 4 verschillende locaties in Roelofarendsveen een cameramast geplaatst en de daarbij behorende netwerk bekabeling aangelegd voor beveiligingscamera's. Pro-Rec is in 2004 opgericht als Pro-Rec Camera Solutions B.V.. De naam verraadt al dat haar corebusiness op dat moment bestond uit het aanbieden van hoge-en betrouwbare kwaliteit camerabeveiligingsapparatuur inclusief de installatie. Al snel kwam voor Pro-Rec de mogelijkheid tot uitbreiding naar aanleiding van de stijgende vraag naar een totaalpakket op het gebied van elektronische beveiliging binnen de markt. Zij zijn met deze marktbeweging meegegaan alleen zijn zij hierin wel vastberaden om haar eigen identiteit te behouden. Dat is namelijk dat Pro-Rec maatwerk levert en zich wil distantiëren van zogenoemde ‘dozenschuivers’. Deze visie sluit uitstekend aan bij de no-nonsense mentaliteit van Knook Infra. Wij zijn dan ook verheugd onze expertise als aanvulling te kunnen leveren op de projecten van Pro-Rec. 

....voor iedereen een oplossing....

Glasvezel voor Basisschool "Uniek"...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Bink Elektro uit Sprundel heeft Knook Infra in de afgelopen vakantie periode een glasvezelverbinding aangelegd voor de Basisschool "Uniek" in Hoeven. Vanwege de groei van het aantal leerlingen op basisschool Uniek in Hoeven is sprake van een tekort aan onderwijsruimte. Op termijn komt er een Integraal Huisvestingsplan (IHP) waar de gemeenteraad haar goedkeuring voor moet geven. Daar kan basisschool Uniek echter niet op wachten. De Borgesius Stichting en de gemeente Halderberge hebben onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden om de behoefte aan extra onderwijsruimte in te vullen. Zij trekken de conclusie dat tijdelijke huisvesting in de vorm van drie noodlokalen ter overbrugging van de periode tot permanente nieuwbouw op dit moment de beste oplossing biedt. Knook Infra zorgt ervoor, dat deze gebouwen onderling aan elkaar verbonden worden met een glasvezelverbinding. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. De locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk.

....voor iedereen een oplossing....

Werken aan de Ter Steeghe ring voelt als thuiskomen...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen week heeft Knook Infra een nieuwe glasvezelverbinding aangelegd tussen de Ter Steeghe ring 15 en de Ter Steeghe ring 9 in Zwijndrecht. De Ter Steeghe ring 9 is een bijzondere locatie voor ons. Dit is namelijk het voormalige pand van Van Dulmen B.V. waar de roots zijn gelegd voor het ontstaan van Knook Infra B.V. Het voelde voor vele onze medewerkers dus werkelijk als thuiskomen. De voormalige eigenaar de heer P. Van Dulmen heeft het prachtige bedrijfspand onlangs verkocht aan Viking Life-Saving Equipment B.V. welke al een vestiging hebben aan de Ter Steeghe ring 15. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. De twee locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk. Prachtig om deze opdracht uit te voeren en gelijk weer op deze locatie even door de ruimtes te lopen waar we vele mooie en waardevolle herinneringen opgedaan hebben. Afscheid nemen van deze locatie was in het geval van de eigenaar van Knook Infra een start van iets nieuws, iets moois. Het loslaten van de vele lieve collega’s was lastig, maar ‘uit het oog’ betekende niet ‘uit het hart’. De mooie herinneringen koesteren wij, en wij hopen bij Knook Infra nog enorm veel mooie, waardevolle herinneringen te gaan verzamelen.

....voor iedereen een oplossing....

Modern glasvezelnetwerk voor 66 bedrijfspanden in Lopik...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met FiberNow Net B.V. gaat Knook Infra een compleet glasvezelnetwerk uitrollen voor de nieuwbouw van 66 bedrijfspanden op het project MOB Complex in Lopik. De ontwikkeling van deze bedrijfspanden is in handen van Q4U uit Haastrecht. Q4U is een bureau gespecialiseerd in bouwkundig advies, ontwerp en begeleiding. Dit met als doel de opdrachtgever een compleet of gedeeld pakket aan dienstverlening te kunnen aanbieden. Q4U is onderverdeeld in drie takken; Bouwconsultants, Design & Devise en Estate & Development. FiberNow is op haar beurt een onafhankelijke glasvezel netbeheerder, operator en service provider. Haar kennis uit de dienstverlening in de informatie- & telecommunicatiesector én de rijke ervaring met uitrol van telecommunicatie- en IT-netwerken gebruiken zij om nieuwe collectieve glasvezelnetwerken aan te leggen en slimme diensten aan te bieden. Onder de naam FiberNow realiseren ze met partners zoals Knook Infra een breed uitgestrekt glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen in Nederland en bij mensen thuis. In deze samenwerking leggen wij een glasvezelnetwerk aan van zo'n 10.000 meter waardoor de 66 nieuwe bedrijfslocaties kunnen worden voorzien van veel meer dan alleen zakelijk internet.  

....voor iedereen een oplossing....

Glasvezel voor LinQ Solutions BV ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra gaat in opdracht van LinQ Solutions B.V. uit Brandwijk een prachtig nieuw redundant glasvezelnetwerk bouwen ten behoeve van een Distributie Centrum voor groente en fruit in Ridderkerk. Het netwerk bestaat uit een combinatie van diverse redundante glasvezelverbindingen met OS2, OM4 en OM5 verbindingen. Met samen meer dan 50 jaar ervaring in telefonie, wireless netwerken en glasvezeltechnieken weten de specialisten van LinQ Solutions altijd de beste oplossing te vinden voor uw telecom vraagstukken. Door de brede ervaring met diverse toepassingen zijn zij in staat creatieve oplossingen te bieden voor het systeem wat het beste bij uw situatie past. LinQ Solutions is van alle markten thuis. Zij leveren een volledig geïntegreerd dienstenpakket: van advisering en ontwerp tot installatie, implementatie en onderhoud. Op elk deelaspect van het traject kunt u rekenen op de deskundigheid van haar specialisten. Knook Infra is ontzettend trots deze partij te kunnen toevoegen aan haar klantenbestand.

....voor iedereen een oplossing....

Investeren in de toekomst...

Voeg meer informatie toe over dit item...

We zitten inmiddels midden in de coronacrisis en het ziet er niet naar uit dat we ons normale leven op hele korte termijn weer kunnen gaan hervatten. En dan denk je misschien dat dit niet het juiste moment is om te investeren, maar als je de juiste investeringen kiest, kan juist het tegendeel het geval zijn. Vanuit deze visie hebben wij gekozen om te investeren in een gloednieuwe Kaeser Compressor M31. Een hogedruk compressor met een werkdruk van 14 bar en een capaciteit van 1,9 m3. Speciaal geschikt voor al onze inblaaswerkzaamheden. Bij deze compressor hebben wij 2 complete blaasmachines aangeschaft te weten een Plumett UltimaZ E25. Door de behoefte aan een kleine en handzame inblaasmachine waarmee zakelijke klanten kunnen worden aangesloten op het glasvezelnetwerk is de door ons aangeschafte UltimaZ hiervoor uitermate geschikt. De andere machine is de inblaasmachine Plumett Mini-jet P02. Wij zullen deze apparatuur vooral inzetten voor de realisatie van diverse data- en glasvezelnetwerken in de zakelijke markt. Met oog op de toekomst is gekozen voor de breed inzetbare Mini-jet welke eveneens specifiek voor FTTX-projecten kan worden ingezet. Knook Infra is trots deze machines te mogen toevoegen aan ons arsenaal van materieel waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. Met vertrouwen kijken wij naar de toekomst want wie de toekomst als tegenwind ervaart, loopt in de verkeerde richting.

....voor iedereen een oplossing....

Meewerken aan een veilig Nederland...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Pro-Rec Security Solutions gaan wij in de aankomende weken aan de slag met het plaatsen van cameramasten voor beveiligingscamera's. In Nootdorp plaatsen wij op 5 verschillende locaties een cameramast. Aansluitend op dit project verhuizen we naar Delft waar wij op 1 locatie een mast plaatsen. Hierna zullen wij doorgaan op 3 locaties in Delfsgauw waar wij eveneens een mast plaatsen. Op dit project dient ook het netwerk naar de masten aangelegd te worden. Daarna gaan wij het netwerk van een cameramast vervangen op een locatie in Waddinxveen waarna we afsluiten met het herplaatsen van een cameramast in Roelofarendsveen. Een crimineel gaat voor de weg van de minste weerstand. Het wordt pas interessant wanneer hij zijn daad kan verrichten zonder herkend of betrapt te worden. De aanwezigheid van een camerasysteem zal zijn risico om herkend te worden aanzienlijk vergroten. Knook Infra is trots mee te mogen bouwen aan een veilige leef- en werkomgeving in Nederland.

....voor iedereen een oplossing....

Wellant College kiest voor glasvezel...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met Tres Telecom uit Sliedrecht is Knook Infra gestart met het aanleggen van een compleet intern glasvezelnetwerk voor het Wellant mbo in Dordrecht. Het Wellant mbo Dordrecht is een kleinschalige school met een breed pakket aan modern groen onderwijs. Gaat je passie uit naar huisdieren of naar de internationale paardenwereld? Of naar werken in het groen of met water? Of klopt je hart voor styling? In Dordrecht hebben ze de juiste opleiding voor jou. Uniek is ook het keuzedeel zorg, waarbij je zorg voor dier en mens kunt combineren. De ruime locatie is goed bereikbaar. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een mooi nieuw gebouw, naar verwachting is dat in 2020 gereed. Het nieuwe gebouw wordt gebouwd naast het bestaande gebouw. Knook Infra zorgt ervoor dat alle gebouwen onderling aan elkaar verbonden worden met een glasvezelverbinding. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. De diverse locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk.

....voor iedereen een oplossing....

Knook Infra sluit klant aan in het pittoreske Haelen...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Wionplus B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra afgereisd naar het pittoreske dorpje Haelen in Limburg. Haelen is een kerkdorp in de Nederlandse provincie Limburg. Het vormt sinds 2007 een deel van de gemeente Leudal. Daarvoor hoorde het bij de gelijknamige gemeente Haelen. Het telt circa 4.330 inwoners. In het dorp spreekt men een Limburgs dialect, het 'Haeles'. Voor onze opdrachtgever is een zakelijke klant aangesloten op glasvezel door middel van het blazen van circa 500 meter glasvezelkabel, het maken van een GCO (las), het koppelen van de duct richting de klant op de voedende Multiduct buis en het invoeren en afwerken van de duct met daarin de glasvezelkabel. Dit allemaal in 1 dag werk met onze leg-, blaas- en lasploegen. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding voor de zakelijke eindgebruiker, kan deze klant voortaan gebruik maken van een op de toekomst voorbereide glasvezelverbinding.

....voor iedereen een oplossing....

