top of page
Keyboard and Mouse

Waarom kiest u Knook Infra?

Als u kiest voor Knook Infra kiest u voor een betrokken partner. Uw netwerk gaat ons aan het hart. Wij starten om naar u te luisteren. Het draait om uw vraag, uw eisen en wensen. Pas als dat duidelijk is komen we met een duidelijk plan voor uw vraagstuk.

Wij zijn ontstaan uit gedrevenheid, passie en klantvriendelijkheid.

Vakmanschap en kwaliteit staan aan de basis van onze dienstverlening. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Knook Infra is opgericht door E.J. Knook in 2015. Sinds 1988 is Edward al betrokken bij de grootste- maar ook de kleinere kabelnetwerken in Nederland. Door de lange loopbaan binnen deze markt en de vele verschillende posities waarbinnen hij heeft gepresteerd, is zijn kennis en ervaring op het gebied van In- en Outdoor kabelwerken enorm uitgebreid. Wij ademen kabelnetwerken met passie voor onze relaties. Hierdoor bouwen wij wat bij u past. 

Voor iedereen een oplossing.

Onze pay-off ‘....voor iedereen een oplossing....’ laat onze visie op dienstverlening en persoonlijke benadering zien. Er ligt in besloten dat wij voor ieder vraagstuk een oplossing hebben. Aandacht voor elkaar vinden wij echter minstens zo belangrijk. Met deze werkwijze bereiken wij het optimale resultaat: in een plezierige en nauwe samenwerking producten en diensten leveren, die voldoen aan de wens van onze opdrachtgevers. 

Wij bouwen wat bij u past.

Knook Infra is totaalleverancier in het bouwen van netwerken voor voice-, data- en beeldoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van hoogwaardige koperkabel- en glasvezelnetwerken én bieden maatwerkoplossingen
voor bedrijfstelefonie, ICT en beveiliging. Knook Infra is op deze gebieden een belangrijke marktspeler. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken in ons vakgebied en hebben een brede dienstverlening. Onze focus ligt op nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Op die manier ontstaat een oplossing op maat. 

Wij begeleiden het gehele traject.

Onze medewerkers verzorgen het hele traject van advies tot oplevering. Wij zorgen voor de uitvoering van alle bij het project behorende activiteiten en werkzaamheden en ademen kabelnetwerken met passie voor onze relaties. Vakmanschap en kwaliteit staan aan de basis van onze dienstverlening.

bottom of page