BT aansluiting in opdracht van MTG...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Vandaag is Knook Telecom gestart met het aansluiten van een bedrijfslocatie op het netwerk van BT in Dordrecht. Deze werkzaamheden voeren wij uit in opdracht van MTG Glasvezeltechniek. Martens Telecom Glasvezeltechniek MTG is gespecialiseerd in glasvezeltechniek. Het doormeten, repareren, installeren en reconstrueren van glasvezelnetwerken en -verbindingen is dagelijks werk voor het team van MTG. Eén van de pluspunten van MTG is haar snelle en flexibele inzetbaarheid bij storingen, schade of calamiteiten. MTG beschikt over alle relevante kennis omtrent protocollen en voorschriften van de diverse dienstenaanbieders. Dankzij haar enorme praktijkervaring en oplossingsgerichtheid werkt MTG dagelijks voor de telecombranche, het openbaar vervoer (spoor), multitechnische dienstverleners, offshorebedrijven, industrie en utiliteit. Knook Infra kijkt uit naar de samenwerking en is trots deze nieuwe opdrachtgever te kunnen aanvullen met ons specialisme...

 

....voor iedereen een oplossing.... 

ETB de Noord in zee met Knook Infra...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra heeft van haar nieuwe opdrachtgever ETB de Noord B.V. de opdracht ontvangen om een nieuw compleet glasvezelnetwerk uit te rollen ten behoeve van een CCTV- en een BMI installatie bij haar project in Stellendam. ETB de Noord is onderdeel van de Utron Group en is met haar 2 locaties in Alblasserdam en Zwijndrecht, gespecialiseerd in (nieuwbouw-) installaties en onderhoud in de utiliteit, woningbouw en industrie. Dit zijn licht- en krachtinstallaties, maar ook de infrastructuur van datacommunicatie, brandmeld-, ontruimings-, beveiligings en geluidsinstallaties. Knook Infra is ontzettend trots deze gerenommeerde installatie professional te mogen verwelkomen als nieuwe klant. 

....voor iedereen een oplossing....

Uitbreiding nieuwbouw voorzien van glasvezel...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met onze partner Tres Telecom uit Sliedrecht heeft Knook Infra in de afgelopen week op de prachtige nieuwbouw locatie van een gerenommeerde aannemer aan de Rosmolenweg in Papendrecht een uitbreiding gerealiseerd op haar glasvezelnetwerk. Deze aannemer is toonaangevend op de internationale baggermarkt en verlener van maritieme diensten. Zij bieden een unieke combinatie van experts, materieel en diensten. Zij leveren innovatieve en competitieve totaaloplossingen voor haar klanten in de offshore energiesector, havens en kust- en deltagebieden van de wereld. Het uitbreiden van dit glasvezelnetwerk betekende meerdere koppelingen van glasvezelverbindingen aanbrengen tussen MER (Main Equipment Room) locaties en SER (Satellite Equipment Room) locaties. Deze kabels zijn aangebracht door middel van de zeer efficiënte aanlegtechniek het blazen van glasvezel. Met behulp van een mini-jet op luchtdruk blazen we de glasvezelkabel door vooraf aangelegde buizen heen. Na het blazen zijn de glasvezelkabels netjes afgemonteerd op glasvezellades en wordt iedere vezel gecontroleerd door middel van het meten van de vezels met een Optical Time Domain Reflectometer (OTDR).

....voor iedereen een oplossing.... 

Glasvezel voor oude Bredase postkantoor...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van WionPlus B.V. uit Capelle aan den IJssel is Knook Infra gestart met het aanleggen van een compleet glasvezelnetwerk voor 43 woningen aan de Oude Vest in Breda. Dit voormalige oude postkantoor in Breda wordt een groot appartementencomplex met ruimte voor winkels, horeca en kantoren. Het plan is om ongeveer 110 tot 120 huur- en koopwoningen te bouwen. Een deel (22 woningen) valt onder de categorie sociale huur. Voor ieder budget is hier dus binnenkort een huisje te vinden. Op de begane grond is ruimte voor horeca en winkels. In de her-inrichting van dit pand mag een moderne- en op de toekomst voorbereide glasvezelverbinding niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

Netwerk bekabeling voor nieuwbouw P&M in Tilburg...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van onze opdrachtgever Bink Groep uit Sprundel is Knook Infra gestart met het aanleggen van een compleet indoor- en outdoor datanetwerk ten behoeve van de nieuwbouw van P&M in Tilburg. Transportbedrijf en koeriersdienst P&M Express is een bedrijf welke met alle ontwikkelingen is meegegroeid en vervoert alle soorten goederen. Of het nu gaat om vervoer van gevarengoed waar een ADR uitrusting vereist is, of het met spoed distribueren van pakketten, alles is mogelijk. Haar transport voertuigen kunnen dan ook worden uitgerust met alle mogelijke technische hulpmiddelen. Ze werken zogenoemd voortdurend aan het verbeteren en stroomlijnen van haar transport service. Deze logistiek dienstverlener verhuist naar een nieuwe bedrijfslocatie op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. Het nieuwe pand bestaat uit circa 2.758 vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte. Ook komt er een beveiligde truckparking ter grootte van circa 12.000 vierkante meter. Voor Bink Elektro bouwen wij het complete inpandige datanetwerk ten behoeve van alle werkplekken en voor Bink Beveiliging leggen wij zowel binnen als buiten het gehele datanetwerk aan voor alle beveiligingscamera's. In dit nieuwe pand mag een uitstekend werkend netwerk niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

Fresh Pack Logistics wil één netwerk voor twee locaties..

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra B.V. heeft de opdracht gekregen van Fresh Pack Logistics B.V. uit Barendrecht om twee locaties aan de Spoorlaan 12 en het Handelscentrum 40A aan elkaar te koppelen door middel van een point to point glasvezelverbinding. Fresh Pack Logistics B.V. is specialist in de koeling, in-en uitslag, cross docking en het transport van AGF producten. In haar distributiecentrum nabij Rotterdam hebben zij 10.600 vierkante meter opslagcapaciteit. Er is ruimte voor de opslag van 6.500 pallets in verschillende temperatuurzones. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. De twee locaties kunnen hierdoor functioneren als één netwerk. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen opgestart en in volle gang. Op naar weer een snelle, een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.

....voor iedereen een oplossing....

We shall not be moved...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Ondanks alle perikelen op deze planeet, blijven wij vooruit kijken en hiernaar handelen. Met ingang van de afgelopen week is Knook Infra B.V. een buitenterrein met een oppervlakte van 150 m2 rijker. Door het in gebruik nemen van dit buitenterrein is de zogenaamde rommel voor de deur een verleden en staan de materialen die buiten kunnen staan netjes opgeslagen. Dit nieuwe buitenterrein bevindt zich op een steenworp afstand van onze hoofd locatie. Doordat dit zo dichtbij is zal het geen invloed hebben op onze bevoorrading en reistijden. Zoals aangegeven zien wij dit als weer een stap voorruit in het de ontwikkeling van ons bedrijf en daar zijn we ontzettend trots op.

 

....voor iedereen een oplossing....  

Knook Infra B.V. heeft predicaat erkend leerbedrijf...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra is onlangs aangemerkt als erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat Knook Infra B.V. Glasvezel- en Koperkabel techniek stageplekken mag aanbieden aan (v)mbo-leerlingen die opgeleid willen worden tot monteur data-distributie. De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren deze bedrijven een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Gezien het feit dat voor ons vak nog geen specifiek onderwijs wordt gegeven is het wel noodzakelijk dat hier ook stappen in ondernomen gaan worden. Ondanks dat is Knook Infra erg blij dat dit predicaat is toegekend. 

....voor iedereen een oplossing....

11de aansluiting voor De Hoorneboeg in Hilversum...

Voeg meer informatie toe over dit item...

We gaan alweer terug naar eind 2018, wanneer Knook Infra is gestart met het glasvezelnetwerk voor de culturele buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum. De Hoorneboeg, aan de rand van de Hilversumse Hei, is al sinds 1792 een unieke plek die uitnodigt om tot jezelf te komen. Op dit moment is het nog altijd een buitenplaats voor inspiratie. Het doel van alle initiatieven op De Hoorneboeg is een plek te creëren waar mensen in verbinding komen met de natuur, met anderen en met zichzelf. Een plek voor bewustwording, verbinding en persoonlijke ontwikkeling om zo de wereld een beetje mooier te maken. Ondertussen heeft Knook Infra de 11de  locatie op deze prachtige plek voorzien van een glasvezelaansluiting. Er zullen er vast nog meer gaan volgen.

....voor iedereen een oplossing....

Op bezoek in Holten...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Holten ligt in het zuidoosten van Salland en grenst in het oosten aan Twente en in het zuiden aan de Achterhoek. Knook Infra is in dit prachtige gelegen gebied in de afgelopen week aan de slag gegaan met het aanleggen van een glasvezelverbinding voor de besturing van een nieuw professioneel toegangshekwerk van de afscheiding van een particulier landgoed. De afstand naar de toegang van dit landgoed is van een dusdanige lengte dat hier een glasvezelverbinding voor noodzakelijk was. Maar wat is glasvezel eigenlijk? Een glasvezel is zo dun als een haar. De vezel bestaat uit twee soorten glas: een flinterdunne kern en een dikkere mantel die in elkaar gesmolten zijn. Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over grote afstanden te transporteren. Digitale informatie wordt door een glasvezel gestuurd door manipulatie van een lichtstroom uit een laser, aan-uit-aan-uit enzovoort. Het is vergelijkbaar met het seinen van een boodschap in het donker door middel van een zaklantaarn en morsecode, waarbij een serie van punten en strepen informatie vormt. Hoe sneller de laser aan en uit kan flikkeren, hoe sneller de informatie kan worden overgestuurd. De snelheid waarmee de data wordt verzonden, wordt ‘bit-rate’ genoemd en wordt meestal aangeduid als bits per seconde. Met een bitrate van 1 gigabit per seconde (Gbit/s, ruim 15.000 keer sneller dan ISDN) is het mogelijk om in één seconde de tekst van meer dan honderd boeken te versturen. Niet alleen tekst, maar ook video’s, muziek, tv-uitzendingen, telefoongesprekken en webpagina’s worden op deze manier via glasvezel overgeseind. Het grootste voordeel van het gebruik van glasvezel is dat een vezel informatie over een langere afstand in minder tijd kan overbruggen. Het is krachtig en snel snel snel!

....voor iedereen een oplossing....

Riwal koppelt haar locaties aan elkaar...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen week is Knook infra in samenwerking met Tres Telecom aan het werk gegaan om de bij Riwal uit Dordrecht haar 2 locaties aan elkaar te koppelen door middel van het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding. Riwal is een echte specialist. Afgelopen jaren is Riwal uitgegroeid tot expert op het gebied van aangedreven hoogwerk materieel. Hieronder verstaan ze: hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Alles bij elkaar hebben ze een vloot van ongeveer 19.000 machines. Juist doordat ze specialist zijn kunnen ze de beste klantervaring realiseren. Deze klant heeft twee vestigingen, maar door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare dataverbinding zal haar netwerk kunnen functioneren als één. Als netwerkbouwers richten wij ons op kleine- en grote bedrijven met kleine-, grote- of complexe netwerken. Door onze kennis- en kunde in glasvezelnetwerken, gecombineerd met onze gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid, bieden wij u vrijheid en flexibiliteit in de keuze van uw infrastructuur. Omdat wij vestigingen onderling kunnen koppelen, heeft deze nieuwe opdrachtgever de eerste stap naar een uitstekend werkend netwerk ingezet. 

....voor iedereen een oplossing....

Wij zijn flexibel en schakelen snel...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Afgelopen vrijdag hebben wij een tot nu toe onbekende klant "uit de brand" geholpen en laten zien wat wij kunnen. Was er donderdag nog een probleem bij Breeland Rotterdam omdat, voor de aannemer van de verbouwing die op dit moment plaats vindt, de patchkast met alle verbindingen erin in de weg stond en per direct weg moest, was dit vrijdag alweer opgelost door onze specialist en werkend opgeleverd op de nieuwe plaats. In ieder geval weer een tevreden klant achter gelaten gezien zijn reactie per email: "Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende service! Echt heel erg blij mee."

....voor iedereen een oplossing....

Straalverbinding voor Kobout...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen week heeft Knook Infra in opdracht van Axoft IT & Telecom een straalverbinding gerealiseerd bij haar klant Kobout in Hendrik Ido Ambacht. Een straalverbinding (ook wel microgolfverbinding) is een communicatiesysteem dat een straal radiogolven in het microgolf frequentiegebied gebruikt om video (beeld), audio (geluid) en/of data (gegevens) tussen twee locaties over te brengen. Bij de installatie is het noodzakelijk dat de zendende en ontvangende schotel- of richtantennes precies op elkaar gericht zijn. Er moet vrij zicht zijn tussen de twee radiostations. Een uiterste interessant project welke door onze medewerkers uitstekend en naar alle tevredenheid is ingevuld. 

....voor iedereen een oplossing....

Glasvezelnetwerk op Recreatieoord Binnenmaas...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Bres Accommodaties B.V. gaan wij op het Recreatieoord Binnenmaas een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen. Recreatieoord Binnenmaas is een groot familiepark dat centraal ligt in de Hoeksche Waard aan de Binnenbedijkte Maas, in de volksmond ook wel Binnenmaas genoemd. Op het recreatieoord vind je een mooi openluchtzwembad met grote waterglijbanen en ligweiden, een gezellige speeltuin, een attractiepark met onder andere (mini) Formule-1 wagens, elektrische bootjes, air-trampoline en midgetgolf. Maar dat is nog niet alles. Er is een prachtige kinderboerderij, een jachthaven met verhuur van waterfietsen, kano’s en roeiboten en over het Recreatieoord ligt bijna 4 kilometer aan vrij toegankelijkewandelpaden. Op het recreatieoord zijn eveneens horeca gelegenheden aanwezig zoals een ijswinkel, een pannenkoekenhuis en een brasserie restaurant met een heerlijk terras aan het water van de Binnenmaas. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen afgerond en er kan gestart worden met het uitrollen van deze snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

Wij plaatsen ook cameramasten...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de aankomende weken zal Knook Infra opnieuw voor haar klant Pro-Rec security solutions B.V. uit Krimpen aan de Lek op 10 locaties in Vlaardingen en Almere aan de slag gaan met het monteren- en aanleggen van de data-netwerkaansluitingen en plaatsen van de complete cameramasten. Op het gebied van camerabeveiliging is Pro-Rec eigen distributeur door heel Europa. De camerabeveiligingsapparatuur van Pro-Rec is zeer geschikt voor ieder klimaat en werkt uitermate fijn op het gebied van opvolging. Camerabeelden live bekijken, terugkijken of doorzetten naar de particuliere toezichtcentrale wordt u zeer eenvoudig en prettig gemaakt gepaard met de hoogste kwaliteit. Knook Infra zal binnen onze disciplines haar steentje bijdragen om deze belofte waar te maken.  

....voor iedereen een oplossing....

Bouwen aan het netwerk van Delektro...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen weken zijn wij voor Delektro B.V.  op haar nieuwe locatie in Ede aan de slag gegaan. Delektro installeert. Maar daar is niet alles mee gezegd. Want wat vooral belangrijk is: ze zien zichzelf als designinstallateur. Ze hebben beslist een voorliefde voor alles wat mooi is. Ze kunnen hoogwaardige verlichtingssystemen en geavanceerde domotica aanleggen, maar er óók van genieten. Tegelijk zijn ze ervan overtuigd dat niet alleen het bijzondere mooi is, maar dat het mooie bijzonder is. Gewone installatie krijgen het Delektro-charme door de aandacht voor details, tot ver achter de deur van de hoofdverdeler. Dát is hoe zij werken. Voor deze nieuwe klant bouwen wij het interne glasvezelnetwerk welke bestaat uit 7 routes van glasvezelverbindingen welke op hun beurt afgewerkt worden op glasvezellades in patchkasten en wandkasten. De meetrapporten zijn opgemaakt en het project is naar tevredenheid opgeleverd.

....voor iedereen een oplossing....

Werkzaamheden op bijzondere locaties...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen weken is Knook Infra aan het werk op een aantal bijzondere locaties in Nederland voor onze opdrachtgever Schuuring Installatie Techniek uit Harderwijk. Zij zijn internationaal specialist in verbindingstechnologie. Met ruim 50 jaar aan kennis en ervaring bouwen en beheren zij informatie-infrastructuren voor netwerkeigenaren in de telecomwereld en daarbuiten. Zij verbinden mensen. Letterlijk en figuurlijk. Dit doen zij vanuit meerdere organisatieonderdelen in binnen- en buitenland. Met elkaar vormen ze de Allinq Group. Voor deze gerenommeerde opdrachtgever bouwen wij glasvezel- en data netwerken op drie locaties verspreid over Nederland. Op de luchtbasis Volkel van Defensie leggen wij 12.000 meter glasvezelkabel aan door middel van blaastechnieken. Op de luchtbasis Leeuwarden van Defensie  leggen wij, in samen werking met de monteurs van de opdrachtgever, verschillende datanetwerken aan waar we zeker tot het einde van het jaar mee aan de slag kunnen. Daarnaast zijn wij op de RAI in Amsterdam zowel koper- als glasvezelnetwerken aan het aanleggen. Mooie projecten voor onze medewerkers en een mooie uitdaging om hier invulling aan te geven.

 

....voor iedereen en oplossing....

Wij bouwen mee aan glasvezel in Rotterdam...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Sinds 2002 stimuleert gemeente Rotterdam digitale innovatie in de regio. Rotterdam werd destijds voorzien van een open glasvezelnetwerk (er ligt een ring door de stad) en twee FTTH (Fiber To The Home) locaties: Nesselande en Llyodskwartier. Deze inrichting is al jaren een grote impuls voor de Rotterdamse economie. In technische zin stimuleert het de creativiteit en inspiratie binnen Rotterdamse bedrijven in instellingen. Inmiddels zijn de twee FTTH-locaties verkocht aan Reggefiber en is het ringnetwerk verder gegaan onder de naam Glazen-Maas. Knook Infra is er trots op, deze klant te mogen toevoegen aan haar bestand van relaties. Wij zijn in de afgelopen week gestart met het aanleggen van de nieuwe glasvezelverbinding voor het concert- en congresgebouw De Doelen in Rotterdam. De Doelen is met ruim 450.000 concertbezoekers bij 600 concerten per jaar het tweede concertgebouw van Nederland. Wij hoeven eenieder niet te vertellen hoe trots wij zijn op deze opdracht.

....voor iedereen een oplossing....

Op een steenworp afstand bouwen wij netwerken...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Op een steenworp afstand van onze thuisbasis gaat Knook Infra voor Vastgoed Bolnes B.V. een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen op een deel van het eiland genoemd "de Zaag". Het eiland De Zaag is een zandbank van zo'n 37 ha in de rivier de Nieuwe Maas in Krimpen aan de Lek. Het is gevormd doordat de natuur eilandjes tegen de buitendijkse gronden van het Huys ten Donck samen liet groeien met een klein plaatje, dat rond 1600 bekend stond als 'Zaegje'. Rond 1800 was het zo gevormde eiland inmiddels door de stroom naar de noordelijke oever verplaatst. Het is met een brug met de Krimpenerwaard verbonden over het Bakkerskil. Op deze voor ons bijzondere locatie gaan wij starten met het aanleggen van Point to Point glasvezelverbindingen tussen de verschillende vestigingen en de te plaatsen cameramasten op dit landschap. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. Het ontwerptraject is ondertussen afgerond en er kan binnenkort aangevangen worden met het uitrollen van deze snelle, betrouwbare maar vooral een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

Uitbreiding in werkpakket Glas Zakelijke Markt aansluitingen...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Na de succesvolle samenwerking in het VDSL werkpakket  (Very_high_bitrate Digital Subscriber Line) voor onze opdrachtgever in het Zuidwesten van Nederland, breiden wij onze werkzaamheden uit met het maken van glasvezel Zakelijke Markt aansluitingen. Deze gerenommeerde opdrachtgever ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt telecominfrastructuur die veelvoudige en complexe communicatiestromen mogelijk maakt. Door het aanleggen van glasvezelverbindingen voor deze hoofdaannemer naar de zakelijke eindgebruikers, kunnen deze klanten voortaan gebruik maken van een op de toekomst voorbereide glasvezelverbinding. Deze week starten wij met de eerste 5 opdrachten.

 

....voor iedereen een oplossing....

Agility Project Logistics laat nieuw netwerk aanleggen...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Agility Project Logistics B.V. uit Rotterdam is Knook Infra gestart met het aanleggen van een nieuw data-netwerk voor haar nieuwe Wi-Fi netwerk. Agility is een van 's werelds toonaangevende logistieke bedrijven. Zij bieden de supply chain smarts technologie en persoonlijke service die uw bedrijf verbindt met wereldwijde markten, zodat u kunt groeien. Omdat het aanleggen van dit netwerk op hoogte moet gebeuren, met behulp van hoogwerkers, zetten wij hiervoor onze gecertificeerde monteurs in welke opgeleid zijn om te werken op hoogte. 

....voor iedereen een oplossing....

Glasvezelnetwerk voor een van de grootste in de Glasbranche...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met Tres Telecom uit Sliedrecht is Knook Infra gestart met het aanleggen van een compleet glasvezelnetwerk voor de Van Noordenne Groep uit Hardinxveld-Giessendam. De Van Noordenne Groep is actief sinds 1938 en uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke bedrijven binnen de glasbranche in Nederland. Wij bouwen voor de Van Noordenne Groep een redundant glasvezelnetwerk tussen haar MER (Main Equipment Room) waarin de centrale ICT apparatuur van het gebouw is geplaatst en de 6 aanwezige SER (Satellite Equipment Room). Dit zijn distributiepunten in de diverse gebouwen, van waaruit de werkplekken worden bekabeld. Ondanks het feit dat wij glasvezel netwerken aanleggen en zij het complete scala glas, beglazing- en aanverwante producten nationaal en internationaal leveren, liggen onze technieken toch erg ver uit elkaar. 

....voor iedereen een oplossing....

Rhenus Logistics B.V. kiest weer voor Knook Infra...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook infra heeft van Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel de opdracht ontvangen om voor haar klant Rhenus Logistics B.V. een uitbreiding te verzorgen op het glasvezelnetwerk op haar locatie in de Waalhaven te Rotterdam. Al eerder heeft Knook Infra het gehele data netwerk van Rhenus Logistics op de Maasvlakte te Rotterdam vervangen. Het is dus voor Knook Infra geen onbekende. Ditmaal breiden wij op de locatie in de Waalhaven het interne glasvezelnetwerk uit voor een nieuwe huurder en leggen wij een nieuw glasvezelnetwerk aan ten behoeve van beveiligingscamera's. Altijd goed om bestaande klanten te zien terugkomen met nieuwe opdrachten. 

....voor iedereen een oplossing...   

Tussen de planten...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Van der Peijl tuinplanten heeft knook Infra opdracht gegeven voor het leveren en aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding op haar kwekerij in Zundert welke maar liefst een oppervlakte heeft van 9 hectare. Van der Peijl tuinplanten heeft liefde voor het vak. Daaruit kunnen mooie dingen ontstaan. Zoals exclusieve soorten, met unieke eigenschappen. Planten en maten die je nergens anders zult vinden. Of bijna nergens. Als modern en volledig geautomatiseerd bedrijf innoveren en ontwikkelen zij voortdurend. Zij kweken jaarlijks zo’n 900.000 sierheesters in pot. Binnen deze innovatieve en moderne organisatie mag glasvezel niet ontbreken.

...voor iedereen een oplossing...

Op "bezoek" in het Philips Stadion...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Best Connection B.V. uit Ede zijn we in de afgelopen week met onze glasvezelspecialisten aan de slag gegaan in het Philips Stadion in Eindhoven. Het Philips Stadion is de thuisbasis van PSV. Het moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913. Onze glasvezelspecialisten hebben 2 glasvezelverbindingen volledig afgewerkt en gemeten binnen de gestelde opleverdatum, met een tevreden klant als resultaat. 

 

...voor iedereen een oplossing...

Wij blijven investeren in nieuwe technieken...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Wij zijn erg content met de aanschaf van onze Fiber Cable Detector. Hierdoor kunnen wij erg makkelijk de juiste glasvezelkabel vinden door simpelweg op de kabel of de HDPE-buis te kloppen/tikken. Geen extra graafwerk voor het lokaliseren van een merkband. Geen luikjes meer maken in de glasvezelkabels. Door te kloppen/tikken horen en zien we nu of het de juiste kabel is. Onze monteurs hebben deze Fiber Cable detector nu al aan aantal keren mogen gebruiken op onze projecten. Een prima investering! 

 

...voor iedereen een oplossing... 

Een opdracht waar koffie niet mag ontbreken...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met Tres Telecom uit Sliedrecht gaan wij een uitbreiding realiseren op het glasvezelnetwerk van De Jong Duke eveneens uit Sliedrecht. De Jong DUKE is een Nederlandse fabrikant van koffieapparatuur, met vestigingen in Europa en de VS. Het bedrijf is een privébedrijf en heeft meer dan 50 jaar ervaring met het bouwen en ontwikkelen van koffiemachines, gebaseerd op de principes van innovatie, design en betrouwbaarheid. Dit moet voor de medewerkers van Knook Infra een heerlijk "bakkie koffie" opleveren tijdens onze werkzaamheden. Wij zijn al gestart met het opmaken van de vergunningstekeningen om de vergunningaanvraag in gang te kunnen zetten voor het aanleggen van deze point to point glasvezelverbinding van circa 900 meter.

 

...voor iedereen een oplossing... 

Wij omarmen samenwerken...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra gaat in samenwerking met Tres Telecom uit Sliedrecht een uitbreiding realiseren op het glasvezelnetwerk van GGZ Westelijk Noord-Brabant op haar hoofdlocatie in Halsteren. GGZ WNB is een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Zij hebben deskundige teams in huis voor iedere leeftijd, van jong tot oud. Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat haar medewerkers hen zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Dit met het doel dat zij (weer) zo optimaal mogelijk kunnen meedoen in de samenleving. Door onze nauwe samenwerking met Tres Telecom gaan wij op dit imposante complex ervoor zorgen dat wederom een aantal van de vele gebouwen op dit terrein, met elkaar verbonden worden door middel van glasvezel. Wij omarmen het ‘nieuwe normaal’ en gaan samenwerkingen aan om succesvol en toekomstbestendig te zijn. 

...voor iedereen een oplossing...    

Reclame zorgt voor nieuwe opdracht...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra gaat voor DACHSER Netherlands B.V. uit Waddinxveen een uitbreiding op haar glasvezelnetwerk realiseren. DACHSER werd opgericht in 1930, met het hoofdkantoor in Kempten, en is tegenwoordig een van de wereldleiders op het gebied van de logistiek. Een naadloos, wereldwijd transportnetwerk en vooruitstrevende IT-oplossingen garanderen de meest intelligente combinatie en integratie van logistieke netwerkcompetenties wereldwijd. DACHSER heeft al tientallen jaren bewezen dat een familiebedrijf veel kan bereiken met toegewijde werknemers en innovatief denken. Knook Infra is aan deze opdracht gekomen door de reclame uitingen op onze bedrijfswagens. DACHSER vulde het contact formulier in op onze website waaruit al snel een afspraak volgde. De oplossing werd voor deze nieuwe klant in kaart gebracht en als voorstel aangeboden. Na een kort overleg over de aangeboden oplossing heeft DACHSER de opdracht aan Knook Infra gegund. Wij bedanken DACHSER voor het vertrouwen in Knook Infra.

 

...voor iedereen een oplossing...    

Ook in Ede bouwen wij netwerken...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Eurotrol heeft Knook Infra opdracht gegeven om haar bestaande locatie in Ede te koppelen aan haar nieuwe locatie, eveneens in Ede. Eurotrol B.V. is een gespecialiseerd bedrijf actief op de wereldmarkt van referentiematerialen voor de In Vitro Diagnostiek (IVD). Eurotrol onderzoekt, ontwikkelt en produceert kwaliteitscontroles voor de klinische chemie. De glasvezelverbinding tussen haar twee locaties is dé oplossing voor bedrijven die niet afhankelijk willen zijn van externe glasvezel aanbieders en zelf het beheer over de verbinding willen voeren. Deze glasvezelverbinding biedt onbeperkte bandbreedte die volledig naar eigen wens ingericht kan worden. De glasvezel is een directe verbinding tussen haar twee locaties. Er is in de praktijk geen limiet aan bandbreedtes. De belichtingsapparatuur die aan beide zijden geplaatst wordt bepaalt de haalbare snelheden. Deze glasvezelverbinding is bijzonder toekomstbestendig en betrouwbaar. Een extra voordeel is dat u niet meer betaalt per Mbit/s of Gbit/s, maar alleen voor de eenmalige aanlegkosten. Daarnaast is deze oplossing een uitstekende keuze wanneer (zeer vertrouwelijke) informatie digitaal uitgewisseld wordt. Wij bedanken Eurotrol voor het vertrouwen in Knook Infra. 

....voor iedereen een oplossing....

2 bedrijfspanden, 1 netwerk...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Met dank aan Tres Telecom projecten uit Sliedrecht gaan wij voor haar klant in Den Haag een mooie uitdaging realiseren door het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding tussen de twee vestigingen van FMO, de Nederlandse Financierings-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen opgestart en in volle gang. Op naar weer een snelle, een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze trouwe opdrachtgever.

...voor iedereen een oplossing...

Wij pakken ons podium...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Axoft IT & Telecom uit Ridderkerk gaan wij starten met het aanleggen van een verbeterde WiFi omgeving voor de locatie CAPSLOC van de Stichting Welzijn Capelle te Capelle aan den IJssel. Welzijn Capelle biedt ondersteuning, begeleiding, hulp, informatie en advies aan Capellenaren. Vanuit het hart, omdat iedereen er toe doet. Door te verbinden en te versterken, streeft Welzijn Capelle naar een Capelse samenleving waarin mensen op een positieve manier aandacht hebben voor elkaar. De locatie CAPSLOC is het podium van Capelle aan den IJssel. Onder de noemers ‘Cultuurpodium’ en ‘Talenthouse’ biedt CAPSLOC een plek waar je uitgedaagd wordt om je eigen talenten te ontdekken en kunt genieten van de talenten van anderen. Op deze mooie locatie mag een goed werkende WiFi-omgeving niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

Vervangen huidige netwerk Rhenus Logistics B.V. op de Maasvlakte ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook infra heeft van Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel de opdracht ontvangen om voor haar klant Rhenus Logistics B.V. de netwerkomgeving op haar locatie op de Maasvlakte te vervangen voor een CAT6 netwerk. Rhenus Port Logistics uit Rotterdam, de nummer 1-haven van Europa, is een onafhankelijke haventerminal operator en maakt deel uit van Rhenus Seaports. Zij werken voor metaal- en staalhandelaren en producenten, project- en stukgoed 

vervoerders, offshore-bedrijven, fabrikanten, rederijen en agenten. Op meerdere locaties in de Rotterdamse haven verwerken en slaan zij bulkgoederen, gemengde ladingen, projectladingen en containers op. Indien nodig zorgen zij ook voor de (binnen) scheepvaart, tri modale transport- en douaneformaliteiten met haar interne douaneafdeling. Het vervangen van het huidige netwerk zal ervoor zorgen dat het netwerk van deze klant voorlopig toekomst vast is. Een mooie uitdaging voor Knook Infra om dit netwerk aan te leggen. Vooral omdat het te vervangen netwerk iedere dag wordt gebruikt. Om de downtime te beperken wordt het nieuwe netwerk naast het huidige aangelegd en in zijn totaliteit overgenomen, voordat het oude netwerk wordt verwijderd.

....voor iedereen een oplossing...   

Aan het werk voor Lomans Totaalinstallateur...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Lomans, een totaalinstallateur, gaat Knook Infra B.V. de netwerkbekabeling uitbreiden in de locatie van Rijkswaterstaat in Delft. Met iets meer dan driehonderd medewerkers verdeeld over een vestiging in Capelle aan den IJssel en Amersfoort behoort Lomans tot één van de vijftig grootste installatiebedrijven van Nederland. Een nieuwe klant waar Knook Infra trots op kan zijn. Wij zijn gestart met alle voorbereidingen waarna het nieuwe netwerk van meer dan 250 netwerkkabels aangelegd en gemonteerd kan worden. Met de totale oplevering in het vooruitzicht halverwege de maand maart, zal Knook Infra met veel enthousiasme en hard werken de komende weken op deze locatie aan het werk zijn. 

....voor iedereen een oplossing....

Uitbreiding in werkpakket VDSL voor 2019...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Na de succesvolle samenwerking in 2018 heeft Knook Infra ook in 2019 een rol van betekenis in 

het uitrollen van het VDSL (Very_high_bitrate Digital Subscriber Line) werkpakket voor haar opdrachtgever in het Zuidwesten van Nederland. Deze gerenommeerde opdrachtgever ontwerpt, bouwt, beheert  en onderhoudt telecominfrastructuur die veelvoudige en complexe communicatiestromen mogelijk maakt. Door het aanleggen van glasvezelverbindingen voor deze hoofdaannemer, vanaf de hoofdverdelers naar de kabelverdelers in de wijk van de infrastructuur eigenaar, kunnen er steeds hogere datasnelheden uit de bestaande netwerken gehaald worden. Zo wordt er met behulp van de VDSL techniek een hogere snelheid gehaald uit de traditionele koperkabel richting de eindgebruikers (consument). VDSL is de opvolger van ADSL en ADSL+. Knook Infra is in 2019 verantwoordelijk voor de uitrol van circa 126 projecten waaronder de glasvezelring in Rotterdam Vlaardingen van circa 23.000 meter glasvezelkabel waar we in de afgelopen koude weken al mee gestart zijn.

....voor iedereen een oplossing....

Aan het werk in Nistelrode...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Deze week is Knook Infra gestart aan een tweede project voor Staatsbosbeheer met het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding tussen twee van haar vestigingen. Deze keer is het op haar prachtige locatie in Nistelrode. Nistelrode is een dorp in de gemeente Bernheze in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze bestaande klant. Op naar weer een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

Tummers Groep kiest voor Knook Infra...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Tummers Groep kiest ervoor om haar uitbreidingen op het netwerk doormiddel van het aanleggen van een aantal Point to Point glasvezelverbindingen tussen haar locaties in Hoogerheide, aan te laten leggen door Knook Infra B.V. De Tummers organisatie richt zich op het ontwikkelen en verbeteren van processen in de aardappel-, knol- en bolverwerkende industrie. In 1976 is familiebedrijf Tummers B.V. gestart als machinefabriek en onderhoudspartner voor de florerende Zeeuwse aardappel industrie. Inmiddels is Tummers Food Processing Solutions uitgegroeid tot een toonaangevende producent van machines, machineonderdelen en complete productielijnen voor aardappel- en groenteverwerking. De Tummers Groep bestaat vandaag de dag uit een viertal bedrijven met meer dan 100 werknemers, die over de gehele wereld opereren. Met het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel, maar vooral een erg stabiel vast netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen gestart. Als de vergunningverlenende instanties een beetje meewerken, kunnen wij op korte termijn weer een snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever opleveren.​

....voor iedereen een oplossing....

Upgrade glasvezel voor Fabory...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Black Box Network Services, een van 's werelds grootste aanbieders van voice communicatie, data-infrastructuur en netwerkproducten, gaat Knook Infra bij haar klant Fabory uit Tilburg het redundante glasvezelnetwerk omleggen en verplaatsen naar haar nieuwe locatie in Tilburg. Fabory is al sinds 1947 hét adres voor al uw bevestigingsoplossingen. Daarnaast bieden zij ook een groot assortiment gereedschappen, industriële- en veiligheidsartikelen. De aanvraag van de vergunning voor de aanleg is ondertussen gestart en het is een kwestie van tijd totdat de werkelijke aanleg zal gaan plaatsvinden om deze nieuwe klant te voorzien van een moderne en toekomst vast glasvezelnetwerk. 

...voor iedereen een oplossing...

Een uitstapje naar Nieuwstadt...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra gaat voor Assicuro Private Insurance een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen tussen haar twee bedrijfspanden in het pitoreske stadje Nieuwstadt in het Nederlands-Limburg. Assicuro Private Insurance is een assurantiebemiddelaar die vele jaren een betrouwbaar en integer aanspreekpunt is voor mensen die hoge eisen stellen aan het verzekeren van hun privé bezittingen  Assicuro is gespecialiseerd in exclusieveverzekeringen voor met name welgestelde particulieren. Bijzondere auto's waaronder Ferrari's, Aston Martin's en Rolls-Royce's, zijn bij Assicuro dagelijkse kost. Daarnaast biedt Assicuro verzekeringen tegen scherpe en uiterst betaalbare premies met uitstekende voorwaarden voor onder andere woonhuizen, kostbaarheden, overige particuliere bezittingen en risico's zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand. In dit prachtige stadje gaan wij starten met het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze nieuwe klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen gestart. Op naar het invullen van deze opdracht voor het realiseren van een snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

TOP systems B.V. kiest voor Knook Infra...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Top Systems uit Roosendaal gaan wij voor haar klant Cugla Concrete Solutions in Breda een nieuw project realiseren door het aanleggen van redundante Point to Point glasvezelverbindingen tussen drie van haar vestigingen. Al meer dan 40 jaar verstevigt Cugla de ruggengraat van de bouwwereld. Elke dag vertrouwen de betonmortelindustrie, de betonproductenindustrie en aannemers in de bouw op haar producten. TOP systems zorgt voor continuïteit en zekerheid van het netwerk bij haar klant Cugla. Met het aanleggen van deze glasvezelverbindingen draagt Knook Infra haar steentje bij aan een zeer snel, maar vooral een erg stabiel vast netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject gaat ondertussen van start. Als een strenge winter nog even wegblijft, kunnen wij op korte termijn weer een snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever opleveren.​

....voor iedereen een oplossing....

Vitamines in overvloed...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van UC Systems uit Hardinxveld-Giessendam gaat Knook Infra voor haar klant Harvest House te Maasdijk een glasvezelverbinding aanleggen. Harvest House is één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame telers en medewerkers zijn zij continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met haar innovatieve vermogen maken Harvest House de solide, meedenkende partner die zij graag willen zijn. Haar vruchtgroentetelers zijn inmiddels uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende producenten van vruchtgroenten. Niet alleen door schaalgrootte, maar ook door teeltinnovatie en ketenregie. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding wordt deze locatie voorzien van een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide verbinding. ​

....voor iedereen een oplossing....

Beter een goede buur dan een verre vriend ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Pro-Rec uit Krimpen aan de Lek gaat Knook Infra een glasvezelverbinding aanleggen tussen 2 locaties bij haar klant in Stellendam. Pro-Rec Security Solutions B.V. is gespecialiseerd in het bieden van veiligheid voor iedereen. Zij maken hierin geen onderscheid. Voor Knook Infra een bijzondere klant aangezien zij onze buren zijn aan de Noord te Krimpen aan de Lek. Ook bij deze klant gaan wij ervoor zorgen dat door het aanleggen van deze glasvezelverbinding er een stabiel netwerk gecreëerd wordt voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

Wij plakken er nog een opdracht aan vast ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Bink Elektro uit Sprundel gaat Knook Infra de netwerkbekabeling aanleggen in het nieuwbouw pand van Supertape in Etten-Leur. Supertape bedenkt creatieve oplossingen op het gebied van tape. Ze produceren miljoenen vierkante meters tape per jaar en leveren aan klanten betrouwbare verbindingen. Verbindingen die sinds 1962 de basis vormen van lange, plezierige relaties met eindgebruikers en distributeurs. Met ruim 200 medewerkers in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen hebben zij (leidende) posities opgebouwd in 20 markten en meer dan 40 landen. Knook Infra is ontzettend trots op deze opdracht en gaat er alles aan doen om deze klant te voorzien van de ruim 15.500 meter databekabeling en 700 meter glasvezelkabel, met in totaal 350 netwerkpoorten aangelegd vanuit verschillende netwerkkasten. Op naar een stabiel en betrouwbaar glasvezel- en datanetwerk.​

....voor iedereen een oplossing....

Nieuw glasvezelnetwerk voor "Ridderhaven"...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Axoft IT&Telecom uit Capelle aan den IJssel gaat Knook Infra voor haar klant in het bijzondere logistieke complex ‘Ridderhaven’, gelegen in Ridderkerk een nieuw glasvezelnetwerk uitrollen. Dit zeer karakteristieke bedrijfsgebouw is gebouwd in de vorm van een schip. Aan de waterzijde heeft het een prachtig uitzicht op de molens van Kinderdijk. Knook Infra gaat zorgdragen voor het netwerk van de 8 grote logistieke bedrijfshallen aan de zijde van het "schip" en gaan hier een stabiel-, snel-, modern- en op de toekomstgericht glasvezelnetwerk aanleggen. Een mooie uitdaging op een bijzondere locatie.

 

....voor iedereen een oplossing....   

Een mooi project op Culturele Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum ...

Voeg informatie toe over dit item

Knook Infra gaat voor Balude B.V. een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen op het prachtige complex van de Culturele Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum. Op Culturele Buitenplaats De Hoorneboeg vind je verschillende kleinschalige bedrijvigheid, bijeenkomsten en activiteiten die raakvlakken hebben met natuur, cultuur en spiritualiteit. Samen vormen ze De Hoorneboeg Community: een groeiende groep mensen die met plezier én met elkaar deze bijzondere plek vormgeven. Op deze prachtige locatie gaan wij starten met het aanleggen van Point to Point glasvezelverbindingen tussen de verschillende vestigingen op dit landschap. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen afgerond en er kan gestart worden met het uitrollen van deze snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

Glasvezelverbinding voor Veluvine B.V. ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen weken is er door Knook Infra een nieuwe glasvezelverbinding aangelegd bij Veluvine B.V. te Breda. Veluvine is een specialist op het gebied van wegmarkeringproducten. Met productie en ontwikkeling faciliteiten compleet in eigen hand en assistentie van een hoogwaardig eigen laboratorium is Veluvine in staat voor elk probleem een passende oplossing te vinden. De glasvezelverbinding is ondertussen door Knook Infra aangelegd en opgeleverd zodat Veluvine gebruik kan maken van een moderne- en op de toekomst voorbereide verbinding.

.... voor iedereen een oplossing ....

Survitec Group kiest voor Knook Infra...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel gaat Knook Infra B.V. de netwerkbekabeling aanleggen in de nieuwe vestiging van de Survitec Group in Rotterdam. De Survitec Group is wereldwijd een marktleider in veiligheids- en overlevingsoplossingen. Voordat wij aan deze mooie uitdaging kunnen starten wordt alle bestaande bekabeling door Knook Infra verwijderd en afgevoerd, waarna het nieuwe netwerk aangelegd kan worden. In dit nieuwe onderkomen mag een uitstekend werkend netwerk voor deze nieuwe klant niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

Knook Infra aan de slag voor Van Vulpen...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen periode is Knook Infra gestart met de invulling van een complete legploeg inclusief kraan bij de aannemer Van Vulpen. Van Vulpen is als multidisciplinaire en innovatieve aannemer uw dienstverlener in het slagvaardig aanleggen en onderhouden van infrastructurele netwerken voor het transport en de distributie van energie, water, gas, warmte, verlichting, data- en telecomverkeer. Knook Infra is ontzettend trots deze opdrachtgever aan onze lijst van klanten te mogen toevoegen.

....voor iedereen een oplossing....

Knook Infra legt VDSL aan...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra is gestart met het uitrollen van het VDSL (Very_high_bitrate Digital Subscriber Line) werkpakket voor haaropdrachtgever in het Zuidwesten van Nederland. Deze gerenommeerde opdrachtgever ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt telecominfrastructuur die veelvoudige en complexe communicatiestromen mogelijk maakt. Door het aanleggen van glasvezelverbindingen voor deze hoofdaannemer, vanaf de hoofdverdelers naar de kabelverdelers in de wijk van de infrastructuur eigenaar, kunnen er steeds hogere datasnelheden uit de bestaande netwerken gehaald worden. Zo wordt er met behulp van de VDSL techniek een hogere snelheid gehaald uit de traditionele koperkabel richting de eindgebruikers (consument). VDSL is de opvolger van ADSL en ADSL+. Knook Infra is gestart met het eerste project in Den Haag en zal snel doorstappen naar Rotterdam IJsselmonde. 

....voor iedereen een oplossing....

Rotterdam Engineering kiest voor Knook Infra...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Rotterdam Engineering B.V. heeft Knook Infra opdracht gegeven haar huidige glasvezelaansluiting te verplaatsen naar een nieuw ingerichte serverruimte. Rotterdam Engineering biedt haar klanten gespecialiseerde diensten in de engineering en ontwikkeling van pijpleidingsystemen. Haar toegevoegde waarde ligt in de vertaling van technische kennis naar de uitvoering. Vanuit deze kennis adviseren en ondersteunen zij leidingexploitanten, aannemers, overheden en leveranciers op de volgende vlakken: leidingontwerp, systeemanalyse, aanbestedingstrajecten, projectmanagement, assetmanagement, schade-expertise en vergunningsmanagement. Door het verplaatsen van deze aansluiting kan Knook Infra deze opdrachtgever kennis laten maken met onze kennis en kunde in glasvezeltechniek.

....voor iedereen een oplossing....

Datri kiest voor Knook Infra...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Datri B.V. uit Capelle aan den IJssel gaan wij voor haar klant een Point to Point glasvezelverbinding aanleggen tussen twee vestigingen op een industrieterrein in Geleen. Deze klant heeft twee vestigingen, maar door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare dataverbinding zal haar netwerk kunnen functioneren als één. Als netwerkbouwers richten wij ons op kleine- en grote bedrijven met kleine-, grote- of complexe netwerken. Door onze kennis- en kunde in glasvezelnetwerken, gecombineerd met onze gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid, bieden wij u vrijheid en flexibiliteit in de keuze van uw infrastructuur. Omdat wij vestigingen onderling kunnen koppelen, heeft deze nieuwe opdrachtgever de eerste stap naar een uitstekend werkend netwerk ingezet. 

....Voor iedereen een oplossing....

Uitbreiding op ons project in Hoensbroek...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In een eerder nieuwsbericht is al aangegeven dat Knook Infra, met dank aan Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel voor haar klant Sator in Hoensbroek, een mooie uitdaging gaat realiseren door het aanleggen van redundante Point to Point glasvezelverbindingen tussen haar vier vestigingen in Hoensbroek. Nog voordat wij überhaupt gestart zijn met dit mooie project is er al een aanvullende opdracht verstrekt om twee extra vestigingen te koppelen in deze nog aan te leggen redundante glasvezelring. Wij willen de klant danken voor het vertrouwen in Knook Infra en gaan ervoor zorgen dat zij op korte termijn kunnen rekenen op een snel, een betrouwbaar en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving.

....voor iedereen een oplossing....

Inrichten kantoornetwerk voor Kroonenberg Groep...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met IP Visie uit Etten-Leur gaan wij voor de Kroonenberg Groep het in-door netwerk inrichten voor haar kantoorpand aan Klaprozenweg te Amsterdam Noord. De Kroonenberg Groep voorziet in huisvesting voor winkelen, werken en wonen. Haar eigen bestand aan vastgoed wordt voortdurend geoptimaliseerd en afgestemd op de behoeften in de markt. In haar streven naar het leveren van toegevoegde waarde combineren zij creativiteit en scherp oog voor detail met financiële daadkracht en snelle besluitvaardigheid. Het doel is een optimale balans te bereiken in ontwikkeling, kwalitatief beheer en rendement. Het gebouw aan de klaprozenweg is totaal gerenoveerd en voorzien van een uitstraling die past bij de wensen van de huidige kantoorgebruiker. Het interieur is strak en modern met enigszins een industrieel karakter. Het kantoorgebouw bestaat in totaal uit een begane grond en 8 verdiepingen. In dit prachtige complex mag een uitstekend werkend netwerk niet ontbreken.


....voor iedereen een oplossing....

Knook Infra sluit Machinefabriek Van der Waal B.V. aan op glasvezel...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In de afgelopen dagen heeft Knook Infra Machinefabriek Van der Waal aangesloten op het glasvezelnetwerk van DKR. DKR is opgericht door drie regionale ondernemers uit de Krimpenerwaard die de krachten hebben gebundeld. DKR is in het leven geroepen om de ondernemers in deze regio te voorzien van een snelle internetverbinding door middel van glasvezel. DKR is dit project gestart om de - door de grote internet aanbieders – “vergeten” stukken in onze regio (de zogenoemde “buitengebieden”) te voorzien van glasvezel. Knook Infra voert deze werkzaamheden uit in opdracht van Wionplus en sluit hiermee alweer de 5e klant aan op dit op de toekomst voorbereide glasvezelnetwerk.

....voor iedereen een oplossing.... 

Ook PENTA College kiest voor een glasvezelverbinding...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met IP Visie uit Etten-Leur gaan wij voor het PENTA College in Spijkenisse een mooie uitdaging realiseren door het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding tussen drie van haar vestigingen. Deze school maakt deel uit van CVO, de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving. CVO bestuurt zeven scholen voor voortgezet onderwijs. Met ruim 20.000 leerlingen behoort CVO tot de grotere schoolbesturen van Nederland. Het onderwijsaanbod varieert van praktijkonderwijs tot categoriaal gymnasium. De meeste CVO-scholen zijn brede scholengemeenschappen met meerdere vestigingen. Ze verzorgen op meer dan 40 locaties onderwijs. Met het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel, maar vooral een erg stabiel vast netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen gestart. Als de vergunningverlenende instanties een beetje meewerken, kunnen wij op korte termijn weer een snelle, betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever opleveren.​

....voor iedereen een oplossing....

Aan de slag voor Staatsbosbeheer...

Voeg informatie toe over dit item

Knook Infra gaat een mooie uitdaging realiseren op één van de vele mooie locaties van Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland en heeft 267.000 hectare bos, natuur en landschap, 1.900 gebouwen en een infrastructuur van duizenden kilometers aan paden en wegen. De organisatie biedt werk aan 1.100 professionals, wordt ondersteund door 6.000 vrijwilligers en ontvangt jaarlijks miljoenen bezoekers. Op de locatie in Ospel gaan wij starten met het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding tussen twee van haar vestigingen. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen opgestart en in volle gang. Op naar weer een snelle, een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.​

....voor iedereen een oplossing....

Aanleg glasvezelnetwerk naar camera's...

Voeg informatie toe over dit item

In opdracht van Bink Beveiliging uit Zundert gaat Knook Infra voor haar klant Bas Logistics te Etten-Leur alle nieuwe cameralocaties buiten op het terrein voorzien van een glasvezelverbinding. Bas Logistics is een familie bedrijf sinds 1986. Ger en Janet Bas startten in 1986 met twee vrachtauto’s naar Italbas, gericht op wegvervoer naar Italië. Nu is Bas Group een allround logistiek dienstverlener, gevestigd in Etten-Leur, Cambiago (Italië) en Bratislava (Slowakije). Haar persoonlijke klantbenadering en vernieuwingsdrang zijn altijd gebleven. Het grote voordeel van het gebruiken van een glasvezelnetwerk is dat het langere afstanden kan overbruggen en enorme snelheden kan behalen. Bij het gebruik van IP camera's , HD camera's is de glasvezel een uitstekende techniek om toe te passen.​

....voor iedereen een oplossing....

Een compleet nieuw netwerk voor Equipment Rental & Services B.V. ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel gaan wij voor haar klant ERS Equipment Rental & Services B.V. uit Schiedam haar gehele bestaande indoor en outdoor netwerk vervangen en opnieuw inrichten. Het nieuwe netwerk wordt voorzien van nieuwe glasvezelkabels vanuit de MER (Main Equipment Room). Deze term (MER) wordt gebruikt voor het centrum van het netwerk, meestal de computerruimte. In de MER bevinden zich de servers, de centrale netwerkapparatuur en de bekabeling van de computerruimte. Het netwerk wordt als sternetwerk aangelegd naar de SER's (Satellite Equipment Rooms). Deze SER's zijn distributiepunten in de gebouwen op de plant, van waaruit de werkplekken worden bekabeld. In de SER's treft u eveneens actieve netwerkapparatuur aan. Door het aanleggen van dit nieuwe glasvezelnetwerk creëren wij een zeer snel, flexibel, maar vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant.

....voor iedereen een oplossing....

WiFi meting voor Kobout ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel heeft Knook Infra in de afgelopen week een WiFi meting uitgevoerd bij Kobout uit Hendrik-Ido-Ambacht. Kobout is sinds 1979 importeur en leverancier van een breed pakket van stalen en rvs bevestigingsmaterialen. Met ruim 25.000 producten, 9.300 m2 magazijn en ruim 70 medewerkers bedienen ze duizenden klanten per jaar. Op haar locatie mag een goed werkende WiFi-omgeving niet ontbreken. De WiFi Site Survey is het meest belangrijke onderdeel bij het ontwerpen van een draadloos netwerk. Als er geen fysieke on-site WiFi meting wordt verricht, zal de capaciteit en dekking van het draadloze netwerk een grove inschatting worden. Met de huidige gebruikersmogelijkheden, netwerkeisen en de massale toepassing van laptops, smart phones en tablets gaat het niet alleen om dekking maar ook over het verstrekken van de juiste hoeveelheid netwerk capaciteit. Wij brengen de voor onze klant benodigde dekking en capaciteit in kaart en leggen de resultaten vast in een rapportage.

....voor iedereen een oplossing....

Hoensbroek "here we come"...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Met dank aan Axoft IT & Telecom uit Capelle aan den IJssel gaan wij voor haar klant Sator in Hoensbroek een mooie uitdaging realiseren door het aanleggen van redundante Point to Point glasvezelverbindingen tussen haar vier vestigingen. Door het aanleggen van deze glasvezelverbindingen creëren wij een zeer snel, maar vooral een erg stabiel vast netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen in volle gang. Als de vergunningverlenende instanties een beetje meewerken, kunnen wij dit jaar weer een snelle, een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze opdrachtgever opleveren.

....voor iedereen een oplossing....

Een nieuwe glasvezelverbinding voor Hollandplant ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met IP Visie uit Etten-Leur gaan wij voor onze nieuwe klant Hollandplant B.V op de locatie te Bergschenhoek een nieuwe glasvezelverbinding aanleggen. Hollandplant is gespecialiseerd in de opkweek van paprika- , tomaat-, komkommer- en aubergineplanten voor de professionele glastuinbouw in verschillende landen binnen Europa. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding wordt wederom een locatie voorzien van een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide verbinding.  

....voor iedereen een oplossing....   

Palen op de plaats van bestemming ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

​Knook Infra is gestart met het leveren en plaatsen van 6 kantelbare masten ten behoeve van camerabewaking op het evenementen terrein Breepark te Breda. De eerste aanzet is door onze specialisten gerealiseerd waardoor aan het einde van volgende week de laatste handelingen uitgevoerd kunnen worden. Als de masten gemonteerd zijn, dan kunnen onze techneuten de glasvezelkabels naar deze mastlocaties aanleggen. Het zal niet lang meer duren voordat het terrein is voorzien van een camerabewaking systeem welke geschikt is voor vele toepassingen.

 

....voor iedereen een oplossing....  

Aan de slag voor Horizon Telecom...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra heeft de opdracht ontvangen om voor Horizon Telecom uit Ede een Point to Point glasvezelverbinding aan te leggen tussen twee locaties van haar klant in de gemeente Laren. Horizon Telecom werkt nauw samen met het beste, meest verbonden, innovatieve netwerk wereldwijd. Als Nederlandse Serviceorganisatie voor Verizon Enterprise Solutions heeft haar klant de zekerheid van de meest betrouwbare verbindingen en de hoogste kwaliteit. Door de unieke samenwerking tussen Horizon Telecom en Verizon Enterprise Solutions, zijn deze voordelen nu ook beschikbaar voor het Nederlandse bedrijfsleven met een lokaal aanspreekpunt. Knook Infra zal door het aanleggen van deze supersnelle- en betrouwbare glasvezelverbinding er voor zorgen dat het netwerk van deze twee locaties zal kunnen functioneren als één.

....voor iedereen een oplossing....

Knook Infra B.V. behaald VCA* 2008/5.1 certificering...

Voeg meer informatie toe over dit item...

​Met trots kunnen wij melden dat Knook Infra B.V. de VCA* 2008/5.1 certificering heeft behaald. Na een intensief voorbereidingstraject hebben wij met goed gevolg de audit doorlopen. Met het behalen van de VCA* 2008/5.1 certificering bevestigen wij onze visie op veilig werken. Het is eveneens een bevestiging dat er volgens een vastgestelde structuur wordt gewerkt en dat interne bedrijfsprocessen alsmede kwaliteitsborging bij Knook Infra op orde zijn. Het behalen van het certificaat wordt gezien als een kroon op het werk en is een stimulans om klanttevredenheid en kwaliteitsverbetering nog verder te optimaliseren. Met dit keurmerk wil Knook Infra haar relaties laten zien dat er serieus met kwaliteit, klanttevredenheid en bedrijfsprocessen wordt om gegaan.

....voor iedereen een oplossing.... 

In het Centrum van Nijmegen ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Livingprojects uit Breda is Knook Infra gestart met het plaatsen van lichtmasten, grondspots, verdeelkasten en nieuwe bekabeling op de Grote Markt in Nijmegen. Livingprojects is ooit begonnen als een enthousiaste vriendenclub met een passie voor verlichting en techniek. Nu zijn zij uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met dezelfde passie en grote ambities. Zij zijn de meest toonaangevende speler in de professionele lichtbranche als het gaat om creatieve en conceptmatige technische oplossingen met licht, geluid, beeld, geur en aansturing. Met de kennis, ervaring en creativiteit van het team transformeren zij een creatief idee naar een realistische technische totaaloplossing. Knook Infra is trots te mogen meewerken aan dit prachtige project in het hartje van Nijmegen. Het is vanzelfsprekend, dat wij jullie het uiteindelijke resultaat gaan laten zien wanneer het project is afgerond.

....voor iedereen een oplossing....

Een oude bekende ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook infra heeft de opdracht ontvangen om het servicewerk te realiseren voor het onderhouden van alle glasvezelnetwerken op het terrein van Keppel Verolme in Rotterdam Europoort. Keppel Verolme BV, actief sinds 1957, is een scheeps- en offshore werf en maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van Keppel Offshore & Marine. De Keppel Verolme werf kan ieder zeeschip en drijvende offshore unit onderbrengen. Haar voornaamste diensten zijn dokken, reparatie en onderhoud, aanpassen, verbouwen en constructie. Knook Infra verwelkomt met veel trots deze oude bekende als nieuwe klant.

....voor iedereen een oplossing.... 

Knook Infra Dilettant Cup 2017...

Voeg meer informatie toe over dit item...

PERSBERICHT Stichting Jeugdtoernooien v.v. Dilettant.

KRIMPEN AAN DE LEK – Mede door het (sportieve) succes van de afgelopen edities van het jeugdvoetbaltoernooi van vv Dilettant, werden wij steeds vaker benadert door bedrijven die geïnteresseerd zijn in het hoofdsponsorschap van ons jeugdtoernooi. Dit heeft ons doen besluiten (uiteraard in overleg met de huidige hoofdsponsor) om gesprekken aan te gaan met een mogelijke nieuwe hoofdsponsor. Wij zijn dan ook verheugd u te kunnen mededelen dat we voor de editie van 2017 een nieuwe hoofdsponsor hebben kunnen vastleggen en dat onze hoofdsponsor van de afgelopen twee edities “Sportshop Dugout” ons blijft steunen als gouden sponsor.

De nieuwe hoofdsponsor is KNOOK INFRA en het bestuur van de Stichting Jeugdtoernooien vv Dilettant is er trots op en dankbaar dat dit prachtige bedrijf aan de sponsorlijst mag worden toegevoegd. Wij nodigen iedereen uit op vrijdagavond 19 mei, zaterdag 20 mei en zondag 21 mei om een kijkje te komen nemen bij de “Knook Infra Dilettant Cup 2017” op het complex van vv Dilettant aan de Tiendweg om te zien hoe de jeugd een gezellig en sportief toernooi aan het voetballen is. Wij verheugen ons op een prettige samenwerking met KNOOK INFRA!

Nieuwe bewoners voormalige V&D Zuidplein te Rotterdam ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In samenwerking met IP visie uit Etten-Leur wordt het voormalige V&D gebouw in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam door Knook Infra voorzien van een nieuwe op de toekomst voorbereid glasvezelnetwerk en een traditioneel NORM 88 kopernetwerk. Het voormalige V&D gebouw wordt de nieuwe bestemming voor een vestiging van ZARA, een TK Maxx en een Vue Bioscoop. Een mooie uitdaging om deel uit te mogen maken van de uitbreidingen in dit prachtige Rotterdamse overdekte winkelcentrum.

 

...voor iedereen een oplossing... 

Een glasvezel voor Vila Etiketten ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Bink Elektro B.V. uit Zundert hebben wij vorige week, haar klant Vila Etiketten uit Breda, voorzien van een uitbreiding op haar interne glasvezelnetwerk. Vila Etiketten wil haar flexibiliteit behouden voor haar klanten. Hoge drukkwaliteit, snelheid, verschillende oplagen, wisselende kleuren en een ruim substratengamma zijn van belang. Vila Etiketten gaat om deze reden een nieuwe machine in productie nemen. De nieuwe HP 8000 zal vanaf april dit jaar in productie gaan kort na de oplevering van een volledige verbouwing en uitbreiding van het huidige pand van Vila Etiketten op het bedrijventerrein Minervum in Breda. Een op de toekomst gericht netwerk mag hier dan ook niet ontbreken.

 

....voor iedereen een oplossing....

Ontwikkeling TNO in het Haagse Ypenburg ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra gaat voor haar opdrachtgever UC Systems uit Hardinxveld-Giessendam de bouwlocatie voor het moderniseren en uitbreiden van de TNO locatie in het Haagse Ypenburg aansluiten met een glasvezelverbinding. TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Wij danken UC Systems voor het gestelde vertrouwen in onze organisatie. Op naar een moderne en een op de toekomst ingerichte verbinding.

....voor iedereen een oplossing....

Onder "de panne"...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Bink Beveiliging uit Zundert starten 4 van onze monteurs op maandag 13 maart 2017 voor een periode van 5 weken met de brandmeld- en ontruimingsinstallaties voor het in aanbouw zijnde nieuwe evenementencomplex De Bree in Breda. De Bree is een nieuw evenementencomplex in het pas aangelegde Breepark en opent in 2017 haar deuren. De indoor evenementenlocatie wordt ingezet voor culturele en muzikale evenementen, als ook voor de zakelijke markt. De Bree krijgt twee congres- en feestzalen. Beide zijn voorzien van een ontvangsthal en een van de ruimtes kan opgedeeld worden in vier verschillende delen. Met de evenementenhal kan een capaciteit van 12.500 man behaald worden. Naast de evenementenhallen komen er in het complex ook een aantal congres- en vergaderzalen. Verder zitten in het complex diverse restaurants, een bowlingbaan, lasergamehal, escaperoom en een grote indoor speeltuin. Mooi om deel te mogen nemen aan de realisatie van dit prachtige complex.

....voor iedereen een oplossing....

Netwerk up-grade voor Air Liquide Site in Rotterdam...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook infra heeft de opdracht ontvangen om voor haar klant Air Liquide, naast de implementatie van haar nieuwe Wi-Fi netwerk, de totale netwerkomgeving van een van haar Sites te vervangen voor een CAT6A netwerk. Er zijn vele verschillende soorten netwerkkabels, de meest gebruikte netwerkkabels zijn CAT5E en de CAT6 kabels. De snelheid is voor beide kabels gelijk, 1 Gb maar de bandbreedte verschilt. Zie het als een 2- en een 4 banen brede snelweg, op beide mag je 120 Km per uur rijden maar op de 4 banen brede snelweg kunnen er veel meer auto's tegelijk van A naar B rijden. CAT6A is zelfs een 10 Gb kabel en zal ervoor zorgen dat het netwerk van de klant voorlopig toekomst vast is. Een mooie uitdaging om dit netwerk aan te leggen omdat het te vervangen netwerk iedere dag wordt gebruikt. Om de downtime te beperken wordt er het nieuwe netwerk aangelegd, voordat het oude netwerk wordt verwijderd.

....voor iedereen een oplossing...   

Aan de slag in "The Curve"

Voeg meer informatie toe over dit item...

​In samenwerking met IP visie uit Etten-Leur gaan wij voor de Kroonenberg Groep het In-door netwerk inrichten bij The Curve te Amsterdam. Dit prachtige gebouw heeft uitstraling en karakter. Het uit 6 verdiepingen bestaande gebouw aan de tt Vasumweg heeft de opvallende vorm van een ellips, met vloeiende rondingen en een schuin verloop. Immense glazen panelen laten duidelijk het beton en het staal van het gebouw zien. Een transparant, opvallend ontwerp op een prominente locatie, pal voor het voormalige NDSM-terrein. Hier mag een uitstekend werkend netwerk niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....

Wij gaan verhuizen ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra is klaar om volgende stappen te zetten in de toekomst. Een nieuwe huisvesting past bij onze voornemens voor de komende jaren: de realisatie van verdere groei, een plek creëren waar wij ons thuis voelen en een plaats om onze klanten te ontvangen. Deze professionalisering verbetert onze focus op het ontwerpen en bouwen van In- en Outdoor kabelnetwerken en versterkt onze gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid voor onze relaties en partners. Op 1 december 2016 verhuist Knook Infra naar haar nieuwe bedrijfslocatie op het bedrijventerrein "De Noord", gelegen aan de Noord 149 in Krimpen aan de Lek. Deze representatieve bedrijfsunit en de prachtige ligging aan de rivier de Lek maken deze locatie helemaal geschikt voor de bedrijfsvoering van Knook Infra. Een nieuw tijdperk is aangebroken.

....voor iedereen een oplossing....

Wi-Fi locatie aan het water ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In opdracht van Axoft IT & Telecom uit Ridderkerk zijn wij gestart met een WiFi scan voor de nieuwbouw locatie van de VHC Kreko groep aan De Schans te Ridderkerk. Deze prachtige locatie ligt in de luwte van de grote stad en vlakbij het mooie landschap. De Schans is het punt waar de rivieren de Noord, de Lek en de Nieuwe Maas samenkomen. Bij de aanlegplaats van de waterbus en het driehoeks­ veer is de bouw van deze horecagelegenheid in volle gang. Het restaurant/grand café, dat de hele week van ‘s morgens tot ‘s avonds open zal zijn, krijgt een grote tuin aan het water die als terras gebruikt gaat worden. Het gebouw van twee lagen (bij elkaar zo’n 700 vierkante meter) krijgt ook een ruimte voor vergaderingen, kleine congressen en workshops, maar er is ook gelegenheid voor feesten, partijen en privé diners. Op deze mooie locatie mag een goed werkende WiFi-omgeving niet ontbreken. De WiFi Site Survey is het meest belangrijke onderdeel bij het ontwerpen van een draadloos netwerk. Als er geen fysieke on-site WiFi meting wordt verricht, zal de capaciteit en dekking van het draadloze netwerk een grove inschatting worden. Met de huidige gebruikersmogelijkheden, netwerkeisen en de massale toepassing van laptops, smart phones en tablets gaat het niet alleen om dekking maar ook over het verstrekken van de juiste hoeveelheid netwerk capaciteit. Wij brengen de voor onze klant benodigde dekking en capaciteit in kaart en leggen de resultaten vast in een rapportage.

....voor iedereen een oplossing....

Een modern netwerk voor het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

In Krimpen aan de Lek wordt op dit moment gebouwd aan een heel nieuw cultuurhuis. Een centrum voor welzijn, educatie, zorg, wonen, kunst en cultuur. In het Cultuurhuis komen straks onder andere de bibliotheek Krimpenerwaard, muziekvereniging Crescendo, Toneelvereniging KDO en Stichting jeugd en jongerenwerk. In het gebouw komt een theaterzaal met tweehonderd zitplaatsen die ook in meerdere zalen gesplitst kan worden. Er komt een patio, twee educatieve ruimtes en een daktuin. Het is een ontmoetingsplaats in het nieuwe dorpshart van Krimpen aan de Lek. Met de totale oplevering in het vooruitzicht heeft Knook Infra met veel enthousiasme en trots deze moderne nieuwe locatie in de afgelopen week voorzien van een evenzo modern WiFi netwerk.

....Voor iedereen een oplossing....  

De jeugd heeft de toekomst ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Met ingang van het seizoen 2016/2017 heeft Knook Infra de sponsoring van het team Dilettant Jeugd Onder 17-2 uit Krimpen aan de Lek op zich genomen. Dilettant is een toonaangevende voetbalvereniging in de Krimpenerwaard. De vereniging is door zijn gezellige uitstraling, het dorpse karakter en het prachtige complex aan de Tiendweg een vereniging die aantrekkingskracht heeft op de regio en op de jeugd. Deze jeugd bepaalt uiteindelijk de toekomst en Knook Infra draagt hier graag "een steentje aan bij". Wij wensen de spelers van JO 17-2 ontzettend veel plezier en sportiviteit toe in het aankomende seizoen.

....voor iedereen een oplossing....   

Een moderne verbinding ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Voor onze nieuwe opdrachtgever de Fair Wear Foundation, welke gevestigd is op de 9de etage van het World Fashion Center te Amsterdam, gaan wij een nieuw glasvezelnetwerk aanleggen. De Fair Wear Foundation is een onafhankelijke non-profit organisatie, die zich inzet voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie, in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Nederlandse en de Europese markt. Het World Fashion Center is de plek, waar bestaande en opkomende modemerken en labels zich presenteren. Winkeliers kunnen hier dus uit een ruim en actueel fashion aanbod een collectie samenstellen. Het zijn ontzettend veel verschillende modemerken onder één dak! Zo biedt het World fashion Center winkeliers de ideale omstandigheden om op een overzichtelijke en gerichte manier inspiratie op te doen. Betere input voor een up-to-date collectie bestaat er niet. Hier mag een modern glasvezelnetwerk niet ontbreken.

....voor iedereen een oplossing....    

Knook Infra versterkt haar team ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

​Vanaf vandaag wordt ons team versterkt door een nieuwe medewerker, Siem de Jong. We hebben in Siem de Jong de gewenste versterking gevonden om onze aanhoudende successen te kunnen waar maken en uit te breiden. Siem heeft zijn sporen in ons vak al ruimschoots verdiend. Hij is veelzijdig en daadkrachtig. Siem gaat in ons team werken als projectleider en zal (mede)verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de werkvoorbereiding, de planning, de aansturing van onze vakmensen en natuurlijk het belangrijkste van alles: het klantcontact. Wij wensen Siem heel veel succes.

....voor iedereen een oplossing....

Met elkaar verbonden of aan elkaar verbinden ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

​Met dank aan De GrafiCom Group uit Ridderkerk gaan wij voor haar klant in Roosendaal een mooie uitdaging realiseren door het aanleggen van een Point to Point glasvezelverbinding tussen de twee vestigingen van Ask Romein International. Door het aanleggen van deze glasvezelverbinding creëren wij een zeer snel en vooral een erg stabiel netwerk voor deze klant. Het ontwerp- en vergunningstraject is ondertussen opgestart en in volle gang. Op naar weer een snelle, een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.

...voor iedereen een oplossing...

Net als in de film ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Met het aanleggen van de inpandige glasvezelverbindingen voor de nieuwe vestiging van Kinepolis in Breda, heeft Knook Infra wederom een tevreden klant weten te bewerkstelligen. De werkzaamheden konden niet lang op zich laten wachten omdat het prachtige complex met 1.727 stoelen verdeeld over 10 zalen haar deuren opent op 1 augustus 2016. De Kinepolis wordt de modernste bioscoop van Europa doordat men als allereerste in iedere zaal met laserprojectoren werkt. Dat betekent het allermooiste beeld, ondersteund met top kwaliteit audio. Mooi om aan deze film een "klein" steentje te mogen bijdragen.

....voor iedereen een oplossing....

Een verdieping lager...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Met grote zorg heeft Knook Infra voor haar klant ERS Sapiem aan het Weena in het centrum van Rotterdam een opname gerealiseerd om haar gehele server room van de 26ste naar de 25ste etage te verplaatsen. Hiervoor zijn alle componenten inclusief de bestaande patchingen en verbindingen uitvoerig onderzocht en in kaart gebracht. Door al deze informatie en uit te voeren handelingen te verwerken in een realistisch plan van aanpak heeft dit geleid tot een mooie opdracht. Een serieuze uitdaging die wij niet uit de weg gaan. 

.... voor iedereen een oplossing ....  

Sport doet verbinden, maar nu met glasvezel ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

​Met dank aan de Gemeente Amsterdam Zuid zijn wij gestart met de voorbereidingen van het aanleggen van een glasvezelnetwerk voor een prachtige sportaccommodatie van zo'n 600 bij 400 meter, gelegen tegen de rand van Amsterdam-Buitenveldert, tussen studentenwijk Uilenstede en de boorden van de Amstel. Het is de thuisbasis van een verscheidenheid aan sporten: voetbal, hockey, tennis, tafeltennis, korfbal, cricket en golf. Een prachtige uitdaging, in een sportende omgeving.

.... Voor iedereen een oplossing ....

Over de grens...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Knook Infra gaat voor haar opdrachtgever op 20 kantoorlocaties in van Air Liquide in Nederland, Belgie en Luxemburg een Site Survey realiseren voor de implementatie van een WiFi netwerk. Een WiFi Site Survey is het meest belangrijke onderdeel bij het ontwerpen van een draadloos netwerk. Als er geen fysieke on-site WiFi meting wordt verricht, zal de capaciteit en dekking van het draadloze netwerk een grove inschatting worden. Met de huidige gebruikersmogelijkheden, netwerkeisen en de massale toepassing van laptops, smart phones en tablets gaat het niet alleen om dekking maar ook over het verstrekken van de juiste hoeveelheid netwerk capaciteit. Wij maken hiervoor gebruik van de nieuwste WiFi meettechnieken om de voor de voor onze klant benodigde dekking en capaciteit in kaart te brengen. De resultaten worden vastgelegd in een rapportage waarin alle informatie van de uitgevoerde Site Survey gedetailleerd is weergegeven. 

 

.... voor iedereen een oplossing ....

Uitbreiding glasvezelnetwerk Stickerkoning ...

Voeg meer informatie toe over dit item...

Voor onze klant Stickerkoning te Veldhoven wordt in maart gestart met het uitbreiden van het glasvezelnetwerk. Deze uitbreiding maakt het Stickerkoning mogelijk om een prachtige verbouwing tot stand te brengen waardoor het bedrijf, dat uitgegroeid is tot een nationaal begrip in de markt van de zelfklevende producten, haar relaties optimaal kan blijven bedienen.

 

....voor iedereen een oplossing .... 

Nieuwe glasvezelverbindingen in Bodegraven

Voeg meer informatie toe over dit item...

​Met dank aan UC Systems uit Hardinxveld-Giessendam gaan wij voor haar klant in Bodegraven een mooie uitdaging realiseren door het aanleggen van een tweetal glasvezelverbinding tussen meerdere vestigingen. Het ontwerp- en vergunningstraject is in volle gang. Op naar een snelle, een betrouwbare en een op de toekomst voorbereide netwerkomgeving voor deze nieuwe opdrachtgever.

...voor iedereen een oplossing...

Please reload

bottom of page